cerrah paşa dayım canım ben sinem yasım 24 9.cu ayda düğün inş
memnun oldum canım:)hayırlı ugurlu olsun...
ben gaziosmanpaşada oturuyorum bilir misin buraları:)[/QUOTEcok fazla değil pek gelmedim otaraflara cnm
tamam canım...gittin sanırım iyi bak kendine.memnun oldum canım:)hayırlı ugurlu olsun...
ben gaziosmanpaşada oturuyorum bilir misin buraları:)[/QUOTEcok fazla değil pek gelmedim otaraflara cnm
slm kızlar bende 42 gunun sonunda adet oldum adetım bıttı dun ama benım sankı adet olacakmısım gıbı arada karnım agrıo sırtım agrıo bole altım ıslanmıs gıbı hıssedıom suan bırde sık ıdrar bu nasıl sey anlamadım adet olmadan ayrım saat once test yapmıstım negatıf
canım üşütmüş olmayasın agrılar ondandır belki..
kızlar mrb nasılsınız görüşmiyeli ben iyiyim valla biraz bu hamilelik işini oluruna bırakmaya karar verdim.yani bir süre doktora gitmiycem çünkü gittikçe daha çok takılıyorum ayrıca ilaçlardan hormon dengem bozuldu.biraz doğal olan kürleri denemek istiyorum soğan kürüne başlıycam inşallah ayrıca şu sizin yaptığınız bal tarçın çörekotunuda merak ediyorum bilgi verirseniz sevinirim
tamam canım...gittin sanırım iyi bak kendine.
canım üşütmüş olmayasın agrılar ondandır belki..
YOK CNM USUTMEDIM AMA NE ANLAMADIM DA kafamçokkarıştı
YOK CNM USUTMEDIM AMA NE ANLAMADIM DA kafamçokkarıştı
hayır olsun mızmızım..adetin kaç gün sürdü peki normaldi dimi?
ya benimde ibkaç kere öyle oldu ama..adetim bitiyodu ama agrılar geçmiyordu hiç...
hayır olsun mızmızım..adetin kaç gün sürdü peki normaldi dimi?
ya benimde ibkaç kere öyle oldu ama..adetim bitiyodu ama agrılar geçmiyordu hiç...
CNM ADETIM 5 GUN SURDU GARIPTI OLE PARCALI FILAN DEGILDI
SIMDI VARYA SANKI BIRAZDANA DET OLACAKMISIM GIBI HA BELIM AGRIO ALT KISMI KARNIM AGRIO BIRDE BOLE SIK SIK IDRAR OLUO SIKI BIRSEY GIYINCE TEST YAPMISIM ADETIM GELMEDEN ONCE YARIM SAAT SONRA ADETIM GELDI kaydirigubbakcemile3
CNM ADETIM 5 GUN SURDU GARIPTI OLE PARCALI FILAN DEGILDI
SIMDI VARYA SANKI BIRAZDANA DET OLACAKMISIM GIBI HA BELIM AGRIO ALT KISMI KARNIM AGRIO BIRDE BOLE SIK SIK IDRAR OLUO SIKI BIRSEY GIYINCE TEST YAPMISIM ADETIM GELMEDEN ONCE YARIM SAAT SONRA ADETIM GELDI kaydirigubbakcemile3
kızz delüüü olsun..ben adetim geldikten sonra bile,ya üstüne olduysam diye test yaptıgım günleri bilirim:))hayır olsun inşallah..ama çok agrın olursa git yine doktora sen.
kızz delüüü olsun..ben adetim geldikten sonra bile,ya üstüne olduysam diye test yaptıgım günleri bilirim:))hayır olsun inşallah..ama çok agrın olursa git yine doktora sen.
HAYIRDIR NE DIYELIM SEKERIM INSALLAH USTUNE GORMUSUMDUR
nereye gittinizzzzzzzzzzzzzzzzzz.
ebrarım gökçemm sizde gelmediniz yaa canım sıkılıyooooo
canım yaaa bende iyiyim ne olsun işte..hadi hayırlısı çalışmalara bende yeni başladım:))yaramı dondurdum da iki defa..ilişki yasagı vardı uzun süreler:)canım ,
iyiyim ben umarım sende iyisin.ben kaçtım biraz arra vermiştim bebek planlarıma tabi zorunlu olarak şimdi yine 2 ay önce ilacı bıraktım sanırım buay adet olduktan sonra çalışmalara başlarız :kedi: tabi doktor izin verirse zemuszemus
makbuşhamileymiş acayip mutlu oldum darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhh....
birileriiii beni mi çagırdııııııııııııııı lüüüüülüüüüüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?