"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ay richim dogru tahminlerimiz vardi, unuttum orasini kizlar yeni kalktim kaf basmiyor henuz tam :smiley-cool:
bu arada bal tarcin corek otu kullannanlara benden bir haber, bu ay sadece dort ya da bes gun kullandim reglenin ucuncu gunuyle sonrasi, kuru tam tamamlamama ragmen hayatimda ilk kez iki nerdeyse uc gun once yumurtluyorum.
gidgidgidak yumurtam sicak inanmassan gel de bak durumu :dance:

ne güzel ya yumurtladığınızı anlıyosunuz......
ben ayırt edemiyorum ki benim bu ay hem şeffaf uzayan hem de beyaz krem gibi akıntım oldu şu anda adetime yakın ama şeffaf oldu tekrar

senacim seffafsa cok iyi yumurtlamissin ne guzel :))
simdi sefafsa da aslinda o da cok guzel yani ben de olmamisti ama hamile kalanlarda regle olmaz seffaf olurmus.
once krem gb yogun olan olur o sonra sefafflasir sefafflestiginde en guzel zamandir tam yumurtlama gunleri.
bence sen de anlayabilirsin.
Masallah bir tanem yumurtlamani anlarsan aslinda asilamaya gerek kalmaz.

senacim gittin mi, sefafaf akinti hakkinda dediklerimi okusun mu? senin simdi olan acik renk akintiyi bilmiyorum ama ay ortasi oldugunda sefaf akintiyi gordugunde tam yumurtluyorsun demek, o akintiyi gorugunde aslinda 24 saatimiz falan var o yuzden kremsi baslar o akinti birkac gun oncesinde, o gunlerden gun asiri dene. bence senacim sen yumurtladigin surece cok kisada hamile kalicaksin Allah'in izniyle niyeyse asilamaya hic gerek yok gb dusunuyrum senin icin. senin tek derdin yumurtlamakti zaten Masallah artik oyle bir sorundan da bahsetmiyorsun. ovulasyon testi alip dedigim akintiyi da takip edersen Allah nasip etiiyse iki uc aya hamile kalirsin zaten.

kizlar on yirmi dakikaligina disari cikmam lazim. gelince bakicam yine.
Makbus kacirdim seni sonra yakalarim belki, uyumassan:)) uykun geldiginde surekli yat uyu bir tanem, doktor oyle demisti bana, en guzeli madem uykun geliyor uyu bir hamile icin cok onemli dinlenmek ve uyumak demisti, mis gb yat horul horul uyu

günüm iki saattir takıldı pc yeni okudum inşallah kuşum yaaaaaaaaa.........sevindim valla...

inşallah ama bir de büyüyüp çatlıyo mu?o da bir dert...

canımm hoşgelmişsinnn:)))özledim seni.avatarın süper olmuş bu arada...ay makbuştan sonra seninde haberini alsak ne iyi olur yaaaa:Saruboceq:bak o da beklemiyodu hiç.sende beklemedigin anda görürsün inşallah çift çizgiyi kuşummmmmŞeniz

ayy canımm çok iyi yaaaa...bende yapayım bari kızzzz:)))inşallahhhh bol bol yumurtlamışsındır canım yaaa boş geçirme haaa:)))Şeniz

makbuşum bitanem yorma kendini sakın uykun geliyosa uyu gitsin nolcakki

güne katılıyorum şu kociş konusunda bebeğin sağlıklı olsunda ilişki olmasın ne olacakmış anlatıver kese yerleşecek filan de gözünün içine bak meleğinin kocişinde anlayış gösterecektir bence ilk üç ayı hayırlısıyla atlat sonrası kolay derler ilk üç ay yorma kendini kocişten de kaç en iyisini yaparsın hehehehh

senam canım ya sen şimdiden stres yapmaya başlamışsın bitanem bu kadar sıkma kendini biliyosun ol diyecek olan allah biz naparsak yapalım bahane
ayrıca şunu söyliym pko daakıntıyı ayırt etmekde zor çatlayıp çatlamadığını sadece akıntı ile anlayamazsın yanında mutlaka ovulasyon testi ateş ölçme yöntemi gibi ek bişiyler yapman gerek ben ateş ölçüyorum ve mikroskkop kullanıyorum yanında da akıntı takibi yapıyorum biliyosun ancak öle anlıyorum çünkü dediğin gibi o şeffaf akıntı pko da tek başına yanıltabiliyor
ayrıca bazen adet dönemine yakın östrojen artışından dolayı da şeffaf akıntı görülebiliyormuş kötüye yorma

bide arkadaşlar şu bal tarçın çörekotu kürünü yumurtlamasında sorun olanlar mutlaka yapsınlar akıntıyı bile öle belirginleştiriyorki kaçırmak imkansız gibi bişiy oluyo faydası çok 1 ay yapıp bırakmayın sitesinde 8 ay devam edin diyo sonuçta bi iksir değil bu şansınızı artıracaksınız illa kürü yaptım ilk ayda olacak diye bişiy yok siz bi deneyin faydasını göreceksiniz ben kaç aydır uyguluyorum ve pkoya rağman resmen yumurtladığımı görüyorum

bu dediklerimi es geçmeyin sakın bal tarçın çörekotu derim başka da bişiy demem bide tabi yumurtladığınızı bi şekilde tespit edin gerek testlerle gerek ateş ölçme yöntemiyle ateş ölçme konusunda yardımcı olabilirim günde biliyo eminim ölçen olursa o da yardım eder yorumlamaya

öle yumurtlama tespit etmeden armut piş ağzıma düş olmuyo bacılar çalışacaz çalışacaz çalışacaaaazzzz öpüyorum hepiciğinizi cadılarrrrrr

derinim iyiyim bitanem annemdeydim şimdi geldim bende çok özledim ya makbuşun haberine deli oldum epeydir girmiyodum süper olduuuu ben bide sevalden haber almak için girdim onunda lekelenmesi olmuştu ya yerleşme kanamasıdır diye heveslendim makbuş süpriz oldu bana bayram dönüşüde sevalin haberini alırız inşallahhhh

ya sıkmayım desen de olmuyo ki.....nefret ediyorum ya yine başladık şöle oldu böle oldu demeye....öf yaaaaa......allahım bari 1 tane ver de kurtulalım şu belkilerden...

canım yaa inşallah.evet sevalde en son öyle olmuştu merak ediyorum onu da.inşallah o da sürprizlerle gelir..
kuşum şimdi ben işe gidiyorum.çok öptüm seni.akşam gelirsen görüşelim tamam mı.msn de açarız.çok öptüm ceylanım görüşürüz.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…