"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

slm kızlar nasılsınız görüşmeyelı
alenam tebrık ederım cnm allah analı babalı büyütsün
aglama gelmıs cnm merakta bıraktın bızı umarım ıyısınızdır kib
günüm bızı sensız bırakma ya özletme kendını güzel haberlerle dön
bersum senı cok ıyı anlıyorum cnm hepımız aynı seylerı yasıyoruz kendını nasıl ıyı hıssedıceksen
öyle davran cnm benım kendıne dıkkat et
ebrarım hayırlısı olsun senın ıcınde cnm sakın sıkma canını hersey güzel olucak ınsallah
nurum kırmızılar gelmemıs ıyı dayanıyosun cnm ha ben sımdıye kadr yüz kez gıtmıstım
hastaneye kan vermeye umarım hayırlı bı sonuc cıkar
derınım makbusm gökcem sevalım topık halkı sızlerde ıyısınızdır umarım kendınıze ıyı bakın
buarada benım adet kafayı yedı kızlar bı ay 28.gün oluyo bır ay 31.gün bakalım cuma günü bekledım gelmedı benımkı bgn olmam gerek aman gecıkmesınde bu ay cok stres yaptım bılıyorsunuz kızlar o nedenle gecıkmesıde normal gıbı gelıyo....

nurum gecmıse dalmıstım cnm nasıl olum tatlım buralarda fırtına vardı tlfnlar ınternet hıcbısıy cekmıyodu gıremedım bı türlü sen nasılsın belırtı varmı tatlım

kımse yazmıyo sanırım görüşürz kızlar kendınıze ıyı bakın

slm kızlar
günümm geçen gün rüyamda seni gördüm rüyayı tam olarak hatırlamıyorum ama seni hamile gördüm
umarım hamişsin canım söylemesem içimde kalırdı, inş malum olmuştur

iyi akşamlar herkese Allah'a emanet olun inş

richi kız valla bende yemek yapıyordumşimdi gördüm canım kusura bakma lütfen burdada ara ara yağmur yağyo aman izmirin kışından ne olurki ...
canım bu gün tam 7 gün oldu adetimin geçimi ama olmadım dedim ya adet olursam olurum ama hamilelik bana hayal gibi o yuzden test yapmak yada kan vermek istemiyorum işte bu kadar umarım bu yıl ve bu ay hepimiz hamile kalırız..

ya kızlar nerdesiniz beee yoksunuz neyse ezel başlıyor ben dizime bakayım hadi ALLAH emanet olun..kaydirigubbakcemile5

makbuş gelmemiş yaa merak ettim inşallah hayırlı haberler almıştır.nerde kaldın cano yaa ..

kız sen düşük yaptınmı?niye bukadar endişeleniyosun ozaman hamiş kalabiliyosun demek .neyse ben yeni öğrendim demişmiydin bilmiyorum .geçmiş olsun buarada .karar senin canım içinden nasıl geliyosa öyle davran tatlım..
valla cano bilmiyorum yaa .hadi benim geçerdi zatende siz niye böyle oldunuzki.hadi perşembeye gidince güzel haber alırsın inşallah tatlım.öptümm seni..
ebroşum testte çıkmamış olabilir ama hayırlısı cano vakti zamanı gelmiştir inş üzülme :teselli: bak bu sene bebekle girdin yılbaşına inanıyom ben olcak inş minigin inşşş

cano hayırlısı yaa nediyim artık yoruldum düşünmekten bıraktım oluruna .nasipde nevarsa onu yaşıycaz .inşallah dediğin gibi olur bitanem .hepimiz buyılda hamiş kalırız..

