yellowcugum nasılsın cnm görüşmeyelı
kız sen düşük yaptınmı?niye bukadar endişeleniyosun ozaman hamiş kalabiliyosun demek .neyse ben yeni öğrendim demişmiydin bilmiyorum .geçmiş olsun buarada .karar senin canım içinden nasıl geliyosa öyle davran tatlım..anaam ebrar deme kıss ben bi düşük yapmıştım oda 10 gün geçmişti evde 3 kez test yaptım en sonuncusu silik çıktı ikinci çzgi cahilim ya dedimki değilimdir hamile dedim 10 günün evdeki dağınıklığını toplamaya başladım bi tekli koltuk kaldırdım bi kanama başladı eşim acile kaldırdı meğer bebek varmış düşmüş( .. dr dediki o zaman kan testi niye yaptırmadın bana kimse bişey dememiştiki (
işte böyle şimdi dikkat ediyorum da est yapmamakta kararlıyım hele 2 gün falan geçsin o zaman dr gideceğim..
valla cano bilmiyorum yaa .hadi benim geçerdi zatende siz niye böyle oldunuzki.hadi perşembeye gidince güzel haber alırsın inşallah tatlım.öptümm seni..anam ebuşum napim normal işleri yapıyom emme anlamıyom nasıl geliyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım belli olmaz biliyosun idrarda çıkmama söz konusu oluyo belli olmaz belki de bebüş gelmiştir :ecrin_bebek:
ayy kıslar ne oluyo bize yaaa benimde 1 hafta geçti hala gelmedi kırmıızlar bakalım bende perşembeye gidiyorum doktora
ebuşum kısss gel hastanede buluşalım datlum opuyorumnanaktan
ebroşum testte çıkmamış olabilir ama hayırlısı cano vakti zamanı gelmiştir inş üzülme :teselli: bak bu sene bebekle girdin yılbaşına inanıyom ben olcak inş minigin inşşş
slm kızlar nasılsınız görüşmeyelı
alenam tebrık ederım cnm allah analı babalı büyütsün
aglama gelmıs cnm merakta bıraktın bızı umarım ıyısınızdır kib
günüm bızı sensız bırakma ya özletme kendını güzel haberlerle dön
bersum senı cok ıyı anlıyorum cnm hepımız aynı seylerı yasıyoruz kendını nasıl ıyı hıssedıceksen
öyle davran cnm benım kendıne dıkkat et
ebrarım hayırlısı olsun senın ıcınde cnm sakın sıkma canını hersey güzel olucak ınsallah
nurum kırmızılar gelmemıs ıyı dayanıyosun cnm ha ben sımdıye kadr yüz kez gıtmıstım
hastaneye kan vermeye umarım hayırlı bı sonuc cıkar
derınım makbusm gökcem sevalım topık halkı sızlerde ıyısınızdır umarım kendınıze ıyı bakın
buarada benım adet kafayı yedı kızlar bı ay 28.gün oluyo bır ay 31.gün bakalım cuma günü bekledım gelmedı benımkı bgn olmam gerek aman gecıkmesınde bu ay cok stres yaptım bılıyorsunuz kızlar o nedenle gecıkmesıde normal gıbı gelıyo....
selam güzeller ben geldim nihayet yemek falan derken ancak geldim bulaşıklarıda kocişe bıraktım o yıkıyor artık kaydirigubbakcemile3her neyse gelelim sadete..doktora gittim önce ultrasonda bebişe baktı maşallah kocaman olmuş hatta hareket ettiğini bile gösterdi :)) bir problem yokmuş çok şükür..böbrek ağrım için idrar testi yaptırdı yeniden idrar yollarındaki kanama bitmiş ama taşım hala düşmemiş iltahaplanmamda hala devam ediyormuş malesef..ağrın şiddetlenirse bekleme gel dedi..ayrıca birde kabızlık için müsil gibi bir ilaç verdi geceleri içicekmişim sabaha bişeyin kalmaz dedi :))) benden bu kadar güzeller..birazdan görümceme gidicez akşam kaçta gelirim bilmiyorum girebilirsem girerim öpüyorum sizleri çok
oyy sağol bitanemmm amin inşallah canım haklısın ağrılar ondan da kaynaklanabilir ama taş ağrısı belli yani sol kasığım çok ağrıyor..geçer inşallah..neyse kaçtım artık öptüm sizi:lepi::lepi::lepi:
ohh ya çok şükür bak ben demedimmi sana yarın hareketlerini göreceksin diye .cano allahım korkutmasın birdaha seni maşallah yiğenime büyümüş demek
bak kabızlık problemin varsa sancın ondanda olabilir .ilaç işe yarar inşallah .şu taşda düşse sorun kalmıycak inşallah .gözünaydın tatlım .öpüyorum seni ..
bende kaçar hanımlar ezel başlıyo bitince gelmeye çalışıcam..
olsun şekerim şakalaştım ben..anladım kocişin yatıcak sen oturcan mı delü:)öptüm kuşumŞenizkızlar günaydın erken kalktım bugün ama kimseler yok akşama görüşürüz
derinim dün aniden çıktım ebroş yoktu die degil yani küsme cano kociş uyumaya gidince bende kalktım vakitde geç olmuştu cano ondan yani :)
makbuşumakşama hayırlı haberler al inş kib öp
amin loçkam inşallah hepimiz güzel haberler vericez yakında.:Saruboceq:günaydın canlarım
nurcum ben elaczığlıyım vaalh her şeyide çok güzel doğal sağol cnım çok güzel dua wtmisşin nişalalh sende hsimşsindiir adet olmadın demi kız nurcum öptüm
gökçoşum sağol btianem aalh razı olsun vlaalhi mutlu olmzmıyım kız anane gibi varmı
ağlamcım canım çok ölzedim arad bir haber ver beiş nasıl her şey yolund a umarım
günüm sende ne zamant est yaptıracan işlalh güzel haberlelrini alırız
loçakm canım sn nasılsın artık senden güzel haberelr alırıx yumurta takipi ypatıracan bende yaptıracam çok heycanlıyım valalh canım yaaaaa
bersum caınm arada uğra iyi olduğunu bilelim yeter canım benim öptüm
mkabercim seninde güzel haaberlerini alcağız
inşallah zeynim inşallah yaaa..sagol canımŞenizhayirlisi olsun canim insallah hicbirseye gerek olmadan hamile kalirsin cünkü o yollar cooooooook zorlu of of cekenler bilirler:bbo::bbo:
selam güzeller ben geldim nihayet yemek falan derken ancak geldim bulaşıklarıda kocişe bıraktım o yıkıyor artık kaydirigubbakcemile3her neyse gelelim sadete..doktora gittim önce ultrasonda bebişe baktı maşallah kocaman olmuş hatta hareket ettiğini bile gösterdi :)) bir problem yokmuş çok şükür..böbrek ağrım için idrar testi yaptırdı yeniden idrar yollarındaki kanama bitmiş ama taşım hala düşmemiş iltahaplanmamda hala devam ediyormuş malesef..ağrın şiddetlenirse bekleme gel dedi..ayrıca birde kabızlık için müsil gibi bir ilaç verdi geceleri içicekmişim sabaha bişeyin kalmaz dedi :))) benden bu kadar güzeller..birazdan görümceme gidicez akşam kaçta gelirim bilmiyorum girebilirsem girerim öpüyorum sizleri çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?