canım yaa valla çok sevindim gelmenize .özlemiştim .ohh canım sanada sıhhatler olsun .çağırdığını duydum hemen geldimmmmmm ebroşum
günüm senden naber duşunu aldın mı sıhattler olsun canım bende duşumu aldım tırnaklarımı törpüleyip ojelerimi sürdüm geldim
evet günüm telaş ediyo bizim acemi çaylak .ama korktuğu gibi değil bebiş var bebiş.anam zaten neden olmasin bacim daha 9 aydir deniyormus, her olacagi belli, cok sukur bu aymis, Masalllah kocaman.
ben riche acemi caylak diyorum ebrarcim:))
di mi ebrar richimi ikna edemedik var oldguna :)))
bersicum basim agriyor dusla daha da artti ya kizlar ben mayista hamile kaldigimda iliskinin ertesi gunu baslayan bes gune yakin suren tuhaf bas agrilari yasamistim ama deli gb agri kesiciler icmistim megerse bende dollenme acayip bas agrisi yapmis. simdi yine iki gun once bitti ovulasyon basim agriyor iki gecedir ama o zaman kesintisizdi yani umutlandigimdan degil de korkar oldum bas agrilarinda ilac icmeye, bir kere hamile kaldim ya, bir bok sandim kendimi pek dogurganimmisim gb:)))
canım yaa hayırlısı gerçektenolmak bile güzel bak ben iki ay olmadım çok sıkıntı veriyo .inşallah gelecek aya bebişin göbüşünde olur canım..hafif hafif geliyo ebroşum olsun benim için umut etmek bile güzeldi 4 aydır günü gününe geliyodu test yapıp umut edemiyodum bile
ay sier mesaji yazdim ama ardindan dayanamayip parasetemoli ictim, cildirma gun ne hamileliligi ic gitsin diye :icecream:
ebrarcim ya sana bir sey sorucam, ozur dilerim morelini bozacagim icin senin hamileliklerin kacar yil arayla olmustu?
günüm yaa alemsin valla .kopardın beni .kız belkide yine döllendi senin yumoşlar .niye karamsar oluyosun .hem kaldınya hamiş niye kalmıyasın bidaha delüüüm benimm
canım yaa hayırlısı gerçektenolmak bile güzel bak ben iki ay olmadım çok sıkıntı veriyo .inşallah gelecek aya bebişin göbüşünde olur canım..
tatlım benim uzun aralıklarla oldu .ilki evlendiğimden 4 yıl sonra oldu .2,5 aylık karnımda öldü .
sonra 1 yıl sonra kendiliğinden kaldım onu daha yeni anlamışken kaybettim .
ondan 8 ay sonra tüp yaptık oda düştü .7.haftaya girmiştik.
böyle canım.ben üzülmüyorum tatlım herşeyi sorabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?