"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

offffff sıkıldım kızlar yaa hadi gelin artık .bugün tvdede bişey yok :sinifsinif:boshayallersmile

nurum tmm tatlım ben yazdım zaten ıcınde kötülük olmadıgını ve senı sevdıgımı sorun degıl bıdaha olmasın lmaz:saka bıyana kib tatlım
ebrarım kacırmısım tatlım senı ya:çok üzgünüm:
gökcem eklemeyı bılmıyorum gıyım üstüme öyle cekınım artık yardımcı olursunuz tatlım eklmek ıcın :kedi:kib cnm
ya kızlar bakın nazar degdı kaldım yıne yalnızbilmiyorumkismilealsanaalsanasmile

canım 23 yada 24. haftadan sonra bütün olarak göremedik..doktor daha önceleri aylık çağırıyordu ama şimdi daha sık çağırıyor zaman ilerledikçe haftada 1e düşecek sanırsam.
amin canım benim Allah hepinizin o günlerini görmeyi nasip etsin
evet bitanem daha ufacık ama hareketleri bi bilsen parçalıyor karnımı :)))
hele bi sağlıkla hayırlısıyla doğsun teyzesi ilk iş sizle tanıştırmak olucakŞeniz

herkeslere iyi geceler..malum sabah erken kalktım uykusuzum yatıcam.hepinizi kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan

evet cano tam sopalıkklava:yapıcam zaten.yemek yerken dedim,ablamı ektim senin yüzünden diye:mymeka:kusura bakma bebiş çok yorgunum anlamıyosun beni diyo hala..aşagıdan alcan dedim yukarı çık bile demedim kapıdan alcaktın..olsun diyo yürümeye hali yokmuş bak bak...bende dedim..bana inşallah bi izin günümüzde dersin annemlere gidelim diye..gitmiyorum hiçbiyere ..ablam her geldiginde aynı şeyi yapıyosun dedim öyle hırlaştık biraz...bu konuyu çok sıkıntı yapıyorum ebrarım biliyosun..çok sinir bozucu bi hal aldı artık..ömür boyu böyle birbirimizi yicez bu konuda...
herkeslere iyi geceler..malum sabah erken kalktım uykusuzum yatıcam.hepinizi kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan

bitanemmm o minicikin şey karnını parçalıyo dimekkaydirigubbakcemile3kıyamam yaaa.düşünemiyom 800 gr ve içinde oynaşıyo ayyy içim tuhaf olduakannehirseni sefiyom delüm iyi geceler..bu arada mesajını aldım üzülme ..dedim belki almışındır kontür..bende baya oldu almadım kaldım gene kontürsüzboshayallersmile

riçimmm canımmm öpüyorum seni..kalamıcam hayatım uykum var çok ..kavak yellerinin bitmesini bekliyorum ne zorum varsa...öpüyom seni fıstıkımmmmmmmm Allah rahatlık versinŞeniz

ask olsun kızlar gelen gıtmıs saka bıyana uyuyun tabıneyse bende gıdım barı allah rahatlık versın canlar
ama bısıy dımmı eskı günlerı özlüyorum:çok üzgünüm:

oyy duygusallaşırmışta canım benimmm merak etme en kısa zamanda hepiniz aynı duyguyu yaşıcaksınız ben buna yürekten inanıyorum..bende seni sefiyorum delümmmŞeniz
ask olsun kızlar gelen gıtmıs saka bıyana uyuyun tabıneyse bende gıdım barı allah rahatlık versın canlar
ama bısıy dımmı eskı günlerı özlüyorum:çok üzgünüm:
riçimm bende eski günleri özlüyorum canım yaa ( bundan sonrada daha zor toplaşırız yaz geldi artık herkes başka yerlerde olucak:teselli:

herkese iyi pazarlar...
ebrarcım makbercim derincim richicim turkuazcım gökçecim bersucum ağlamacım herkese güzel günler..
hiç görüşemiyoz ya mafoldumben..
prensnes hiç uğramadı değilmi yoksa benmi atladım?? acaba ne oldu son durumu??*
ve adını hatırlamadığım topiğe yeni gelen kızlar herkese güzel günler ...
ve tabii güncüğümü sevalciğimi unutmadım zeynoyuda gelrim artık dedi ama gelmedi???
makbercim kzın okadar oldumu maşallah berakellah rabbim nazarlardan kötülüklerden korusun onu...

