"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

yok canım bu ay klomene ara verdim mantar oldu bende kaşıntı yanma fena durumdayım fitil vermişti dr geçmedi bi daha gidicem dr a şu mantardan kurtulayım bidahaki ay devam ederim inşallah kızlar mantar da hamile kalmayı engeller mi nede olsa enfeksiyon gibi di mi?

yok canım bu ay klomene ara verdim mantar oldu bende kaşıntı yanma fena durumdayım fitil vermişti dr geçmedi bi daha gidicem dr a şu mantardan kurtulayım bidahaki ay devam ederim inşallah kızlar mantar da hamile kalmayı engeller mi nede olsa enfeksiyon gibi di mi?

canım mantarın hamilelige bi etkisini duymadım ama dedigin mantıklı..enfeksiyon varsa spermleri etkileyebilir.

kızlar ben yavaştan kaçayım giyineyim azcıkda süsleneyim eşofmanlarla oturuyom daha öpüyorummmmm çok kaynatmayın emikaydirigubbakcemile4

canım çok geçmiş olsun berbat bişey mantar yaa .canım kuru tutmaya çalış .
aslında fitilin geçirmesi gerek niye geçmedi acaba .gerçi bazısı inatcı olurmuş .inşallah öyle olmaz .hamile kalmayı engeller heralde canım tamda bilgim yok ama ..neyse sağlık olsunda başlarsın tekrardan tedaviye .

bersum güle güle canım görüşürüz öptüm.
derinim napıyım canım sabah hastaneye gittim kan verdim .tiroit yüksek çıkmıştıyaa .yarın gidip alıcam doktora göstericem .bakalım hayırlısı canım..
sen neler yaptın?

ne yapıyım cano çıldırma noktasındayım valla bu çocuk benikanser edicek selim gitti yiğrnine kıs isteyeceklermiş bugün.benim yiğende bende sınavı varmıi ingilizce çalıştırıyorum ona.öyle yani

makbuşum allah korusun canom yaa .yine neler yapıyo ?delü galiba bu çocuk .allah kolaylık versin canım yaa ..sıkma tatlı canını..

Back
X