"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

vallla bende görüyorum pembe çizgi var hadi bakalım yarın ola hayrola riç bize müjdeli haberler getire....

aa richim basbaya orda pembe fotodan boyleyse orjinali daha da pembedir hayirli olsun canim, Insallah kan testinde de guzelce cikar.

Canım hoşgeldin. Ben ovulasyon testi kullandım. Tavsiye ederim. . . Yılladır hamile kalmaya çalışıyordum ovulasyon testini ilk kez kk de öğrendim 3 ay denedim. Ve sonunda gebe kadım şimdi bebişimi bekliyorum ..

o zaman tahmininizden cok kolay ve alakasiz bir gunde yumurtluyormusunuz ve bilmiyormussunuz cunku diger mesajlariniza baktim 4 yil olmamis 3 ay ovulasyon testiyle olmus, cok ilginc!!:))
doktorunuz ovulasyon testini onermeden once 4 yil boyunca hic mi yumurta takibinizi yapmadi, hicbir sey anlamadim bu isten???
ama cok sevindim hayirli olsun saglikla kucaginiza alin Insallah. bence doktor kurbani olup dort yila bosuna uzulmussunuz.

ben tek kaldım galiba neyse ya tekrar topiğe girdiğinizde bana şu ovulasyon testinden bahsedermisiniz
öptüm hepinizi

merhba tatlim ovulasyon testleri yumurtlama zamanin yaklastiginda gebelik testi gb iki cizgi cikarak sana bugunler denemeye baslayin diye haber veriyor. ayni gebelik testi gb idrarla yapiyorsun yumurtlama yokken tek cizgi cikiyor yumurtlama yakini ve yumurtlama gunu iki cizgi. internetten "ovulasyon testleri" diye arastir.

sağol şekerim araştırıcam

ayyy ben hamiş kokusu alıyorum .allahım çok güzel bir haber .inşallah richim hamişsin .canım ne testler yaptım kurusada ikinci çizgi çıkmıyo hamiş olmadan .ben inanıyorum yaa yarın güzel habei vericeksin bize .:Saruboceq::Saruboceq:
cano yaa çok geçmiş olsun .ben hep korkarım çöp kamyonlarından .neyapacakları belli olmuyo .bizde oyüzden çok büyük kaza atlattık .neyse cana gelmesinde bitanem .ama siz bi sadaka filan verin buara baya bişeyler yaşadınız..
ebroşum nerelerdesin yawwwww merak ettim seni dünde gözükmedin inşallah bi sorun yokturrrr

oy bitanem merak etmiş beni haklısın cano dün giremedim .çok yorgundum .bugünde kociş evdeydi havada süperdi hep dışardaydık.inşallah gelirsinde muhabbet ederiz .buarada kırmızılar geliyomuş .belli olmaz dur bakalım belkide az geldiğine göre yerleşmede olabilir .öptüm canım..

yaaa keşke ebroşum daaa gelseydi off onuda özlemiştim yaaa nerdesin delü garıııııııııııııı

oy canom gelmiş .üzgünüm karşılaşamadık .ama iyi olmana sevindim bidenem.bugün eşim izinliydi bol bol gezdik istanbulun tadını çıkarmaya çalıştık kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

gökçem ebroşumla cuma akşamı konuştuk ctesi kayınvalidesinin kuranı olacaktı ama bugünde uğramadı bende merak ettim ebroşumu
tatlım yaa ben geldim hadi sizde gelin muhabbet edelim biraz..
gökçem evet kuranı vardı ebroşun dündü sanırım..bugün ugramadı hiç...iyidir inşallah.
iyiyim ben cano sen nasıl oldun ?belin iyimi ?umarım daha iyisindir .dikkat et kendine canım .hadi gelinde azcık kaynatalım yaa ..

amin bitanem saol .bende seni özledim canommm:1hug:

ebroşummmmm hoşgeldin seni gezenti seni merak ettirdin beni ama oh iyi etmişsiniz şöyle başbaşa şu güzel havaları değerlendirmek güZel olmuştur

kızlar riçin testini koyayımda öyle gideyim dedim..ben mi yanlış görüyom yaa silik pembe degil mi bu kızlarr.Allahım inşallah yanılmıyoruzdur yaaa.

yaa süper valla acayip mutlu oldum hayırlısıyla bebiş richin göbüşünde
yanlış görmüyon derinim resmen var çizgi delikafaduldendelikafadulden
hadi hayırlısı richimm..

çağırdığını duydum hemen geldimmmmmm ebroşum
günüm senden naber duşunu aldın mı sıhattler olsun canım bende duşumu aldım tırnaklarımı törpüleyip ojelerimi sürdüm geldim

anam zaten neden olmasin bacim daha 9 aydir deniyormus, her olacagi belli, cok sukur bu aymis, Masalllah kocaman.
ben riche acemi caylak diyorum ebrarcim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…