"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

onunkide 4 ayını geçti senam hoşgeldin bu arada canımm ya yapma bak öle deme inşallah gelecek meleğinnnn

bir de hamilelikten sonraki ilk bekleyiş ya daha da merak ediyorum sonucunu...hoş hala ymuyrtalamay başlamamış da olabilirim...bu arada ateşimi ölçüyorum ceylanım ama okadar tutarsız seyretti ki bişi anlamadım....şu anda az önce ölçtüm 36.9 çıktı..bua rada 5 gündür ölçmedim bıraktım aynı saate ölçtüğü halde bişi anlamadım..

kızlar slm nasılsınız ben iyiyim ama biraz canım sıkkın göüslerimin ağrısı adet olunca geçer sandım ama devam ediyo hele bazen durduğum yerde duramıyorum bide bu ay adetimde az geliyo damla damla neyse bu cmrtesi doktora gidip sorucam inşallah kötü bişey yoktur :öptüm yanaktan:

geçen ay bugün olmuştum...bugünden sonra bekliyorum işte olursam tedaviye başlıcaz...

senam aynı saatte olacak ama sabah uyanır uyanmaz ölçüceksin mesela saat 7 de 7 30 da gibi yoksa hiç bişiy anlayamazsın gündüz ölçülen bişiy ifade etmiyo tatlım yaaa

ve uyanır uyanmaz bak ayağa bile kalkmadan ısı çok değişiyo çünkü hareket edince ilk ay bende öle yaptım çok zorlandım bulmakta

kuşum dedim ya hergün sabah 6 da ölçtüm kalkar kalmaz hareket etmeden..sabahçıyım ya...

peki ne renk geliyo cnm kırmızı mı kahverengimi başka belirtin varmı??

kahverengi bazen pembeye yakın kırmızı ama genelde çok koyu kahverengi üff çok endişelinyorum çünkü benim dış gebeliğimde böyle oldu önce az geldi sonra çostu 1 ay kanama geçirdim ya öyle bişey yoktur inşallah

ha bide göğüslerim ağrıyo normalde ben adet olmadan önce belim ağrırdı ağrımadı yani hiç adet belirtisi yaşamadım yalnızca kasıklarıma arada bir ağrı saplandı o kadar şimdide bazen oluyo

ok cnm güzel haberleerle gelirsin inşallah yarın ama yat dinlen her ihtimale karşılık ayakta kalma çok

hımmm........bilen biri yapsın bari....neden 7 sinde gidiyosun ondan önce tekrar test yapsana değerin yükselmiş mi bakalım...
denicem senam becebilirsem yapıcam kendim..yaa doktor 7sinde dedi işte bilmiyorumkii aslında bende istiyorum yaptırmayı testi kararsız kaldımm
canomm ne demek karışmak tabi ki yorumlayacaksınız onun için yazıyorum size gerçekten anlatmam lazım kocişe anlar heralde :))))
canım zaten uykum geldikçe yatıyorum :))) o konuda problemim yok çok şükür kızlarda yardımcı oluyor bana rahatım şimdilik sürekli dua ediyorum her wcye gidişimde kötü bişeyle karşılaşmaktan korkuyorum ( korkma diceksiniz biliyorum ama elde değil işte
ceylanım sağol tatlım konuşucam kocişle bu konuyu hayırlısıyla şu zor zamanları atlatalımda oda memnun olur :))) maşallah üstüme çok düşüyor seviyorum şişkomu kaydirigubbakcemile3

gızlar gızlar gelemm mii yanagızdan öpemmmiii
senam ben geldim sen kaçıyon beee aaaa sen nasılsın cano iyimisin aıntım var demişsin inş adet olmazsında aşılamaya gerek kalmaz canım

riçimmm ayrıca sanada çokkk teşekkür ediyorum bitanemmm darısı hepinizin başına inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…