"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

selam güzeller bu akşam misafirliğe gidice gidiceğimiz yerde bebiş var bebiş ....bebiş sevicem ...allahım bizlerede kısmet et o cennet kokularını doya oya çekelim içimizeeeee

evet sevalim bu defada öyle yaparız..kardeşim bugün diyo bana bu günlerinin kıymetini bil sonra uykuya rahatlıga hasret kalırsın:))
bersum hoşgeldin annem:))

bersucum darısı bize olsun canım inşlah canım
derinoşum bizim gelinde diyo bıktım seval yeğenim çok yoruyomuş onu uykuyo gezmeye hasretim diyo seval hayatını yaşa davulun sesi uzaktan hoş geliyo diyolar canım
makberim hoşgeldin
siz geldiniz baen kaçıyom

selam güzeller bu akşam misafirliğe gidice gidiceğimiz yerde bebiş var bebiş ....bebiş sevicem ...allahım bizlerede kısmet et o cennet kokularını doya oya çekelim içimizeeeee

ohhh ne güzel canım.bol bol çek içinee.rabbim bizeden aisp etsin inşallah..sanada hepimizee:Saruboceq:

ay aynen kızlar bugün okulda öğretmen arkadaşlarda bana aynı şeyi söylüyolar gez uyu rahatına bak sonra çok ararsın bu günlerini diyolarrrr ah içimi bilseler tabi tabi öyle yapıyorum tadını çıkarıyorum diyorumda allah biliyo rahatlık isteyen yok artık bi bebişim olsun

canlarım ben gideyim yemek yapııcam daha sizi çok öpüyom
bersuvum loçkam makberim kocaman öpüldünüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşbuldum derişkom bugün nasılsın bein geçti mi

canım benim..valla belim az ayakta kalayım yine agrıyor.şurada otururkende bişy yok mesela..kalkınca bıçak batıyo sanki..bide bende boyun fıtıgı da oldu canım.zaman zaman tutulurum o yüzden aşagı etki etmiş olabilir zamanla.bi ara görüncem doktora inşallah.

ay aynen kızlar bugün okulda öğretmen arkadaşlarda bana aynı şeyi söylüyolar gez uyu rahatına bak sonra çok ararsın bu günlerini diyolarrrr ah içimi bilseler tabi tabi öyle yapıyorum tadını çıkarıyorum diyorumda allah biliyo rahatlık isteyen yok artık bi bebişim olsun

haklısın canım yaaa...insn diyo gelsinlerde rahatlıgı boşverr...:çok üzgünüm:

ya bugün bizim geline gitmiştim .dışarı bakıyoduk .karşı binadan bi adam çıktı kucağında küçük kız çocuğuyla .çocuk kasılmıştı birine bağırdı havale geçiriyo hastaneye gidelim diye .neyse arabaya atıp götürdüler ama moralim çok bozuldu çocuğun hali fenaydı .inşallah bişey olmamıştır .halada gözümün önünden gitmiyo..ya bu grip herkesi mahvetti .allah yardımcımız olsun valla..

hoşbuldum bersum .neolsun tatlım yaa bildiğin gibi işte .
sen nasılsın canım?tekrar başladınmı klomene ?

hoşbuldum derinim.
valla kötü yaa çok üzüldüm allahım şifa versin .bütün hastalara ençokda minişleri korusun rabbim..

Back
X