selam güzeller ben geldim nihayet yemek falan derken ancak geldim bulaşıklarıda kocişe bıraktım o yıkıyor artık kaydirigubbakcemile3her neyse gelelim sadete..doktora gittim önce ultrasonda bebişe baktı maşallah kocaman olmuş hatta hareket ettiğini bile gösterdi :)) bir problem yokmuş çok şükür..böbrek ağrım için idrar testi yaptırdı yeniden idrar yollarındaki kanama bitmiş ama taşım hala düşmemiş iltahaplanmamda hala devam ediyormuş malesef..ağrın şiddetlenirse bekleme gel dedi..ayrıca birde kabızlık için müsil gibi bir ilaç verdi geceleri içicekmişim sabaha bişeyin kalmaz dedi :))) benden bu kadar güzeller..birazdan görümceme gidicez akşam kaçta gelirim bilmiyorum girebilirsem girerim öpüyorum sizleri çok

canım seninde gecikmiş hadi hayırlısıyaa inşallah minişin seninledir .görüşemez olduk özledim yaa .biara msn muhabbeti yapalım..
buarada test negatif halada gelen giden yok .alıştım artık bugecikmelere ben..kaydirigubbakcemile3

:lepi::lepi::lepi:
ohh ya çok şükür bak ben demedimmi sana yarın hareketlerini göreceksin diye .cano allahım korkutmasın birdaha seni maşallah yiğenime büyümüş demek
bak kabızlık problemin varsa sancın ondanda olabilir .ilaç işe yarar inşallah .şu taşda düşse sorun kalmıycak inşallah .gözünaydın tatlım .öpüyorum seni ..

bende kaçar hanımlar ezel başlıyo bitince gelmeye çalışıcam..

oyy sağol bitanemmm amin inşallah canım haklısın ağrılar ondan da kaynaklanabilir ama taş ağrısı belli yani sol kasığım çok ağrıyor..geçer inşallah..neyse kaçtım artık öptüm sizi

ebrar evet ya ben daha önce demedim galiba ne bileyim ama çok küçükmüş ya ben bile bilemedim onu dr dedi bebek düşürüyon ama çok kanamam vardı gitmiş ..
canım geçen zamanlarda test yapa yapa yıprandım bende sen gibi oluruna bırakıyorum napayım canım ya umarım bu gecikmen bebedir amiiiiiiiiiiinn

makber ALLAH bebenide senide nazarlardan kötü gözlerden korusun ohhh iyi yapıyon valla yıkat kocana sende kızların peşinde dolaşıp yorulma yapabildiğin kadar yap yemeklerine yiyen yer yemeyen kendi bilir gerçi onlarada yazık ama sanada bebene de yazık ohhh o minniş kıpır kıpır oynasında sağlıkla dünyaya bi gelsinde gerisi boş mutluluğun daim olsun...

olsun şekerim şakalaştım ben..anladım kocişin yatıcak sen oturcan mı delü:)öptüm kuşumŞeniz amin loçkam inşallah hepimiz güzel haberler vericez yakında.:Saruboceq:
hayirlisi olsun canim insallah hicbirseye gerek olmadan hamile kalirsin cünkü o yollar cooooooook zorlu of of cekenler bilirler:bbo::bbo:
inşallah zeynim inşallah yaaa..sagol canımŞeniz

canım benimm mesajını aldım canom çok sevindim bitanem ohh büyümüş melegimiz hee..bide hareketlenmiş ohh maaşallahhhhhh
çok geçmiş olsun bitanem taşı da hemen düşürürsün inşallah cnm benim yaa((

nurummm gelmemiş seninkiler dahaaa ohhh süperr.ama inşallah bebiştendir cnm benim...
riçim inşallah seninde gelmez kuşum yaaa..bu defa inşallah seviniriz fıstıkım:Saruboceq:

kızlarrr sizden müjdemi istemeye geldimmmm:lepi:
kociş sonunda askerligi tecil ettirdiiiiiiiiiii:sm_cool:
Allahımdan hep hayırlısı nasılsa öyle olmasını diledim..tecil ettirmesi şuan için hayırlıysa ettirsin,hayırlı degilse bian önce gitsin dedim hep...demekki böylesi hayırlıymış kızlarr..içimden büyük bir yük kalktı...hee eninde sonunda yapacak askerligini ama bu yıl hazır degildik..hayırlısıyla zamanı geldiginde inşallah aslanlar gibi yapıp gelecek benim bitanem...kızlar çok mutluyum yaa..Allahım büyük..dualarım kabul oldu...

dayımın kızı bende bu gece..ezeli izliyoruz..size haber edemeden duramadım..hepinizi çok öptümm canlarımmmmmmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…