hb canım geçmişi okuyodum iyiyim sağol sen ne apıyonn
debsenam ve günümmm aşılamalarınız hayırkı olsun melekleriniz sizinledir inşşşş dün aklıma geldiniz dua etmeye çalıştım herşey güzel olur inşş
makbuşşum sen bebeğine bak acele kararda verme kafayı dinle annenlerde
nurun ya sen onu bunu birak da artik bir gebelik testi yap. durup durup aklimdan senin hamile oldugunu geciriyorum ay kendini birak benim icin test yap.ay makbeeer bu sabah duyduğum en güzel haber..
allah devamına erdirsinn inş doğup büyüdüğünüde görürsün..
zor ne diyeyim çok sıkıntılıyım bu ilk değilki inan ben onun bu düşüncesizliği yüzünden neler çektim ya kafayı sıyıracak duruma gelmiştim babamlar el attı bize ya çok nankör valla ne takılar ne paralar gitti onun bu huyu yüzünden ben bıktım tam düzelmişken yine bozuldu yine aradı neler diyo bide bağırıyo kendimi zor tutuyorum bağırmamak içşn annem duyar diye yoksa bende ondan beter bağırırım..
kendimi işe verdim bak adetim gelecek galiba belim ağrıdı ALLAH huzur bozanların huzurunu bozsun dicem ama tövbe tövbe..
deli mi ne ruyaya bak; koptum gulmekten ama sonu hayirli merak etme iyi biticek bu konunun sonu.ya seninde kafanı şişirdim canım şimdi kapatayım ben evi toplayayım olurmu sonra gelirim inş..
ya zaten ben rüyamda görmüştüm güya pkk sehre inmiş bende bi yere gidiyordum kafamdan beni kurşunluyordu birisi... ama ben öldü rolü yapıyordum ölmemişim...
sonra aniden herşey normale dönüyorben silahı alıp o düşmanı vuruyordum ve esir alıyordum film gibi bişeydi kalktım her yerim ecıyordu..
gece zaten uyuyamadım bi gelsinde eve bakalım ne olacak zaten onun bu davranışları yüzünden nelerim ne takılarım gitti benim.. neyse uzatmıyayım dedim yine yazıyorum..
nurun sen bahset agrin var mi bosver beni, senden hala umitliyim git test al!!! uykun var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?