"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

derinim kuzu yagrin is vardir galiba istersen yat dinlen canim yaa saat gecti bayagi orda canim benim off dilim yara olmus birde kasiniyo aksilik gibi agriyo sonrada valla bi hamis kaldik gercekten bozulduk yaa dogum yaptiktan sonra kalirmi aceba bu agrilar sizilar insan korkuyo kaydirigubbakcemile3

sagol aglamacım inşallah canım..geçen gün bende öyle düşündüm.dedim hamile kalırsam eger herşeyimi buradan alıcam:))kısmetse inşallah...Allahım herşeyin hayırlısını versin hepimiz için.
anladım canım hadi bakalım hayırlısı inşallah bizim bebişler aceleci olur hemen gelirler::)) iyi geceler canım görüşürüzzz öptümmmm opuyorumnanaktan

inşallahhh:)))iyi geceler askmeşkcim öptüm canım.Şeniz

tamam canım..şimdi yatıcam zaten uykum da geldii...kocişte askerligi tecillemeye gidecek..dua et benim için aglamacım..inşallah tecilini halleder eşim...1 yıl daha gitmemesini istiyorum hiç hazır degiliz çünkü...
bu arada geçmiş olsun onldu ki öyle diline..haşlak bişeymi içtin yoksa birden.

Zeynnn hoŞgeldınn Çıkıyodum tam kızz..bılıyo musun ınanmayacaksın ama bıkaÇ dakıka Önce aklımdan geÇtın:)

inss derinim rabbim gönlüne göre versin inss caniimmm allahim büyük umudunu yitirme yeter......

yok bacim yaa bisey yemedim ama diyorumya olmayan seyler oldu yani gercekten hamilelik insani coookkk degistiriyo herseyinle degisiyosun yani.....
ok canim bende cikiyorum simdi yatma saatim geciyo hadi kib öpüyorum seni isin rast gelsin bacim hakkinda hayirlisi olsun herseyin inss
aglama kacaarrrr opuyorumnanaktan

gercekmi bendede misafirler vardi biraz önce gittiler kizimla oturuyorduk o resim cekiyordu bende bilgisayara yükledim ben anlamiyorumda benim kiz masallah pcnin altindan girip üstünden cikiyor zamane cocuklari iste

tamam bebişim iyi bak kendine..Allah rahatlık versin canım.çok öptüm.Şeniz
gercekmi bendede misafirler vardi biraz önce gittiler kizimla oturuyorduk o resim cekiyordu bende bilgisayara yükledim ben anlamiyorumda benim kiz masallah pcnin altindan girip üstünden cikiyor zamane cocuklari iste
evet valla...şimdikiler öyle canım:))
iyi geceler herkese nasılsınız

selam hoşgeldin.iyiyim cnm sen nasılsın?

nurunnn hoşgeldin ama ben çıkıyorum cnm yaa kusuruma bakma çok uykum geldi.öptüm seni.Şeniz

zeynimm kıss ben kaçayım müsadenle..çok fena bayılcam şimdi masada uyuyacam:)))
öptüm seni kızınıda öptüm..iyi bak kendine..iyi geceler canım.görüşürüz yine.Şeniz

iyyim canım sagolasın..agrılarım geçti sayılır..adeti bekliyorum şimdi işte...yumurtlama takibi yapılacak adet sonrası..ama geç olurum yine ölme eşegim ölme yani.

hayirlisi olsun canim insallah hicbirseye gerek olmadan hamile kalirsin cünkü o yollar cooooooook zorlu of of cekenler bilirler:bbo::bbo:

canımm çok sağol bende aramıza gelmene çok sevindim inşallah darısı başınıza canım benimm
bersum sen kendini nasıl mutlu hissediceksen öyle davran canım biz herzaman yanındayızŞeniz
günüm netin neden olmıcak yaa öyle bir-iki gelmekle olmazkiii özletme kendini çok mafoldumbeninşallah sende süper haberlerle gelirsin canım
zeyncim maşallah kızın ne kadar güzel öyle Rabbim uzun ömürler versin..

herkeslere günaydın akşam gelemedim erkenden uyumuşum ağrımda hala geçmiş değil akannehirakşama doğru doktora gidicem şimdilik evdeyim biraz uyuklamayı düşünüyorum gelirim daha sonra yine..öpüldünüzŞeniz

kızlar günaydın erken kalktım bugün ama kimseler yok akşama görüşürüz
derinim dün aniden çıktım ebroş yoktu die degil yani küsme cano kociş uyumaya gidince bende kalktım vakitde geç olmuştu cano ondan yani :)
makbuşumakşama hayırlı haberler al inş kib öp

günaydın canlarım
nurcum ben elaczığlıyım vaalh her şeyide çok güzel doğal sağol cnım çok güzel dua wtmisşin nişalalh sende hsimşsindiir adet olmadın demi kız nurcum öptüm
gökçoşum sağol btianem aalh razı olsun vlaalhi mutlu olmzmıyım kız anane gibi varmı
ağlamcım canım çok ölzedim arad bir haber ver beiş nasıl her şey yolund a umarım
günüm sende ne zamant est yaptıracan işlalh güzel haberlelrini alırız
loçakm canım sn nasılsın artık senden güzel haberelr alırıx yumurta takipi ypatıracan bende yaptıracam çok heycanlıyım valalh canım yaaaaa
bersum caınm arada uğra iyi olduğunu bilelim yeter canım benim öptüm
mkabercim seninde güzel haaberlerini alcağız

makbercim sagol canim rabbim herkesin gönlüne göre versin sende sag salim bebegini kucagina aldiginn zaman resimlerini paylasirsin bizlerle cok özledik bebekleri

ıYı GÜNLER KIZLAR..
sevalim karıştırmşım valla ... kız bu gün 7 gün oldu test yapmaya korkuyom ve inat ediyon napayım oluruna bırakıyom..
gün gitme kızzz umarım gidişin kısa süreli olur.. ama hayırlı haberini bize bildir..
bersucum hakkında hayırlısı RABBıM gönlüne göre versin...
ya topic yaprak dökümünümü yaşıyor ne RABBıM hepimizin muratlarını tez zamanda hayırlısı ile nasip etsiiinnn amiiiiiiiiiiiinnn

nurcum bence sen test yapmaktaçok geçkaldın dktora git bacım niye gitmiy
on kı z inşllalh hamişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…