ben de uykum gelmisken cikayim mizmizcim kendisiyle bulasamiyoruz bir turlu bu gunler. dediklerimi dusun, senin bebege giden yolun rahatlamakta, bel falan ya da rahim filmi cektirmekte degil bence, ikisini de yapma iki uc ay kendini rahatlat demesi kolay sanma cok zor en iyi biz biliriz ama sen bizim yasadiklarimizi yasa istemiyoruz. hadi cok optum, dediklerimi ciddi dusun.
makbuşum hamile misiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn.............canımmmmmmmmm hayırlı olsun inşallaaaaaahhhhhh çok sevindim....allahım esirger inşallahhhhhh
canımm hoşgeldinn evet hamileyimm yaa takvimlerin yapısı değişmiş nasıl yapıldığını bilemiyorumkiiimakbuşum hani takviiiiiiiimmmmm
ay canim ya Insallah simdi ya da obur ay harika sonuclarla gelirsin bizlere.ya cevap veriiiiiiiinnnnnnnn........allahım yaaaaaaaaa..........bak çok iştahlandım şimdi ben de geçen ay bugün adet olmuştum şu anda göğüs ağrım dışında bişi yok bakalım karın ağrım falan yok henüz geliyorum demiyo ama belli olmaz ben de perşembe kan testi yaptırayım diyorum kesin negatif çıksın ki ben de tedaviye başlıcam bu ay aşılama düşünüyorum biliyosunuz...
ya makbuş kaç tabi sen nekadar bekledin bu günü sakın ha beklesin 9 aycık da arkadaş...
:roflol:ay delü gün öldürdün beni gülmektennn :))) evet kızlar çok beklemişsiniz beni kusuruma bakmayın bu saate kadar müsait olamadım 5 gün geciken adetimin üstüne bu sabah test yaptım 2. çizgi çıktı pek inanmadım akşamda kan verdim ve sonuç 353.95 aslında derinimden de ben rica ettim biliyorsunuz ilki acı bir tecrübe olarak kaldı yarın sabah doktora gidicem sizlere ondan sonra yazmak istedim ama günüm anlamış :)))sonuç olarak HAMİLEYİMMM :))
Rabbim hayırlısını nasip etsin hem mutlu hem şaşkınım dualarınıza çok ihtiyacım var canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?