nurunayncım bugün adet olduysan ovulasyon günlerin kasımın 6 ve 10 u arası tatlım.hadi hayırlısı inşallah.
derinsu sağol canım bende hesapladım ama bende biraz iltihap varmış o gecerse inşallah RABBİM herkesin yardımcısı olsun hihoyyyt
Amin tatlım inşallah.normalde adetinde gecikmeler yaşamıyorsan ovulasyon günlerin dedigim günlerde olur büyük ihtimalle.ama arkadaslarım ovulasyon testleri kullanıyor bence sende öyle yap.bende artık düşünüyorum o testlerden kullanmayı.benim hiç belli olmuyor çünkü.geç yumurtluyorum ben.
derincimmmm hoşgeldin aramıza aman diyim bi dahada ortadan kaybolma yokluğun çok farkediliyo haberin olsuun tatlım
kuzum ama üzdün beni benim sana bunları hatırlatmam çok üzdü beni sabır hayatım sabır insallah en güzel şekilde yasayacaksın bu duyguyu canım benim:1hug:derinim sevilim ve diğer kızlar hepinize mrb
sevilim maşallah 35 haftalık olmuşsun...ne büyük heyecan dimi?az kalmış dünyanın en güzel duygusunu yaşqayacaksın..ben 3 günde yaşamış olsam hayatımda hiç yaşamadığım bir duyguydu..senden bir hafta öndeydim ben dimi?çok az kalmış olacaktı benim deallahım ikinizi de esirgesin bütün hamişleri de yemin ederim hergün yatmadan bütün hamilelere dua ediyorum
Amin tatlım inşallah.normalde adetinde gecikmeler yaşamıyorsan ovulasyon günlerin dedigim günlerde olur büyük ihtimalle.ama arkadaslarım ovulasyon testleri kullanıyor bence sende öyle yap.bende artık düşünüyorum o testlerden kullanmayı.benim hiç belli olmuyor çünkü.geç yumurtluyorum ben.
ya bende almaya karar verdim ama clear bulue markalı olması gereklimi ondan bulamadım baska marka olsa olurmu acaba benim bi arkadasım vardı 4 yıllık evliler bebekleri olmadı meger kızda kist varmış ilaç içti gecti babannesi bişey demiş onu yaptı hamile kaldı hatta hiç adet olmayan birine demiş o bile hamile kaldı ama onuki düştü ben onu denemeyi düşünüyom aranızda duyan varmı 1 çaybardağı çörek otunu havanda ezip 1 bardak zeytin yağında kavurup o yağı ilşkiden hemen önce içine sıkıyomuş şırıngayla miktarı 2 mildi galiba kız onu kullandı hamile kaldı belki kisti iyileştiği için olabilir ALLAH hepimize şifa versin kaydirigubbakcemile2
Canım clearblue olması şart degil tabiki.netten bile sipariş edebilirsin çeşitli sitelerde var.site ismi vermiyim şimdi ama biliyosundur.ya bende almaya karar verdim ama clear bulue markalı olması gereklimi ondan bulamadım baska marka olsa olurmu acaba benim bi arkadasım vardı 4 yıllık evliler bebekleri olmadı meger kızda kist varmış ilaç içti gecti babannesi bişey demiş onu yaptı hamile kaldı hatta hiç adet olmayan birine demiş o bile hamile kaldı ama onuki düştü ben onu denemeyi düşünüyom aranızda duyan varmı 1 çaybardağı çörek otunu havanda ezip 1 bardak zeytin yağında kavurup o yağı ilşkiden hemen önce içine sıkıyomuş şırıngayla miktarı 2 mildi galiba kız onu kullandı hamile kaldı belki kisti iyileştiği için olabilir ALLAH hepimize şifa versin kaydirigubbakcemile2
o dedigini de duymadım ama ne bilim bana mantıklı gelmedi canım...herşey bi vesile yani.bilemeyiz şimdi ondan mı kaldı Allah bilir yani ...
yaaaa canım buradayım ama gitmiyor mesajlar çok yavaş
evet sevilim aynen.şimdi hızlandı sanki biraz.
sahi kızlar rapunzelde hamileymiş...
tebrikler allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?