"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

elixir canım dügün yaza hee.hadi hayırlısı inşallah.
istanbulun neresindesin sakıncası yoksa tatlım?

kızlar mrb nasılsınız görüşmiyeli ben iyiyim valla biraz bu hamilelik işini oluruna bırakmaya karar verdim.yani bir süre doktora gitmiycem çünkü gittikçe daha çok takılıyorum ayrıca ilaçlardan hormon dengem bozuldu.biraz doğal olan kürleri denemek istiyorum soğan kürüne başlıycam inşallah ayrıca şu sizin yaptığınız bal tarçın çörekotunuda merak ediyorum bilgi verirseniz sevinirim

slm kızlar bende 42 gunun sonunda adet oldum adetım bıttı dun ama benım sankı adet olacakmısım gıbı arada karnım agrıo sırtım agrıo bole altım ıslanmıs gıbı hıssedıom suan bırde sık ıdrar bu nasıl sey anlamadım adet olmadan ayrım saat once test yapmıstım negatıf

canım hayırlısı olsun inşallah.arada bir kendi haline bırakmak gerek tabi.inşallah tedavilere gerek kalmadan hatta kürlere gerek kalmadan gelir prensesin:))bak prensesin dedim içimden öyle geldi...
sogan kürünü ben yaptım canım 3 ay kadar..pkoyum ben...baya söktü yumurtalık kistlerini.kara kara adet oldum hep afedersin...ama diger bal tarçını yapmadım hiç..

nereye gittinizzzzzzzzzzzzzzzzzz.

ebrarım gökçemm sizde gelmediniz yaa canım sıkılıyooooo

canım ,

iyiyim ben umarım sende iyisin.ben kaçtım biraz arra vermiştim bebek planlarıma tabi zorunlu olarak şimdi yine 2 ay önce ilacı bıraktım sanırım buay adet olduktan sonra çalışmalara başlarız :kedi: tabi doktor izin verirse zemuszemus

makbuşhamileymiş acayip mutlu oldum darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhh....

canım yaaa bende iyiyim ne olsun işte..hadi hayırlısı çalışmalara bende yeni başladım:))yaramı dondurdum da iki defa..ilişki yasagı vardı uzun süreler:)
evet makbuşumuz hamile..darısı hepimize inşallah.
birileriiii beni mi çagırdııııııııııııııı lüüüüülüüüüüüüüü

oyyyy geldin mi canım benimmmmmŞeniznaptın cano iyi misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…