selam kıslar nasılsınız bende annemden geldim evi sild,m süpürdüm
bi de baktım elektrk faturası gelmiş
şokk oldum resmen akannehirakannehir
iki kişiye nasıl bu kadar fatura gelir anlayamıyom yaaa
bende var herhalde biişiiCADIARZU
canom yaa geçmiş olsun üşütüyomusun yoksa bitanem yaa .sonu hayır olur inşallah .dikkat et kendine canom.canım valla yarın gidicem doktora ama korkuyorum işte( böbrek sancısı gibi ama bu sefer kasığıma vuruyor acaba diyorum taşı düşüremedimmi de ağrıyor..
bende normalde de bel ağrısı olurdu o yüzden bilemicem canım canım ama sağlı sollu kasıklarıma kramplar giriyordu ve akıntı bende de vardı
sevalim gözünaydın tekrardan .kızlar merhaba
sağol loçkam caınm benim vlalh kendime geldm namı görünce
gökçoş geldim kz annecim memleketen bir şeyle getirmişti onlar yerleştir kahvaltı yap evi topla derken bu sat oldu gökçoşum sen ne yapıym karşılaşamadıdk canım
makberim sanada geçmiş olsun inşlalh hiç bir sorun yoktur canım
kızşlar bersu nwerde ya yeri çok beleeli
ebroşumcanım bitanme sanada koaly gelsin rbim güç kuvvet versin
oyy tatlı hamişimiz gelmiş görüşemedik canom .minişler büyümüş maşallah .allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..geçmişi okuyodum canım şimdi gördüm iyiyim çok şükür 7.ayımın dolmasın 10 gün kaldııı
sen nasılsın canımmm
ooo kaçak gelmiş hoşgeldin yekrardan .beni unutmuşsun ama olsun .iyi olmana sevindim canım .allahım bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..slm canlarim nihayet girebildim nasilsiniz inss hersey yolundadir........
ben gayet iyyim biraz internet yasagi geldi kocisten bu yüzden giremedim ama inss girmeye calisacam gönlü oldukca beyimin hepinizi coookkk özledim gecmisi okuyamadim henüz günüm,gökcem,ricim,sevalim,semam derinim,tabiki makbusum,inss hersey yolundadir ve adini hatirlayamadigim diger kizlar hepinizide özledim..........
ben ve bebegim iyi sükür artik cok daha iyyiz bulanti falan pek kalmadi rabbim inss sizlerede anne olmayi tattirsin tabiki bizlerede umarim bana kizgin degilsiniz beni merak eden bacilarim allahim ragzi olsun makbusuma yazmistim o haber vermistir umarim hepinizide cok özledim kizlarrrr opuyorumnanaktan
selam guzeller aglama hosgeldin yaa yasak da olsa insan bir gelir esim istemior ondan girmiyoru der, walla merak ettik, cok sukur iyimissiniz.
kizlar yaw ben iki gundur unutuyorum yarindan itibaren bizim internetimiz olmayacak.
sizleri ozleyecegim ama bir yandan da iyi olucak cunku gece gunduz bilgisayar basi olmaktan bikmistim ders calismam lazim benim:))
kaynanainkinden hafta bir iki girer bakarim sizlere yoksa ozlerim yaw tamamen kopamam:))
zorr nasilsin?
offf cano yaa çok üzüldüm mafoldumbensendemi ya neoluyo bize ?kararına saygı duyuyorum ama biz sensiz napıcaz yaa .gitsende bebiş olayı kafandan çıkmaz be datlum .ben 9 yıldır beceremedim inşallah sen becerebilirsin .bizi habersiz bırakma .seni seviyom canım arkadaşım.kendine iyi bak.öptümmselam kızlar geçmişe fazla bakamadım umarım güzel haberler vardır yeni yılı annemlerle güzel birşekilde geçirdik bol bol gezdik....
