"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ya napayım gelemedim bi ara eşim bu aralar evde ya o yuzden giremiyom kk ya pek işte öyle sende ne var ne yok anacığına doyabildinmi??

iyilik kızlar temizlik yapıyorum arada bakayım dedimm nur sen doktora gitsene cnm 7 gün baya uzun bir süre cnm yaa.
sevalcim sen ne zaman gidiyon bidaha yumurtalara baktırmaya cnmm

kolay gelsin bacım havada pek güzel soğuk ama güneşli..
ya bilemiyom sanki adet olacam gibigeliyo ağrım falan yok ama hamilelişk bana uzak gibi biraz daha geçsin o zaman dr giderim..

eşin evde iş buldumu canım vaalhi bende sabah 11 geliyodu açtım ancığımla kahvaltı yaptık evde annmee dedim sen uyu sonra gelirisn dedim canım hiç doyulmuy ya şimid bile özledim evde bıraktım geldim birazdan gidem bakm ne yapıoy

zorcum caım bu pereşmbe gidiyomçok heycanlıyım
doktor adetin bitikten sonra 5 gün bounca ilşkiye gir dedi salı çarşamba perşebbme yasak çmükü ogün ilşik isteeyebiltim dedi

eşim hesabı topluyor ya o yuzden evde idsi yarın bi firmayla anlaştı ona başlayacak hayırlısı ile..
benimki yakın ya ben özlem duymuyorum seninde umarım işine yarar takip..

ay hadi inşallah sevalcim gelsin şu veletler artık:) ilişki neden yasak kız bende yaptırdığımda takip dr durmadan çalışın demişti sapıttık hangisine inancaz artık valla.

inşlalh canım çok sevindim sizn adınıza hayırlı osun ne güzel ya ben çok özlüyom yaaaaa inşlalh canım işe yarar eşim dün diy ki alaalh isteyene vermioy istemeyene veriyo içim öğle bir acıdı ki

hadi hayırlısı olsun nur umarım iyi olur eşinin işi cnm bekle madem birazdaha ama filmle alakası yok gecikmenin benim erken bile geldi.

ya bide diyorlarya sperm sayı ve hareket eksikliğinde ilişki aralıklı olsun diye işte bende öyle biliyorum ama bazı yerlerde her gün yapın yazıyo...
zor bittinmi sen???

kızlar ben temizliğe geri dönüyorum daha çok çalışmam lazım çokkkk:) öptüm sizi

valla ben buay yumurtlama günlerinde hergün deniyorum cnm bide böyle deneyelim bakalım aslında çok süper değil eşimin spermleri ama bakalım ne olucak

demin yengem aradı kızının canı bamya çekmiş beni bilir ya ben yazdan hep dolaba atarım sende var sa geleyim alayım diyo sanki marketlerde satılmıyo dondurulmuşuda konserveside var ama bana kim hava atacak üstelik kızı çalışıyo bamya ne ki istese her yerde bulunur ama bende var dedim birazdan gelir alır pis pis gülerek safiyenin canı bamya çekmişte bu akşam yapayım yesin hadi sıra sizde seninde haberini alalım diyecek ben biliyorum..
amaaaan benim kalbim hain değil istemiş ne var veririm olduğu zaman ama hava atmaya gerekmi var değilmi allahım herkesin kalbine göre versin..

zorcum hadi kolay gelsin..
seval benimde sabah işim vardı dışarda anneme bakmadım bi bakayım geleyim sonra görüşürüz..

o gün eşinime prez verid 2 gün prez yapacak sonrada o gün ne zaman yumutrlam oluy o onu yakalıyacak benimkide adet bitikten sonra her ügn olsun dedi fakat doktora

şu kadına iki laf etmeden çıkamadım nur:) yengene hiç takma cnm böyle dengesi insanları hasta ruhlu onlar boşver cnm sanki doğursak bişey olcak onlara ne alaka ilgilendiriyo bukadar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…