nurummm gelmemiş seninkiler dahaaa ohhh süperr.ama inşallah bebiştendir cnm benim...
riçim inşallah seninde gelmez kuşum yaaa..bu defa inşallah seviniriz fıstıkım:Saruboceq:
kızlarrr sizden müjdemi istemeye geldimmmm:lepi:
kociş sonunda askerligi tecil ettirdiiiiiiiiiii:sm_cool:
Allahımdan hep hayırlısı nasılsa öyle olmasını diledim..tecil ettirmesi şuan için hayırlıysa ettirsin,hayırlı degilse bian önce gitsin dedim hep...demekki böylesi hayırlıymış kızlarr..içimden büyük bir yük kalktı...hee eninde sonunda yapacak askerligini ama bu yıl hazır degildik..hayırlısıyla zamanı geldiginde inşallah aslanlar gibi yapıp gelecek benim bitanem...kızlar çok mutluyum yaa..Allahım büyük..dualarım kabul oldu...
dayımın kızı bende bu gece..ezeli izliyoruz..size haber edemeden duramadım..hepinizi çok öptümm canlarımmmmmmŞeniz
aminn bitanemmmm sizler ve dualarınız oldukça çok şükür sırtımız yere gelmez:)) bak senin kırmızılarda gelmemiş hala ben gibi inat ettin yapmamakta ama inşallah diyorum yaptığında hayatının sürpriziyle karşılaşırsın canımmakber ALLAH bebenide senide nazarlardan kötü gözlerden korusun ohhh iyi yapıyon valla yıkat kocana sende kızların peşinde dolaşıp yorulma yapabildiğin kadar yap yemeklerine yiyen yer yemeyen kendi bilir gerçi onlarada yazık ama sanada bebene de yazık ohhh o minniş kıpır kıpır oynasında sağlıkla dünyaya bi gelsinde gerisi boş mutluluğun daim olsun...
aşkitomm gözün aydın ay çok sevindim yaa nasıl istediğini çok iyi biliyordum Rabbim dualarını kabul etti..inşallah arkadanda bebiş gelirŞeniznurummm gelmemiş seninkiler dahaaa ohhh süperr.ama inşallah bebiştendir cnm benim...
riçim inşallah seninde gelmez kuşum yaaa..bu defa inşallah seviniriz fıstıkım:Saruboceq:
kızlarrr sizden müjdemi istemeye geldimmmm:lepi:
kociş sonunda askerligi tecil ettirdiiiiiiiiiii:sm_cool:
Allahımdan hep hayırlısı nasılsa öyle olmasını diledim..tecil ettirmesi şuan için hayırlıysa ettirsin,hayırlı degilse bian önce gitsin dedim hep...demekki böylesi hayırlıymış kızlarr..içimden büyük bir yük kalktı...hee eninde sonunda yapacak askerligini ama bu yıl hazır degildik..hayırlısıyla zamanı geldiginde inşallah aslanlar gibi yapıp gelecek benim bitanem...kızlar çok mutluyum yaa..Allahım büyük..dualarım kabul oldu...
dayımın kızı bende bu gece..ezeli izliyoruz..size haber edemeden duramadım..hepinizi çok öptümm canlarımmmmmmŞeniz
riçim fıstıkım seni çok özledim yaaa ne kadar zorluk çekiyorsun kimbilir Rabbim yardımcınız olsun korusun sizlerislm kızlar derıncgıım gözün aydın cnm hakkınıza hayırlısı cnm benım
ebrosum bende özledım cnm ama ben geldgımde sız olmuyosunuz bıde burda hayat durmus gıbı
tlfn cekmıyo elektrık gıdıp gelıyo ınternette öyle cok fecı kar var akannehir
anam ben öylee ordan oraya zıplarım her yerede yetişirimsositosositobende ıyıyım makbusum kacak nersen ya arkandan kosuyorum topıkten topıgekaydirigubbakcemile3
normalde bu saatte uğraşmazdım ebroşum ama yazık kaç gündür bulaşıkları yıkıyor kandırdım hep çay yapıcam diye yapmadım bugün dayanamadımkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?