"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

mizmiz kim uyduruyo oyle ilac falan icirmiyorlar, ben yaptirdim bes dakikalik islem ayrica sana daha gerek yok da aklina takiliyorsa yaptir dedim bence sen rhatla iki aya gelir seninkisi:))

mizmiz kim uyduruyo oyle ilac falan icirmiyorlar, ben yaptirdim bes dakikalik islem ayrica sana daha gerek yok da aklina takiliyorsa yaptir dedim bence sen rhatla iki aya gelir seninkisi:))

ayyyyyyyyyy agzın bal yesın sekerım ınsallah kız ınsallahhhhhhhhhhhhh

aman yemedıgımız sey kalmadı bakalım pek calısmıyoruz ama hayırlısı ne dıyelımhihoyyyt

calisiyorsun di mi derincim yarin hadi git uyu sen guzelce.
mizmiz zaten eslere sperm icin icirilen seyler iki ayda ancak etki ediyor bol bol icir keciboynuza da yap.

ay cok heycanlandırdın benı nerden coktı ole agzından bır cıksın valla sana bır hedıye alcam gondercem ıcımden geldı:içelim:

canım sen bilirisin tabiki..bel çekme deyince bi ürktüm ben açıkçası...bişy olmaz diyosan öyledir.
havuç suyunu eşin mi içiyo anlamadım..yani önce havuz suyu anladım yok artık daha neler dedimkaydirigubbakcemile3sonra bi daha okudum heee dedim havuç suyu heralde:)
valla çalışmada yap cnm boş boş içme:)

aha uykum bastirdi yine, simdi giderim yataga kacar:))
kedi kopek gb olduk die demiom bosuna yataktan ciktim bak geldi iste:))
ben de kacam yavastan.

ya mizmiz sen dogal yoldan hemen hamile kalmadin mi kaldin, ustune iki uc ay vucut kendine gelmiyor hormonlar falan sasiyor bir, ondan olmadi iki aydir da kafaya cok takion ondan olmuyor. biraz rahatla bak nasil kalican.

mizmiz zaten eslere sperm icin icirilen seyler iki ayda ancak etki ediyor bol bol icir keciboynuza da yap.

oooooooooo ıyıymıs valla bugun bır kokteyl yaptım esıme bır suru havuc elma sıktım ınsallah ıyı gelır

ya sımdı bu ay bende bıraz suphelıyım cunku adetım ne zaman gelcek bılmıyorum normalde duzenlıyken 30 gunde bır olurdum sasmazdı sımdı 39 cıktı gecenlerrde dogum kontrol hapı yan etkı yapınca bıraktım erkenden oldu bu ayın 18 oldu bakalım 30 gundemı gelcek yoksa gene sapıtcakmıs bılmıom

evet canım geç bile kaldım.12 de açıcam öglen ama o yüzden oturayım dedim biraz:))
yatıyom şimdi ama iyi bakın kendinize kızlarr.
mızmızzz söylediklerimizi düşünnn...ben son olarak yine diyim bel mel çektirme yaffff sen biliin yinede ama ne bilim korkuyom ben öyle şeylerden..
öptüm kıslar Allah rahatlık versin.Şeniz

havuc :roflol: sper kalıtesını yukseltıomus erkekler ıcın seker o yuzden

hee ama ben yine de hediyemi isterim mizmiz :))
bak ben hamile kaldigim ay cok rahattim nasil olsa asilama yaptircam diyordum makbus da bu ay reglem gelse de tedavi olsam diye cok rahatti Masallah hamile kaldi:))
once rahatliycan biraz ama senin durumun bizden de feci hale geldi cok takion. biz takioz cunku 21 ayda hamile kalmistim zaten, ne olur rahat ol kendini bosuna uzme, canina yazik.

ayyyyyyy cnm hedıyeler feda olsun sekerıms enden kıymetlımı yemınleeeee bır olsun sen gorrrrrrrrrrrrrrrrrr kapında hemen :CüvCüv::içelim:

aminnnn mızmızımmm.sende inşallah...bu arada cidden çok takıyosun be canım gün haklı..rahatla birazzzz gelecek o melekkkrahat ol sen yeterki..hadi kaçtım gün beni pataklamadansırnaşık şey

iyi geceler derincim, mizmiz su rahatlik konusunu gundemine al, sen kendine deki ben dogurgan bir hatunum bebek kafaya takinca gec geliyor nasil hemen kalmistim, rahatlayip yine kalicam. bir yandan da esine biraz dedigin gb havuc falan yedirt icir ama kendini mutlaka rahatlat bak sen bilmiyorsun 21 ay beklemek nasil bir iskence ustune de kaybet yine bekle, ama boyle cok takarsan senin de 21 ay uzamaz ama bir yili bulur bosuna uzul istemiyorum ondan yaziom bunlari, sonra su nicki de degistir mizmiz ne o oyle, direk negatif umutlu bir sey koy be bacim.

olede kendılıgınden konu buralara gelıo cnm yanı hersey benım dısımda gelısıyor bak bu kadın abım nısanlısının halası bana gecen ay dedı gıtmedım bayramda gıttık goruce hemn gelllllllllll bebek ıstıoz bız dıyınce konu sabahdan aksama kadar bu oldu ee kayınvalıdeme gıdıoz komsular akrabalar bayramda goren bebekde bebek anneme gıdıom gene aynı arkadaslar desen gene aynı yanıııııııııııı ben gecsem gecırmıolar cnm sıstım ıyıce tam unutorum hopppppppppppppppppppppppppppppp aynı seylerrrrrrrrr ben aslında adetım duzelsın bır gerısı kolay bence onun ıcın ugrasıyorum yoksa esımle bu ay bır kere oldu bırsey

ben de uykum gelmisken cikayim mizmizcim kendisiyle bulasamiyoruz bir turlu bu gunler. dediklerimi dusun, senin bebege giden yolun rahatlamakta, bel falan ya da rahim filmi cektirmekte degil bence, ikisini de yapma iki uc ay kendini rahatlat demesi kolay sanma cok zor en iyi biz biliriz ama sen bizim yasadiklarimizi yasa istemiyoruz. hadi cok optum, dediklerimi ciddi dusun.

dusun cnm hatta dıkkat edersenız pek gelmıom topıge cunku okudukca kafam karıyor ama ıste dun hep konu bebek olunca dun bugun gırdım baktım yoksa bak dusun esımle sadece ayda bır kere berabaer olduk oda adet bıtınce gecen hafta gerısını sen dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…