"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

slm güzeller ben geldim nabersiniz bakimm
bugün dr a gittim kan verdik kocişle bi ay sonra çıkar dediler 40 tl de verdik bakalıminş temiz çıkar kib ii gecelerr

bende dediğin gibi onları sustururdum ama dayımın karısı napayım ALLAH herkesin kalbine göre versin çıkmam lazım AEO..

selam kizlar, nasilsiniz?
nurun sonbahara sonuna kadar katiliyorum egerki bir insan bir insana cocuk konusunda hava atiyorsa asla o insanlarla gorusmemen lazim. heleki ailedense orda lafinla yerin dibine sokman lazim. yaa buyuk konusmak istemiyorum ama soylesi bir bana denk gelmiyorki paralayavereyim oracikta. hayir nurun bir de diyorsunki sorun bende degil ama!!! sende olsa ne olacakki, suc mu gunah mi!!!!!!!!!!!!!!!!!
yaa neyseki su surecte turkiyede yasamiyorum burda boyle seylerin lafi bile olmuyorki ben her onume gelene soyluyorum yabanci denen insanlar bana asla su turkiyede yasayanlarin ogrenc muhabbetini yapmadi hatta hep, "takiyorsun kafaya ondan, rahat ol bak nasil gelicek bebis vaktini bilir" diye oyle destek oldularki inanamazsiniz. iste gelismislik budur yani insanliktir, din millet ayriminda degil.
ay patladim sonunda su kkda oyle cok duyuyorumki boyle yapanlari, kusura bakmayin kizlar ama size de kiziyorum ya niye gorusursunuz, agzinin payini vermezsiniz boylelerinin anlamiyorum.

derinnn naber valla hiç görüşemez olduk keşke işte netin olsa ne güzel olurdu hem sen sıkılmazdın hemde biz senden mahrum kalmazdık
canımsın yaaaŞenizoff bende sizden mahrumum canım:çok üzgünüm:haklısın keşke olsaydı netim..ortamda müsait aslında off offf.almazlarki..çok öptüm bersumŞeniz
çok sagol canım benim..benden öpüyom seniŞeniz
tatlımmm inşallah doktorun dedigi gibi olacak canım..hayırlısıyla tuttugunda inşallah bu defa herşey çok daha güzel olcak kuşum..seni seviyoruz senam inşallah tutacak bitanemŞeniz
canım yaa.cidden takılma şu insanların söylediklerineeeee...
sende biraz rahat olmaya çalış bu konuda...onların söylerkenki tavırlarını gören sensin bu konuda hava mı atıyolar atmıyolar mı bilemicem,ama ben o kadar da acımasız olacaklarını sanmıyom be cnm...belkide o maksatla demiyorlar da düşüncesizlik diyelim biz buna.eger cidden nispet için yapıyorsa tabiki çok ayıp ve günah...bak ne güzel Rabbimin takdiri diyorsun..ama arkasındanda üzüyosun kendini.bak psikoloji acaip bişey canım...şuanda istedigimiz şey olmadıgı için söylenen herşey acıtır anladın?eger bi evladımız olsaydı,yanımızda böyle sözler söylenseydi umurumuzda bile olmazdı...onların bizi anlamasını da bekleme,böyle bişey yaşamamışlar ne denli üzüldügümüzüde bilemezler.aralarından üç beş düşünceli insan çıkar tabii..ama düşüncesizlerin her kelimesine kendini üzersen olmaz.hava atıyolar diye de düşünme hemen.sen böyle düşündükçe zararın kendine oluyor farkında degil misin:teselli:
bugün dr a gittim kan verdik kocişle bi ay sonra çıkar dediler 40 tl de verdik bakalıminş temiz çıkar kib ii gecelerr
datluşşşş Allahım hayırlı sonuçlar versin inşallah canım benimŞeniz

kıslaarrrrr..ben bu hafta dondurma işlemini yaptıramıyorum yaaa.adetim bitmek bilmedi..doktorumu aradım bugün.yarın veya öbür gün biter ancak dedim..çarşamba falan gelsem olur mu?hayır dedi iyice bitecek temizlenicen sonrada iki-üç gün geçecek dedi yardımcısıyla konuştum hastası vardı doktorun.yani öbür haftaya kaldı anlayacagınız..yarın da izin kullanıcam kıslar.temizlik yapıcam kısmetse offf offffffff.

canım inşallah sonuçlar güzel çıkıcak .hayırlısı inşallah .nekadar ucuzmuş loo .benim testler baya maliyetliydi .neyse şu bir ay geçsede rahatlasak inşallah datluşşş.öptüm seni.
hadi kızlar diziler bitmedi mi daha ??????????????????gelinde azcık kAynatalım

canım ben geldim ama siz yoksunuz bu seferde .bende özledim kaynatmayı fıstığım .öptüm senide...

