"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kız canım her şey o olsun onun için moralini bozma gayet doğaldır canım geçer tabi beişni kucağına alırsan unutursun valahi bu günlerini canım tatlı güzel şeylet ama elinde geldiği kadar zorlanda olsa ye

haklisin sevalim zorlada olsa yiyorum zaten bende cikiyorum valla sevalim olmuyo böyle iki saatte bi yaziyoruz hadi kib öptüm seni görüsürüz canom kolay gelsin byee

tqamam canım bende çıkacam başım ağırdı valahi sonra görüşürüz kendine iyi bak taamamı tatlım öpüyuomopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayyy site ne kadar agır yaaaaaaaaaaaaaaa.
nasılsınız kızlarrr.özledim hepinizi

slm cnm adet oldum bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sabah bır abktım bır kac damla kan gelmıs ama gene doktora gıttım kan tets yaptı bugun alcam sonucu yarın bakcaz

merhaba kızlar nasısınız benim bilgisayar daha gelmedi dısardan yazıyorum ben girmişim siz cıkmışsınız
gecen ay reglim 1indeydi şimdi ise 27sinde oldum acaba ovulasyon günüm hangi gün gerci dr gidecem ama bi fikri olan varmı kendinize iyi bakın

canım benim çok sagol tatlım.bakalım öbür aya yine çagırdı kontrole.gerekiyorsa yine dondurulacak.yara çok da küçük degilmiş normalde yakma sınırlarındaymış ama,henüz dogum yapmamış oldugum için yakmaya gerek yok dedi doktorum.hayırlısı bakalım cnm.benden önce sen hamis ol inşallahhhhhhhhh:Saruboceq:
tatlım daha gelmedin anneyden sanırım...sagol cnm inşallah gerek kalmaz dedigin gibi yaa...bide zaten doktor da eşimi sordu askerligi ne yaptı öbür aya ona göre tedaviye başllıyacaz dediyaani benim bu kocişin askerlik olayı tüm türkiyeyi saracak yakındasırnaşık şey
günüm hayır olsun tatlım niye daralıyon ki acaba?
çok sagol hayatım evet gebelige engel teşkil ediyormuş zaten.bak bi agrım var diye gittim,tedaviye bile niyetim yoktu,yarayı ögrendim vesileyle..öbür ayada tedaviye başlanır kısmetse yine dondurmazsak tabi.
valla riçim bugün gündüz hiç agrım yoktu dün çok oldu ..ama kardeşimden gelirken bi sancılandım yine böbreklere kadar agrı vuruyor niyeyse.belki dondurma olayından degildir diyecegim ama ondan gibi geliyo.adet olacakmışım gibiyim çok garip.
canım benim sen nasılsın tatlım?zemuszemus
dur kısss hemencik gelmesin loçkam kaydirigubbakcemile3hazır degilim daha:)))kısmet bacım yaa kaderde ne varsa yaşayacagız.tedaviyi olalım da.şimdi olmasa bile ilerisi için zemin hazırlamış oluruz dimi ama.böyle karar aldım artık.yok öyle istemiyom mistemiyom..istiyorum karrrrdeeeşimmmmmmmmmmmm bebiş istiyorummmkaydirigubbakcemile3delürdüm
slm cnm adet oldum bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sabah bır abktım bır kac damla kan gelmıs ama gene doktora gıttım kan tets yaptı bugun alcam sonucu yarın bakcaz
tatlım ne yaptın bugün yine yaptıracaktın cnm?
inşallah bi yanlışlık vardır da kanaman da adet degidir.ne bilim üstüne gören çok..sen bilirsin.adet oldun diye yaptırmadıysan eger bence yanlış yaptın.ben olsam yinede içim rahat etsin diye yaptırırdım.hayırlısı canım benim.

selam kızlar bu kk beni delirti

merhaba herkeze kıslar nasılsınız

selamm güzelllerrrrrr bende geldim ama sizler yoksunuz galiba.
buarada çok alıntı yapıp bütün sayfayı kapladıgımın farkındayın o yüzden özür dilerimkaydirigubbakcemile3napiyim henüz dönmüşüm aranıza o kadar da olsun dimi yani:umursamazc miz oldu kızlar kısmetse artık hep aranızdayımmalkisalkisalkis

nurunayncım bugün adet olduysan ovulasyon günlerin kasımın 6 ve 10 u arası tatlım.hadi hayırlısı inşallah.

sevilimm canımm hoşgelmişsin.nasılsın kuşum.ben iyiyim pc me kavuştum çok mutluyum yaa..
nevar neyok canım?

Son düzenleme:
kızlar yemek yapmaya gidiyorum ben.gelince görüşürüz.umarım birileri olur.öptüm hepiciginizi anacım bayyyyyyyyyyzemuszemusopuyorumnanaktan

derinim sevilim ve diğer kızlar hepinize mrb

sevilim maşallah 35 haftalık olmuşsun...ne büyük heyecan dimi?az kalmış dünyanın en güzel duygusunu yaşqayacaksın..ben 3 günde yaşamış olsam hayatımda hiç yaşamadığım bir duyguydu..senden bir hafta öndeydim ben dimi?çok az kalmış olacaktı benim de allahım ikinizi de esirgesin bütün hamişleri de yemin ederim hergün yatmadan bütün hamilelere dua ediyorum

biz de 8 gündür başladık tekrar aralık 12 ye kadar kalmazsam(ki kalamam...) tekrar aşılam yaptırıcaz...inşallah gerek kalmaz da.....benim doğumdan sonra kanamam 55 gün sürdü yaa...doktor bukadar sürmemesi gerek dedi bitmeden adet olmuş olabilirsin dedi....anlamadım öyle bile olsa çok uzun sürdü..ilaçla durdurduk kanamyı hormonlarım altüsttür heralde o yüzden kendi kendime kalmam yüzde 1 bile değil heralde...

derinim senin de iletilerini gördükçe heyecanlanıyorum buradan bi bakıyom değilmiş..midem bulanıyo yazmışsın ya...

ayy senamm canım yaa sen mi geldin.yemek yapıyordum bende.kızartmaallrı attım da bi bakayım dedim.neolursun geçmişi düşünme artık canım benim.biliyorum çok ama çok zor tabii.ama lütfen üzme kendini.bende hergece usanmadan hepinize dualar ediyorum...ve meleginin yeniden çok yakında sana gelecegine çok inanıyorum senam.

derinim senin de iletilerini gördükçe heyecanlanıyorum buradan bi bakıyom değilmiş..midem bulanıyo yazmışsın ya...

canım yaa çok mide bulantılarım var cidden ..ama bişy yok tatlım.
yaramı dondurduk dün senam..öbüğr aya tekrar dondurmaya gerek kalmazsa tedaviye başlıyorum bende hayırlısıyla.
senin kanama cidden çok sürmüş ama doktor anormal görmediyse yoktur bişy tatlım.
bu arada kendiliginden kalırsın inşallah senam,inşallah aşılamaya gerek kalmadan mutlu haberi verirsin bize.:Saruboceq:Şeniz

derincimmmm hoşgeldin aramıza aman diyim bi dahada ortadan kaybolma yokluğun çok farkediliyo haberin olsuun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…