"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bende iyiyim arkadaşlar misafirim vardı gittiler bende bakıyım dedim .çok yoruldum aslında uzanıcaktım biraz ama buraya girmedende yapamadım.birazda hastayım habire ıhlamur içiyorum kaydirigubbakcemile3

ebrarım gücüm tükeniyo hele dü
kane en az 5 hamile kadın geliyo snde bir şeyyokmu diyolar yok diyom
bööyle bir tuaf oluyom

sağol sevalimm derinim seçmiş sana benziyo dedi ama sadece sigara içme şekli :roflol:

makberim umarım düşer
ebroşum sende çok yoruldun bacı misafirlrin hiçbitmiyo bacım zaman ayır kendine dinlen biraz dikat et kendine

canım lütfen üzülme bak nediyorum hep lütfen daha çok yenisiniz olucak inşallah .allahım başka sorunlar vermesin sağlık olsunda bebişde olur canım.hepimiz yaşıyoruz o duyguları zor ama napalım kaderimiz bu canım..

evet ebroşum yaa sende hiç kendine dikkat etmiyosun senin durumlar ne alemde başladınmı tedaviye

makbuş gerçekten benziyo bacım duruş olarakda sigara içişini görmedim ama ..
sevalim napıyım canım yaa taziye bitmedi bitürlü saolsunlar geliyolar ama ben baya yoruldum yani...

yok makbuşum hala olmadımki söktürücü içtim 10 içinde olursun dedi bugün 4 gün oldu henüz yok ortada bişey.olunca gidip tahlillerimi yaptırcam sonrada bakıcak kist eridiyse başlıycaz inşallah ..

evet evlendiğmden beri hep mücadele ettim çok 14 ay olsada hep aşamayacağımı zanetiğm engelerele boğuştu çok diretim şimdi o sabrın meyvesini yiyom sabır acıdır meyvesi tatlı gerçekten çok doğru b azennde dank ediyom beynim ayaklrım yüreğim dur diyo buraya kadarmış seval hanım diyo
rabim sana isyanım değil her şeyine rzıyım bizlere ve arkadşlarıma dermansız det verme bizi evlat hasretiyle sınama

evet ebrarım sende boşlama kendini makberime katılıyom canım fazla yorma canım kendine bak
makberim bende çok beğendim valah derinim loçkam elerine sağlık

hayırlısı olsun bitanem valla gelmesi dert gelmemesi ayrı bi dert (( ah biz kadınların derdi hiççç bitmiyor

kızlar ben izniniz le kaçayım yarın görüşrüz sağlıkla kalım ebroşum makboşum kocaman öptüm siziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tamam bitanem iyi bak kendine öpüyorum seni çok Allaha emanet ol canım sakın üzme tatlı canını hepimiz hayırlısıyla geçicez sınavımızı..

saolun arkadaşlar valla napalım dikkat etmeye çalışıyorum işte .
sevalim bugün anlaşılan baya dolusun banada arada böyle olur kafayı yiycek gibi olurum ama neyaparsak yapalım rabbim izin vermeden olmuyo işte..

ya yine yazdıklarım gelmemiş ..
sevalim güle güle canım öptüm seni..
makbuş katılıyorum sana kadın olmak zor zanaat kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…