Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım iyiyim ya çok önemli bişeyim yok...bel agrılarım bide baş agrısı sinüzitten dolayı...canım iyisin demi hasta olmada loçkam
makberimbenimd en sevdiğim hava evde olaca mısır patlattaca n çayda olack yanında
derinim yağmur kim yiğeninmi geçmiş olsun
oyy inşallahhh annecigine gelecek senin miniş hiç merak etme canım:Saruboceq:sağol derincim,bakalım derdi neymiş benimkinin nie annesine inat edipte gelmiyor,ayy annesine dedim de içim bi hoş oldu bee :gitme:
aşkımm yaa nerdesin sennselammmmmm
nasılsınız cadılar özelime bakıym diye açtım mesajım yokmuş topiğe bi uğrayayım dedim güzel haberler olursa yazın bana özelden yada ziyaretçi mesajlarından ona göre
bu arada sevilim doğum yaptımı haberiniz varmı sanki bu aralar doğumu olacaktı diye hatırlıyorum
neysem ben kaçıyorum fıstıklarım özledim hepinizi cadılarrrrr byesss
kızlar mrb geldim ama herkesler gitmiş neyse hepinizi öpüyorum hayırlı akşamlar canolarrrrrr opuyorumnanaktan
ooooo loçkam burdamısın canım sendenne haber nasılsın loçkam
napayım be caınmmm.sabah makbuş aramasa zor kaldıracaktım kafamı..hep başımda agrılar..sinüzitten işte alnım acıyo resmen...bide bi yandan belim..ondan sonra kasıklarım hep acıyo zaten alıştım artık dondurmadan sonra böyle oldu yani...sabırla kontrole gidecegim günü bekliyorum ki çalışamalar başlasın..hemen ovulasyon testi alıcam canım ben kısmetse...taktım kafaya yani.
canım hastamısın havalardanda insan rahatsızlık hisediyo bende çok zor uysnıuyom canım
canım dikkat et saçlarını ıslak bırakma fazla canım inşalah tez zamanda komtrölerin biterde yeğenimiz gelir canım inşalah tez am anda hamiş olursun canım
inşalah canım biter elbet bu özlemimiz loçkam bazen ben gücümü kaybediyominanırmısın
ah derinim ağzından bal damlıyo canım inşlah o bir gün olur hiç oturma fırsatı bulamıyız hiçbirimizloçkamm benim sıpalarımızın yaramazlığını anlatırız