derin burda misin?
mizmiz kiz yapa oole viks flan adam gb rahim filmi cektir bence.
derin delu derin; derin suphelerimin nedeni derin:)) kiz ne yanlis anliycam deli, hic oyle seyler aklima bile gelmedi cano:))
mizmiz kim uyduruyo oyle ilac falan icirmiyorlar, ben yaptirdim bes dakikalik islem ayrica sana daha gerek yok da aklina takiliyorsa yaptir dedim bence sen rhatla iki aya gelir seninkisi:))
mizmiz kim uyduruyo oyle ilac falan icirmiyorlar, ben yaptirdim bes dakikalik islem ayrica sana daha gerek yok da aklina takiliyorsa yaptir dedim bence sen rhatla iki aya gelir seninkisi:))
valla cnm akrabamız ole kotu bırsey olsa yapmaz bana kendısını cok cekmıs 2 sene gencken olmamıs coguu o yuzden anlıyor ınsanı kendısınede bole yapmıslar olmus hemen cokkkkkkkkkkkkkk kısıyı yapmıs hergun bırı gelıo kapıyaaaaaaaa yanı ne bılıyım ıcımde kalır yapmazsam esımde dıo sana zarar vercek bırsey yapmaz dıo bakalım zaten tutcak belımı hop cekcek uzanırken ben yatcam 2 uc saat sonra dua eder bırde buhar banyosu sabahda tırot testıne gıtcez o gun bakalım esımede havus suyu ıcıyorum ama calısmıyoruz gende bır yararı olurmu calıstıgımız gunler ıcın bayramdan dolayı bılıosun
calisiyorsun di mi derincim yarin hadi git uyu sen guzelce.
mizmiz zaten eslere sperm icin icirilen seyler iki ayda ancak etki ediyor bol bol icir keciboynuza da yap.
calisiyorsun di mi derincim yarin hadi git uyu sen guzelce.
mizmiz zaten eslere sperm icin icirilen seyler iki ayda ancak etki ediyor bol bol icir keciboynuza da yap.
canım sen bilirisin tabiki..bel çekme deyince bi ürktüm ben açıkçası...bişy olmaz diyosan öyledir.
havuç suyunu eşin mi içiyo anlamadım..yani önce havuz suyu anladım yok artık daha neler dedimkaydirigubbakcemile3sonra bi daha okudum heee dedim havuç suyu heralde:)
valla çalışmada yap cnm boş boş içme:)
hee ama ben yine de hediyemi isterim mizmiz :))
bak ben hamile kaldigim ay cok rahattim nasil olsa asilama yaptircam diyordum makbus da bu ay reglem gelse de tedavi olsam diye cok rahatti Masallah hamile kaldi:))
once rahatliycan biraz ama senin durumun bizden de feci hale geldi cok takion. biz takioz cunku 21 ayda hamile kalmistim zaten, ne olur rahat ol kendini bosuna uzme, canina yazik.
hee ama ben yine de hediyemi isterim mizmiz :))
bak ben hamile kaldigim ay cok rahattim nasil olsa asilama yaptircam diyordum makbus da bu ay reglem gelse de tedavi olsam diye cok rahatti Masallah hamile kaldi:))
once rahatliycan biraz ama senin durumun bizden de feci hale geldi cok takion. biz takioz cunku 21 ayda hamile kalmistim zaten, ne olur rahat ol kendini bosuna uzme, canina yazik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?