"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

selam ben geldimmm .hepinize hayırlı günler arkadaşlar..
sevalim burda gözüküyosun nasılsın canım?
CEYLANIM bizde seni özledik yaa .herşey yolunda inşallah canım.çok öptüm seni görüşmek üzere ...

ebrarım hoşgeldin nasılsın canım
canım annaemlerle görüşmeye çalışıyom vindovs live bir şey çıktı anlamadım açılmadı

saol canım bende iyiyim ..
msnyi tekrardanmı yüklemen gerekiyo acaba .geçen benimde açılmadı tekrar yükledim sonra ..

ebrarım canım gitnmi aynen tekrar yükledim canım annem gülüde kaçırdım
of ya sen ordamısın ebroşum

kızlar mrb geldim ama herkesler gitmiş neyse hepinizi öpüyorum hayırlı akşamlar canolarrrrrr opuyorumnanaktan

canım iyisin demi hasta olmada loçkam
makberimbenimd en sevdiğim hava evde olaca mısır patlattaca n çayda olack yanında
derinim yağmur kim yiğeninmi geçmiş olsun
canım iyiyim ya çok önemli bişeyim yok...bel agrılarım bide baş agrısı sinüzitten dolayı...
evet yagmur abimin kızı canım 5 yaşında:))
sağol derincim,bakalım derdi neymiş benimkinin nie annesine inat edipte gelmiyor,ayy annesine dedim de içim bi hoş oldu bee :gitme:
oyy inşallahhh annecigine gelecek senin miniş hiç merak etme canım:Saruboceq:
selammmmmm
nasılsınız cadılar özelime bakıym diye açtım mesajım yokmuş topiğe bi uğrayayım dedim güzel haberler olursa yazın bana özelden yada ziyaretçi mesajlarından ona göre

bu arada sevilim doğum yaptımı haberiniz varmı sanki bu aralar doğumu olacaktı diye hatırlıyorum

neysem ben kaçıyorum fıstıklarım özledim hepinizi cadılarrrrr byesss
aşkımm yaa nerdesin senn:(((biz iyiyiz işte ne olsun..tamam yazarız canım önemli birşey olursa...sevilimin bu sıralardı sanırım bende unuttum haberimiz yok henüz ceylanım.öptüm seni iyi bak kendine.Şeniz
kızlar mrb geldim ama herkesler gitmiş neyse hepinizi öpüyorum hayırlı akşamlar canolarrrrrr opuyorumnanaktan

canım gökçem merhaba Şenizhoşgeldin..nasıl gidiyo canım?

napayım be caınmmm.sabah makbuş aramasa zor kaldıracaktım kafamı..hep başımda agrılar..sinüzitten işte alnım acıyo resmen...bide bi yandan belim..ondan sonra kasıklarım hep acıyo zaten alıştım artık dondurmadan sonra böyle oldu yani...sabırla kontrole gidecegim günü bekliyorum ki çalışamalar başlasın..hemen ovulasyon testi alıcam canım ben kısmetse...taktım kafaya yani.

napayım be caınmmm.sabah makbuş aramasa zor kaldıracaktım kafamı..hep başımda agrılar..sinüzitten işte alnım acıyo resmen...bide bi yandan belim..ondan sonra kasıklarım hep acıyo zaten alıştım artık dondurmadan sonra böyle oldu yani...sabırla kontrole gidecegim günü bekliyorum ki çalışamalar başlasın..hemen ovulasyon testi alıcam canım ben kısmetse...taktım kafaya yani.

canım hastamısın havalardanda insan rahatsızlık hisediyo bende çok zor uysnıuyom canım
canım dikkat et saçlarını ıslak bırakma fazla canım inşalah tez zamanda komtrölerin biterde yeğenimiz gelir canım inşalah tez am anda hamiş olursun canım

canım hastamısın havalardanda insan rahatsızlık hisediyo bende çok zor uysnıuyom canım
canım dikkat et saçlarını ıslak bırakma fazla canım inşalah tez zamanda komtrölerin biterde yeğenimiz gelir canım inşalah tez am anda hamiş olursun canım

inşallahhh kuşum yaaaa..bugünlerde herzamankinden çok istek duyuyorum.duygularım bambaaşka inşallah olacak inşş.:Saruboceq:

inşalah canım biter elbet bu özlemimiz loçkam bazen ben gücümü kaybediyominanırmısın

ay loçkama bak yaaa neden öyle düşünüyosun cnm bak yaşımız başımız kaçç karamsar olmaa be kuşum herşey güzel olacakkk bigün o dükkanda seni oturtmayacak bir miniş olacakkkkkkkkkk:Saruboceq:

ah derinim ağzından bal damlıyo canım inşlah o bir gün olur hiç oturma fırsatı bulamıyız hiçbirimizloçkamm benim sıpalarımızın yaramazlığını anlatırız

ah derinim ağzından bal damlıyo canım inşlah o bir gün olur hiç oturma fırsatı bulamıyız hiçbirimizloçkamm benim sıpalarımızın yaramazlığını anlatırız

inşallah kızzz...senin bebişin oluna getircen dükkana oturtmayacak seni tokaları karıştırcakkaydirigubbakcemile3benimki de belki dükkan açtıgımda olursa bende oturamamkaydirigubbakcemile3

bersucu hoşgeldin nasılsın tatlım
inşalah loçkam bu seferde şikayet edriz demi loçkam hayali bile güzel

Back
X