"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

güle güe zorcum koay gelsin
nurum snni kalbin temiz rabim büüyk inşllalh sende hamiş haberinin vereceksin

YA ERHAMER RAHıMı ..YA ERHAMER RAHıMı ..YA ERHAMER RAHıMı ..ALLAHIM BU GÜZEL ARKADAŞLARIN DUALARINI BOŞ ÇIKARTMA KUCAKLARINI,KARINLARINI BOŞ BIRKAMA AMıN.... kısslar duayı edin ve ilkte yazdıgım duayı tekrarlayın ALLAH C.C bu kelimeleri diyen kulların ellerini, boş çevirmiyor emin olun3 kere tekrar yapın dualarınızda benide unutmayın inş

selam kıslar nasılsınız bende annemden geldim evi sild,m süpürdüm
bi de baktım elektrk faturası gelmiş
şokk oldum resmen akannehirakannehir
iki kişiye nasıl bu kadar fatura gelir anlayamıyom yaaa
bende var herhalde biişiiCADIARZU

canım bizede fazla geliyor sositososito annemde bazen bana söyleniyor :) evde pc vardı nişanlım leptop alınca zannediyorki annem ondan cok geliyor aslında alakası yooo kakannehir

benim annemde bana şaşırıyo onlar 4 kişi 50 gelmiş biz iki kişi 70 küsür akannehirakannehirakannehirakannehir

her zaman yaptığım işleri yaptım emme anlamadım yanii :bbo::bbo:
ayy herşeye zam geldi elekriğedemi geldi acep
yakında doğlagazda iki katı gelirse şaşırmıycam

canom yaa geçmiş olsun üşütüyomusun yoksa bitanem yaa .sonu hayır olur inşallah .dikkat et kendine canom.
sevalim gözünaydın tekrardan .
saol tatlım atlattım çok şükür ama çok yoruldum..
geçmişi okuyodum canım şimdi gördüm iyiyim çok şükür 7.ayımın dolmasın 10 gün kaldııı
sen nasılsın canımmm
oyy tatlı hamişimiz gelmiş görüşemedik canom .minişler büyümüş maşallah .allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..
ooo kaçak gelmiş hoşgeldin yekrardan .beni unutmuşsun ama olsun .iyi olmana sevindim canım .allahım bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

yaa günüm oldumu şimdi mafoldumbensöylemiştin ama inanmak istememiştim .sensiz olmaz cano bunu bil .inşallah fikrin değişir açtırırsın tekrardan .bizi habersiz bırakma özliycem seni tatlışkom..

offf cano yaa çok üzüldüm mafoldumbensendemi ya neoluyo bize ?kararına saygı duyuyorum ama biz sensiz napıcaz yaa .gitsende bebiş olayı kafandan çıkmaz be datlum .ben 9 yıldır beceremedim inşallah sen becerebilirsin .bizi habersiz bırakma .seni seviyom canım arkadaşım.kendine iyi bak.öptümm
nereye gittinizzzzzzzzzzzzzzzzzz.

ebrarım gökçemm sizde gelmediniz yaa canım sıkılıyooooo
oyy kuzumm yanlız kalmış kıyamam sana .ya akşam okadar yorgundumki gelemedim bide ev berbat haldeydi baya uğraştım sonrada yattım .
ebroşum seninde işler bitmedi galiba datluşm yorulmuşsundur sen kıyamam ama gene konuşamıyıcaz neyse yarın görüşürüz inş
cano yaa çok yoruldum dediğim gibi zaten 12 ye doğru gitti misafirler .sonra evi topla bulaşıkları topla gelemedim .kaç gündür konuşamadık yaa özledim valla.
hee delü karı ebroş da gelmedi yaff.tam ben giderim gelir mannak karı:))))
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canom benim valla olmadı işte .seni seviyom delümm .buakşam kaynatırız inşallah..
canım döndün aramıza seni görmek çok güzel .iyisin inşallah .herşey normalmiş sevindim tatlım .görüşmek üzere..
iyi geceler nasilsiniz
canım karşılaşamadık üzüldüm .iyisin inşallah senide çok öptümm

ohh ohh olmamışsın hadi hayırlısı .bence korkma sen bitest daha yap sonrada doktora gidersin canım..

selam canım ..nasılsın bakalım?
sen temizlik yap yap ondan sonra niye bukadar fatura geliyo dee kaydirigubbakcemile3
az süpür evi düşsün faturan..kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar selam herkese 1 gün girmedim maşallah birikmiş .oku oku bitiremedim..
neyse ben bugün test yaptım tabi tek çizgi herzamanki gibi .benimde nur gibi 1 hafta geçti olsa çıkardı zaten .doktor yolları gözüktü anlıycağınız mafoldumben
hayırlısı diyorum .
makbuşum sende doktora gidiceksin hayırlı haberler al inşallah canom.
kızlar hepiniz kaybolmuşsunuz ben bugün mannak bi halim var yorgunluğu atamadım .biraz dolaşıp kaçıcam sonra.akşama uğrarım inşallah..

anaam ebrar deme kıss ben bi düşük yapmıştım oda 10 gün geçmişti evde 3 kez test yaptım en sonuncusu silik çıktı ikinci çzgi cahilim ya dedimki değilimdir hamile dedim 10 günün evdeki dağınıklığını toplamaya başladım bi tekli koltuk kaldırdım bi kanama başladı eşim acile kaldırdı meğer bebek varmış düşmüş ( .. dr dediki o zaman kan testi niye yaptırmadın bana kimse bişey dememiştiki (
işte böyle şimdi dikkat ediyorum da est yapmamakta kararlıyım hele 2 gün falan geçsin o zaman dr gideceğim..

anam ebuşum napim normal işleri yapıyom emme anlamıyom nasıl geliyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım belli olmaz biliyosun idrarda çıkmama söz konusu oluyo belli olmaz belki de bebüş gelmiştir :ecrin_bebek:

ayy kıslar ne oluyo bize yaaa benimde 1 hafta geçti hala gelmedi kırmıızlar bakalım bende perşembeye gidiyorum doktora
ebuşum kısss gel hastanede buluşalım datlum opuyorumnanaktan

aysen sen daha olmadınmı kız niyeki daha önce böyle olurmuydu benim olmazdı ama belki streseten böyle oldum ne bileyim kız bellimi olur belki dr göbüşünde bi minicik bebek görür :))

ben geldimmmmmmm
ya kızlar ne kadar adeti geciken var ayşen nurun ebroş kız hepinizi hamile olasınız inş bebekten vakit bulamayıp saçlarınızı tarayamayasınız inşşşşşşş..... :)
ya her gelip gidiyom rastlamıyom kimseye özledim haaa delüler gelin konuşak

ebroşum testte çıkmamış olabilir ama hayırlısı cano vakti zamanı gelmiştir inş üzülme :teselli: bak bu sene bebekle girdin yılbaşına inanıyom ben olcak inş minigin inşşş

gökçe kısss RABBİM dualarını kabul etsin ama o dularının içinde tüm bebek isteyenler olsun canım ya çok iyisiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…