- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
canımm hoşgelmişsinnn:)))özledim seni.avatarın süper olmuş bu arada...ay makbuştan sonra seninde haberini alsak ne iyi olur yaaaa:Saruboceq:bak o da beklemiyodu hiç.sende beklemedigin anda görürsün inşallah çift çizgiyi kuşummmmmŞenizya cevap veriiiiiiiinnnnnnnn........allahım yaaaaaaaaa..........bak çok iştahlandım şimdi ben de geçen ay bugün adet olmuştum şu anda göğüs ağrım dışında bişi yok bakalım karın ağrım falan yok henüz geliyorum demiyo ama belli olmaz ben de perşembe kan testi yaptırayım diyorum kesin negatif çıksın ki ben de tedaviye başlıcam bu ay aşılama düşünüyorum biliyosunuz...
ay richim dogru tahminlerimiz vardi, unuttum orasini kizlar yeni kalktim kaf basmiyor henuz tam :smiley-cool:
bu arada bal tarcin corek otu kullannanlara benden bir haber, bu ay sadece dort ya da bes gun kullandim reglenin ucuncu gunuyle sonrasi, kuru tam tamamlamama ragmen hayatimda ilk kez iki nerdeyse uc gun once yumurtluyorum.
gidgidgidak yumurtam sicak inanmassan gel de bak durumu :dance:
ya cevap veriiiiiiiinnnnnnnn........allahım yaaaaaaaaa..........bak çok iştahlandım şimdi ben de geçen ay bugün adet olmuştum şu anda göğüs ağrım dışında bişi yok bakalım karın ağrım falan yok henüz geliyorum demiyo ama belli olmaz ben de perşembe kan testi yaptırayım diyorum kesin negatif çıksın ki ben de tedaviye başlıcam bu ay aşılama düşünüyorum biliyosunuz...
derinim iyiyim bitanem annemdeydim şimdi geldim bende çok özledim ya makbuşun haberine deli oldum epeydir girmiyodum süper olduuuu ben bide sevalden haber almak için girdim onunda lekelenmesi olmuştu ya yerleşme kanamasıdır diye heveslendim makbuş süpriz oldu bana bayram dönüşüde sevalin haberini alırız inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?