canım yaaa bende iyiyim ne olsun işte..hadi hayırlısı çalışmalara bende yeni başladım:))yaramı dondurdum da iki defa..ilişki yasagı vardı uzun süreler:)
evet makbuşumuz hamile..darısı hepimize inşallah.
oyyyy geldin mi canım benimmmmmŞeniznaptın cano iyi misin?
sagol derinim iyiyim yaa kocişten anca kaptım pc yi sen nasılsın fıstık
aglama canım sen nasılsın bebik iyi maşallah cinsiyeti ögrenememişsin ama boşver saglıklı olsun gerisi önemli deil
bersum canım gene olmamış ama ara ver biraz uzak ol bizleride burda yalnız bırakma emi datlım kib inş bu yıl rabbim hepimizin yüzünü güldürür kib
günüm seninde net gitcekmiş off senide özlüyücez yaa delüm benim kib habersiz bırakma sende öptm
sevoşum annen gelmiş oh sevindim güzel şeylerde getirmiş mutlu etmeyi biliyo analarımız yaa:)
askmeskim sen nasılsın canım
canım,doktor bana bi takım hormon testleri yaptırmıştı...prolaktinim yüksek çıkmıştı ilaçla düşürdü.onun dışında ibşey çıkmadı hormonlarda.senden bişey istedimi?derinim çok geçmiş olsun hadi bakalım hayırlısı hepimiz için:)))))))canım ya ben ayrı bi konu açmıştım ama sanada sorayım doktorun sana hamilelik öncesi testler falan yaptımı?
aglamacım canım biz sana hiç kızar mıyız kızz..merak ettik de ondan cnm..bide iyi degildin son zamanlarda o yüzden..ama şimdi iyimişsin sorun yok tatlım benim.slm canlarim makbusum derinim günüm haklisiniz bacilar giremedim ama dedigim gibi aslinda yazmistimda makbusuma haberleri olsun diye neyse idare edin beni kisss kizmayin anacigim canlarim ben sizden uzak kalmak istemiyorum ama ne yapayim iyyim cok sükür sizleride iyi görünce daha ck seviniyorum iyi oluyorum inss
sagol derinim iyiyim yaa kocişten anca kaptım pc yi sen nasılsın fıstık
aglama canım sen nasılsın bebik iyi maşallah cinsiyeti ögrenememişsin ama boşver saglıklı olsun gerisi önemli deil
bersum canım gene olmamış ama ara ver biraz uzak ol bizleride burda yalnız bırakma emi datlım kib inş bu yıl rabbim hepimizin yüzünü güldürür kib
günüm seninde net gitcekmiş off senide özlüyücez yaa delüm benim kib habersiz bırakma sende öptm
sevoşum annen gelmiş oh sevindim güzel şeylerde getirmiş mutlu etmeyi biliyo analarımız yaa:)
askmeskim sen nasılsın canım
sagol askmeskim nolsun işte vede vakit geçirip duruyoz sen neler yapıyon tedavi felan varmı
sagol bebiş ya nasıl olayım...çalışıyorum artık bilmiyosun sen:)bebe magazasında hemde:)iyyim canlarim cok sagolun biraz agrilarim oluyo göbek cikiyor artik ama iyyim cok sükür derinim nasilsin canom
canım ben temmuzda gitmiştim doktora sadece smear kan ve idrar yapıldı adetlerimde düzenli sayılır muayene etti herşey normal dedi.başka testler varmı merak ettim tekrar gitsemmi acaba doktora?2 aydır folik asit alıyorum doktor başla demişti 2-3 ay önce bende başladım.
sagol bebiş ya nasıl olayım...çalışıyorum artık bilmiyosun sen:)bebe magazasında hemde:)
off çok belim agrıyo kaç gündür bide ..ev işleri çalışmak vs..ikisi zor oluyo
anladım canım...valla benden daha farklı testler istemedi şimdilik..ama geçen yıl rahim filmi istemişlerdi çektirmedim..bu doktoru yeni buldum.bikaç keredir ona gidiyorum memnunum..
ben zaten uzun süredir tedvi de olmuyordum...eşim askere gidecek diye düşündügüm için hevesim bitmişti..ilerde inşallah diyodum...ama karın agrılarım çok diye doktora gittim öylesine görünmek için..yara çıktı..ondan sonrada birden sonunua kadar ne gerekiyosa yapmaya karar verdim.bide eşim askerligi tecil ettiricem dedi daha rahatladım..böyle işte.şimdi adetimi bekliyorum..yara dondurmadan sonra bi takip yaparız dedi ovulasyon yakibi..heralde çatlama ignesi vurulacagımdır şimdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?