"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

mrb kızlar nasılsınız hepinize hayırlı akşamlar

bu arada makbercim sen nasılsın seni göremiyorum kız tedavi ne oldu

kuzum ama üzdün beni benim sana bunları hatırlatmam çok üzdü beni sabır hayatım sabır insallah en güzel şekilde yasayacaksın bu duyguyu canım benim:1hug:

beticimm canım nerelerdesin iyisin inşallah nasıl gidiyor canım?

sevilim canım karşılaştık sonunda nasılsın tatlım?

kızlarrrrr............nasılsınız......çok özledim hepinizi.....ya kızlar site çokyoğun olduğundan ve benim interneimde aşırı yavaş olduğundan sayfa açılana kadar uyuyasım geliyo ya kafayı yedşm....hatta güne söylemiştim söylersin kızlara giremiyorum diye.....azıcık anlatayım kızlar 12. haftam yarın bitiyo 3 ayım doldu bile....dün gittim doktora ultrasona girdim göbekten baktı bebek rahmin gerisinde dedi çok bulanık gözüktü bebişim alttan bakalım dedi....alttan baktı ve kızlar bi pipi gördüm.......:))))daha çok erken ama dktor söylemek istemedi ben gördüm deyince söylemek zorunda kaldı yüzde 90 erkek dedi....kızlar alttan bakınca resmen çok net gözüktü...hiç durmuyo.....bi tepetaklak dönüya....bi poposunu dönüyo takla atıyo...:)))allahım korusun tüm hamişleri.....olmayanada en kısa sürede nasip etsin inşallah......

derinim sen nasılsın bitanem.....
bu arada yeni hamiş varmı liste hangi sayfada bi bakayım.....

ayyy betycim yaa MAAŞALLAH canım.Allahım sag salim rahat bi hamilelik nasip etsin.anamm erkek heee pipili geliyo desene :))))))))
ben iyiyim canım ne olsun...hayırlısıyla tedaviye başlayacagım öbür aya.şimdilik rahimagzındaki yarayı dondurduk dün.o da bi başlangıç sayılır gerçi tedavi için:)
ya o liste olayına makbuş bakıyo cnm arada güncelliyor belirli bi sayfada yok canım.

iyi derinim inşallah güzel haberlerini alıcaz başlamışsın gerisi gelir içini ferah tut....

Son düzenleme:
sevilim evet ya bende merak ettim ne isim düşünüyonuz kız:)
beticim seninde vardır düşündügün bi isim.
sizi bilmiyom kızlar ama erkek isimlerinden YAĞIZ ı çok seviyorum ben.

kızlar ben kaçıyorum atv de meliham başlıyacak hayırdır inşallah hayırdır inşallahopuyorumnanaktan

ayy sinir oldum ya ne kadar agır site offffff.

ya makbuşum nerelerdesin kuşum yaa özledim zaten gell hadi(((

gökçemin de transferi olmuş yanlış okumadım ben dimi?hadi hayırlısı inşallah yaaa Allahım sen büyüksün.inşallah bu defa olacak gökçemmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…