canım söylediklerine katılıyorum herşeyi kafaya takarsak halimiz fena .duymamaya çalışmalıyız..
buarada dondurma işlemi biraz daha geç olucakmış .olsun sıkma tatlı canını herşeyde vardır birhayır .inşallah bu son sıkıntı olur sonrasında bebiş geldimi unutursun bitanem .yarında izinlisin ohh bigüzel dinlen .temizliktede çok yorma kendini zaten birtek izinli günün var .senide öptümmm

makbuşum inşallah daha iyisindir .valla çok özlüyorum seni .yokluğun belli ama herşey bebiş için .yeterki o ve sen iyi olun .öptüm senide bitanem...
günüm sen nasılsın ?geldimi kırmızılar ?umarım herşey yolundadır .çok öptümm canım..
richh sen nasılsın fıstık ?özledimmmmm ..
kızlar hepinize iyi geceler kimseler yok bende kaçıyorum .öpüyorum hepinizi...

canımm hadi hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alıcaksınopuyorumnanaktan
makbuşummm seni unuttugumu sanma kuşummm.telde hep konustugumuz için yazacak bişey bulamıyom :)))öptüm bitanem.
biliyom aşkısıı koca gün kaynatıyoz zaten :))) normaldir yazıcak bişey bulamamankaydirigubbakcemile3
bitanem bende çok özlüyorum sizii yaa nerden bulaştı şu hastalık canımı çok yakıyor inşallah atlatırım biran önce öpüyorum seni çokkk Şeniz

herkese iyi geceler diliyorumm :gitme:

evet ebuşum haftaya kaldı yaainşallah dedigin gibi olur datlum :Saruboceq:
izinliyim ama hep temizlikle geçicek offff.
sen naptın canom?iyisin inşallah.öptüm seniŞeniz
Şeniz canımm kaçırdım seni..koray bey anca kalktı da:mymeka:bende işlerimi hallettim duş falan aldım ezeli izledim..
offf çok sinirlerim bozuk şuanda ama kızlar...ne zamandır böyle çok takılmıyodu yine takıldı saatlerce köylerine((şimdi bıraktı işten geldiginden beri:çok üzgünüm:bende kızdım konuşmuyom şuanda:umursamaz:
kızlar yaa bide önemli bi sıkıntımı paylaşmak istiyorum((dualarınıza ihtiyacım var...canım ablama çok üzülüyom kaç gündür...aslında onun yaşadıkları uzun hikaye ama kısaca yazmaya çalışıcam...ablam 11 yıllık evli canlar...çok geniş bir sülaleye gelin gitti...gelen gideni bitmez..işi olan ona koşar badanası olan gel yardım et der,canı sıkılan müsaitmisin diye sormadan rahatsız eder,çocukları bi ödevini rahat yapamaz hep tepelerinde birileri rahatsız eder..pc onların mı başkasının mı belli degil..biz bi oturmaya gideriz ev hiç boş kalmaz bin zahmet ettirirler ablama((durmadan kalmaya gelen kişilerde cabası...inanın bunlar yarısı bile degil sıkıntıların..anlayışsızlık cahillik dizboyu eniştemin sülalesinde...bütün bu sıkıntılar bir yana eeniştem işsiz şuanda.hiç bir işi rast gitmiyor,bi türlü bi işe tutunamadı..evlendiklerinde eniştemlerin fabrikası vardı ama kapanma aşamasındaymış o sıralar..iyi kötü kahvehanelşerinde çalışıyodu senelerdir..en son amcasının ogluyla dikimde çalışıyolardı kendi işi amcasının oglunun.ama oradanda çıkmış şimdi..bide kendi babasına kızıp kızıp iş bırakıyo falan..anlayacagınız eniştemde bunalımda şuanda..ablam çok şeylere katlandı aşırı sabırlıdır benim ablam..inanın onun yaşadıklarının çeyregini yaşam neler olurdu kestiremiyorum bile..bizde uzak bize,gidemiyoruz herzaman(annem oradaydı dün geldi.kahrolmuş kadın durumlara.işten geldigimden beri ablamı düşünüyorum çocukları düşünüyorum.ablam maddiyata da önem vermez kıt kanaat de olsa geçinir yeri geldimi..ama bıktı o da artık bazı şeylerden sakin kafa sakin huzurlu bi hayat istiyor...offfff canım çok sıkkın kızlar çok da uzun uzadıya yazmak istemiyorum dertleşmek ve dualarınızı almak istedim:çok üzgünüm:ablacıgım benim canımın parçası..onun sacına zarar gelsin istemiyorum..onu kimsenin üzmesini istemiyorum artık..bizi üzmemek için herzamanda anlatmaz..o bizi dinler sadece(
o güzel içten dualarınızı esirgemezseniz çok mutlu olurum kızlar..öyle bişey olsun istiyorum ki canım ablam başka bi yere taşınsın herkesten uzak..gerekirse bize bile uzak:çok üzgünüm:yeterki huzurlu olsun...eniştemle iyiki birbirini çok seviyolar yoksa o sülaleye katlanmak akıl işi degil...eniştemde düzgün bi iş sahibi olsa keşke((onunda hataları diz boyu ..hele onları anlatsam topic yetmezoff neysee umarım okurken sıkılmadınız..sizi seviyorum...iyi gecelerr canlarım:a015:

bu arada günüm yaaa..bi sıkıntım var yazmışsın geçmişte canım...merak ettim şimdi..dün konuştugumuz konumu acaba?inşallah karşılasırız cnm.inşallah da çok önemli bişey degildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…