gökçem senin geöbüşü merak ediyodum ben de sen de koysana resmini.....
canım naıslsın ya göbüşümü henüz erken die düşünüyorum rabbim nasip ederse son aylara yakın çekip buraya koyarım :) zate şimdi sadece kendi göbigim belli:) sen naıslsın nasıl gidiyo kontrolerin ne zaman canım?
ay demek görüşemedin neyse kahvaltıya gitmişsindir umarım ya kocişlede atışlma gelmeme nedenininden dolayı benimde öyle oluyo ortanca ablam geldiginde benimki sanki ona inat gibi benim gitmeme izin vermiyo kalsam bana küsüyo acaip bu erkeklerrrrrrrrrrrrlmaz:
canom bende seni özledim artık dışarı çıkmak istiyorum ama dedigin gibi burdaçıkılıcak yer yok off annemlerede gidemedim hiç:sinifsinif:
bersumda uğramıyo niye acaba inşallah biraz daha iyidir..
ya bende bersumu özledim nerelerde gelmiyo CADIARZU
canıom bende kendi resmimi hiç eklemedim makbuş bilir ona sorarız eklersin

canım çok saol sanada güzel bi gün diliyorum sende benim gibi ev hapsi oldun galibakaydirigubbakcemile3 neyse bizde pc ile vakit geçirelim iyiki kk var:enbuyukkk:
BERSUM canım rüyamda seni gördüm hamile oldugunu ögreniyorum çok seviniyorum ama birimi söyledi sen mi bana hamileyim dedin tam hatırlamıyorum rabbim tez vakitte sana nasip etsin inşş

gökçem kontrole cuma gittim canım çok şükür bir sorun yok bakalım ya inşallah hep böle sorunsuz devam ederiz inşallah....bu arada maşallah ne çabuk zaman geçti yaaa......cinsiyetini öğreneceksiniz ne güzel bizim daha 1,5 ay var öğrenmemize...çooooooook ama çok merak ediyorum...tabi önce sağlık rabbimden...

gökçecim evet evdeyim çıkamıyorum bir yere izmire yaz geldi çok sıcak bi hava var pazara gitim geldim yandım; cinsiyeti gösterecek kadar oldumu kıss zaman nekadar hızlı geçiyor allah sanada bebeğinede sağlık versin..

nurun siz daha 7 aylık mı evlisiniz canım....

ah keşkeee
yok be güzel anne :ecrin_bebek: eylülde 4 sene olacak doku dolu 24 yaşındayım mafoldumben sena çok üzülüyom ama bir yandanda vazgeçtim istemekden..
preseed alayım dedim o bile bana nasip olması yollamışlar ama kaybomuş bende şans ne gezer korkuyorum artık çok istemekden rabbim isyan sayıp sakat çocuk verir diye
hem 7 ayda nerden çıktı sempatiksalakcinni..
sanada maşalah inşallah dokuz ay boyunca hep sağlıklı haberler verirsin..

canım benim inşallahŞeniznapıyon nevar ne yok bebişim?
canım sanada güzel günleropuyorumnanaktan
prenses ugramadı nurum bende merak ediyom onu.inşallah iyi haber getirir.:Saruboceq:
gökçemmm dedigin gibi az daha büyüsün göbüşün o zaman koyarsın cano bende merak ediyom :))
KOCİŞ OLAYINI DA SORMA ..ÇOK SİNİRLENİYORUM BU DURUMA ama napcan işte..bu arada büyük harf gitmişim farkında olmadankaydirigubbakcemile3
ayy inşallah rüyan gerçek çıkar canım yaaaa inşallahhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

senam benim.bak tam sana dua edecekken ezanda okunuyor..dilerim tüm hamileligin böyle sorunsuz geçer kuşummm herşey çok güzel olacak canım benimŞeniz

ayy nunişim yaa üzme kendini lütfenn:teselli:
çok istemek illa olsun demek ayrı,hayırlısıyla istemek ayrı canım..sende herzaman hayırlısıyla diyenlerdensin Allahım korusun öyle şeyler getirme aklına..gerçi bende düşünüyom bazen ama işte insan aklı her olasılıgı düşünüyor..Allahım saglıklı güzel eli ayagı düzgün akıllı evlatlar nasip etsin zamanı geldiginde...
bende geçen arkadasımla ilgili konu anlatmıştım hatırlarsan..orada üzüldügüm noktada benzer birşeydi aslına bakarsan...sanki arkadasıma o anda "aman olsun da nasıl olursa olsun" demişim gibi bir izlenim oldu...rabbim içimi biliyo napalım.ben o anda onu demek istemedim ama öyleymiş gibi oldu...bende herzaman şöyle dua ederim nurum;
"ALLAHIM,eger birgün banada bir evlat dogurmayı nasip edersen,saglıklı,eli ayagı düzgün akıllı evlatlar nasip et" diyorum...
ALLAHIM yanlış dualar etmekten sana sıgınırım:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…