"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

yaaa keşke ebroşum daaa gelseydi off onuda özlemiştim yaaa nerdesin delü garıııııııııııııı

kızlar cok sagolun ınsallah vardır yoksa bıle bu heyecanı yasamak bıle güzel cok ıyısınız ben 9aylık bı caylagım nede olsakaydirigubbakcemile3

gökçem ben bu ay klomen içtim şimdide adet olmadım bekliyom sabah test yaptım negatif ama ilk defa 1 gün gecikti hiç olmazsa ümitlendim bu bile güzel

kızlar sabah yapıcam ama sıze yıne söylüm belırtı yok olmadıgı ıcın ümıtsızım sızıde ümıtlendırmek ıstemıyorum

canımm bende kendi adıma seni çok fazla ümitlendirdim ama cidden kurudugundan mı acaba diyosun ya,bak kendi test tecrübelerime dayanarak söyliyim ki kuruyunca gölge çıkıyo benimkilerde bazen.hatta makbuşada diyom telefonda gölge çıktı yine deli olcam diye..ama bu benim dedigim kuruyunca ikinci çizginin yeri beliriyor.ama seninki öyle degil.renk vermiş pembe yani canım..o yüzden inşallah vardır diyorum canım.bide hiç böyle gecikmez diyosun iyice ümitlendim ben.hayırlısı inşallah.önemli olan senin üzülmemen kuşum sen bizi dert etme.

richim yarın bigit kan yaptır canım rabbim gönlüne göre versin çıkmazsada üzülme vardır elbet bundada hayır de canım inş vardır bebikkk

gökcem senı gördüm daha ıyı oldum ınankı cok özlemıstık senı

gokcecim ben de tup bebekte bundan korkuyorum dogal yoldan olunca en guclu en kaliteli sperm dolluyor ama tup bebekte onlarin iyi sandiklari herhangi bir sperm dolluyor. mantigim almiyor bunu. canim en sagliklisi dollemediyse bosver olmasin, olup kaybedigicegimize hic olmasin. hayirlisi degilmis. keciboynuzu kurunu denediniz mi? burda bulsam ben de dentecegim esime, sorun yok deselerde istiyorum o kuru uygulamayi ama fransada keci boynuzu nasil bulunur:))

gökçem ebroşumla cuma akşamı konuştuk ctesi kayınvalidesinin kuranı olacaktı ama bugünde uğramadı bende merak ettim ebroşumu

bersum hayırlısı canım ama üzmeyeyim seni ama klomen benim adetimi 5 gün geciktirmişti tabi sonuç negatif ama inş rabbim bizleri fazla bekletmez sende fazla sıkma canını gelir melegin inş

canlarım ben cıkıyorum sımdılık gece yıne gırerım cok sagolun hersey ıcın kenıdnıze ıyı bakın

richim bende sizi özledim canım olsun die uzak durdum kk dan ama rabbim ol demeyince olmadı neyse inş gelir bigün melegim
günüm gönderme imkanım olsa sana birsürü gönderirdim keçi boynuızu ama imkan yok gibi bende denemedim bi ara harnup pekmezi içti ama fayda etmedi bide e vitamini içti o da morfolojiyi düzeltmiyo galiba evet spermler döllüyo ama saglıklı degil die yaşamıyolar bakalım ii bi merkez bulmam gerek
bersum valla onuda özledim gelseydi konuşurduk yaa allah kabul etsin kaynanası için inşş

derinim valla biraz daha beklerdim ama evde eşimin arkadaşı var gelince siz ebroşada slm söleyin konuşurz onlada sonra
richim güle güle canım

yok zaten gökçem hiç heveslenmiyorum sabah test yapmasaydım belki heveslenirdim ama bes belli negatif çıktı ya kısmet ne yapalım

sagol gokcecim. ne yapalim bekleyecegiz artik bir gun Rabbim bize de kismet edicektir hayirlisini.
kzilar ben de dusa girecegim basim da agriyor belki faydasi olur.
hepinizi optum.

ya benimde çıkmam gerek kızlar kib öpüyorum hepinizi ii akşamlar sonra gene ugrarım
makbuşumda yapamadı galiba pc yi neyse onuda öpüyorum

hakkında hayırlısı bersum biz bu bayramda bebeksiz geçirelim elbet rabbim neylerse güzel eyler canım bizlerde sevinirz
günüm canım inş güzel günler bizide bulur kib öpüyoum seni

anaaa hepsi gitmişşşşşşşşş..neysecanlar bende gideyim madem öptüm hepinizi.görüşmek üzere.
alikayracım sende buradasın ama ben de pilavımı yapayım görüşürüz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…