herşey çok güzeldi ta ki bugüne kadar nedense yeni yıl hediyemin meleğimin benimle olacağını düşünüyordum -bu aydan öyle ümitliydim ki bal-tarçın-çörek otu yok incir yemeler -klomen yumurtlama günümüde farketmiştim ilk defa ama olmadı ya da rabbim ol demedi .... belkide hayırlısı bu ama şu anda çok umutsuz ve karamsar olduğum için sağlıklı düşünemiyorum en iyisi bir süre bu bebek fikrini aklımdan çıkarmalıyım bunu başarabilecek miyim bilmiyorum ama en azından denicem bu ay artık hiç bi kür uygulamayacağım klomeni de içmicem günlerimide hesaplamıycam ve birazda internetten uzak durmaya çalışıcam ....sürekli başkalarının bebeklerini sevmekten,onlar hakkında konuşmaktan ne zaman bebek yapacaksınız diye soranların sorularından çok sıkıldım...isyan etmiyorum ama bugünlerde neden ben neden biz diye sormaktanda kendimi alamıyorum....herşeyin hayırlısını istemekten başka çaremiz yok biliyorum elimde değil ...yeni yıl yeni umutlar ....umarım bizide yakalarrr.
öğle araları sizlerin güzel haberlerini almak için geleceğim ama akşamları artık neti açmama kaararı aldım bu kararımı uygularsam kafamı rahatlatacağımı düşünüyorum ....hepinizi çok seviyorum biraz zamana ihtiyacım var iyi olacağım beni merak etmeyin kızlarrr hepinizi öpüyorumm
oyy kuzumm yanlız kalmış kıyamam sana .ya akşam okadar yorgundumki gelemedim bide ev berbat haldeydi baya uğraştım sonrada yattım .nereye gittinizzzzzzzzzzzzzzzzzz.
ebrarım gökçemm sizde gelmediniz yaa canım sıkılıyooooo
cano yaa çok yoruldum dediğim gibi zaten 12 ye doğru gitti misafirler .sonra evi topla bulaşıkları topla gelemedim .kaç gündür konuşamadık yaa özledim valla.ebroşum seninde işler bitmedi galiba datluşm yorulmuşsundur sen kıyamam ama gene konuşamıyıcaz neyse yarın görüşürüz inş
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhee delü karı ebroş da gelmedi yaff.tam ben giderim gelir mannak karı:))))
canım döndün aramıza seni görmek çok güzel .iyisin inşallah .herşey normalmiş sevindim tatlım .görüşmek üzere..canım ben temmuzda gitmiştim doktora sadece smear kan ve idrar yapıldı adetlerimde düzenli sayılır muayene etti herşey normal dedi.başka testler varmı merak ettim tekrar gitsemmi acaba doktora?2 aydır folik asit alıyorum doktor başla demişti 2-3 ay önce bende başladım.
canım karşılaşamadık üzüldüm .iyisin inşallah senide çok öptümmiyi geceler nasilsiniz
İYİ GÜNLER KIZLAR..
sevalim karıştırmşım valla ... kız bu gün 7 gün oldu test yapmaya korkuyom ve inat ediyon napayım oluruna bırakıyom..
gün gitme kızzz umarım gidişin kısa süreli olur.. ama hayırlı haberini bize bildir..
bersucum hakkında hayırlısı RABBİM gönlüne göre versin...
ya topic yaprak dökümünümü yaşıyor ne RABBİM hepimizin muratlarını tez zamanda hayırlısı ile nasip etsiiinnn amiiiiiiiiiiiinnn
selam kıslar nasılsınız bende annemden geldim evi sild,m süpürdüm
bi de baktım elektrk faturası gelmiş
şokk oldum resmen akannehirakannehir
iki kişiye nasıl bu kadar fatura gelir anlayamıyom yaaa
bende var herhalde biişiiCADIARZU
ben geldimmmmmmm
ya kızlar ne kadar adeti geciken var ayşen nurun ebroş kız hepinizi hamile olasınız inş bebekten vakit bulamayıp saçlarınızı tarayamayasınız inşşşşşşş..... :)
ya her gelip gidiyom rastlamıyom kimseye özledim haaa delüler gelin konuşak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?