"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

yok kısss demee nurrr şimdi gitmesin( tecil işlemleriyle ugraşacak canım.dua edin benim için inş tecili yaptırır yarın

sen nasılsan bende öyleyim:)) ev kadını ne yapar bende öyle bakınıyorum face buraya işte öyle eşim gelecek öylede acıktımki onu bekliyorum yemeğe ..

tamam anladım valla ben çok cahilim biliyonmu buraya gelmeseydim dahada cahil kalacaktım bilemiyorum derinim zaman gösterecek ne diyeyim zemuszemus

estafurullah cnm yaa..bende çogu şeyi burada ögrendim valla..yerleşme nedir biliyo muydum sor:)))inşallahg düşündügüm gibidir..bekle bakalım yine gelmezse salı testini yap bence.

ha ben istemediğini anlamadım inş canım benim RABBıM hakkınızda hayırlısını nasip etsin yuvanızdan sevgiyi eksik etmesin :ecrin_bebek: böyle bebeleriniz bebelerimiz olsun amiiiiiiiinn

selam hatuşlar nasılsınız?
uyuyodum yeni uyandım bakıyım dedim.
derinim,zeynom,nurum,bersum napıyosunuz?

nur gelmemiş senin kırmızılarda .hadi hayırlısı canım inşallah derinimin dediği gibi yerleşmedir tatlım..

evet canım eğer olmazsam yaptırırım son 3 aydır hep aynı gün oluyorum zaten 1 2 gün ileri geri geçmesi normalmiş nasip bende sonunda aşılamayı düşünüyorum umarım o vakte kalmamda
hepimiz doğal yolla kalalım RABBıM nasip et ne olur..

ha ben istemediğini anlamadım inş canım benim RABBİM hakkınızda hayırlısını nasip etsin yuvanızdan sevgiyi eksik etmesin :ecrin_bebek: böyle bebeleriniz bebelerimiz olsun amiiiiiiiinn
çok sagol canım benimŞenizhepimizin inşallah.
selam hatuşlar nasılsınız?
uyuyodum yeni uyandım bakıyım dedim.
derinim,zeynom,nurum,bersum napıyosunuz?

oo cano hoşgeldin yaa..ohh hadi günaydın o zaman koca bebişŞeniz
iyim cnm ya nolsun korayı bekliyorum..kardeşime gitmek istiyorum bu gece.ona çok ihtiyacım varr özledim bide dogru dürüst görüşemedik kaç gündür..bide en önemlisi dayımın kızı geliyo bandırmadan kardeşim sayılır o da:)çok sevinçliyim o yüzden.orda onunla görüşcem.sonra banada kalıya gelcek:)

ebrarcım hoş geldin nasılsın birz iyileştinmi çook geçmiş olsun..
kızlar umarım dediğiniz gibi olur ne diyeyim..

selam güzeller ben geldim ağrım vardı ablamla markete çıkmıştım hızlı yürüdüm heralde ondan oldu..
neyse uyumuşum biraz iyi geldi sizler nasılsınız

zeynom saol canım biraz daha iyiyim ama boğazlarım hala çok ağrıyo .yutkunamıyorum.
sen nasılsın tatlım?

ayy benim bitanem gelmiş.hoşgeldin canım benim.Şeniztopladınız mı marketi kıss hngi şampuanı almaya karar verdinizkaydirigubbakcemile3

nurrr bu çok acıkmalarr sersemleşmeler uyumalarrrrrrrrrrr duygusallıkllarrrrrrCADIARZUdelikafadulden:Saruboceq:

derininm ben hep acıkırım( hep uyurum yani uykuyu severim ve hep duygusalımdır:)))
canım hep bişey çeker aş eren kadınlar gibiyimdir bekarlığımdan beri:))

zeynoooo anlat kıss naptınn adet durumların nasıl listeyi alırsın mı makbuşum yorcam seni ama unutuyom herkesin adetini yafff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…