"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

:lepi::lepi::lepi::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
canım gözünaydın çok sevindim yaa .ohh şimdi bebiş gelebilir .herşey gönlünce olucak demiştim oldu işte .çok şükür bitanem ..
ohh dayının kızıda varmış bol bol kaynatırsınız artık .öptüm seni cano..

kızlar benim pc açık ama eşim işten geldi yemek filan hazırlıycam .işim bitince dönerim .

slm kızlar derıncgıım gözün aydın cnm hakkınıza hayırlısı cnm benım
ebrosum bende özledım cnm ama ben geldgımde sız olmuyosunuz bıde burda hayat durmus gıbı
tlfn cekmıyo elektrık gıdıp gelıyo ınternette öyle cok fecı kar var akannehir

aminn bitanemmmm sizler ve dualarınız oldukça çok şükür sırtımız yere gelmez:)) bak senin kırmızılarda gelmemiş hala ben gibi inat ettin yapmamakta ama inşallah diyorum yaptığında hayatının sürpriziyle karşılaşırsın canım
aşkitomm gözün aydın ay çok sevindim yaa nasıl istediğini çok iyi biliyordum Rabbim dualarını kabul etti..inşallah arkadanda bebiş gelirŞeniz
riçim fıstıkım seni çok özledim yaaa ne kadar zorluk çekiyorsun kimbilir Rabbim yardımcınız olsun korusun sizleri

sağol makbusum bende senı cok özledım cnm umarım ıyısındır

kızlar bende burdayım ..
richim nabersin yaa .demek çok kar var negüzel buralara yağmıyo bugün biraz atıştırdı ama havada gördük işte..
makbuş geldinmi cano görümcenden .iyisin değilmi ?

bende ıyıyım makbusum kacak nersen ya arkandan kosuyorum topıkten topıgekaydirigubbakcemile3

geldim canom arada bir yoklasada ağrı iyiyim çok şükür ama acayip uykum var..beyfendi çay istedi onu bekliyorum..sen nasılsın

bende iyiyim richim napıyım böyle beklemekle geçiyo işte ömür..
makbuşum benimkide yeni geldi yemek yedi şimdi çaya geçicez..kaydirigubbakcemile2

richim 1 metre varmı yoksa ?ay negüzeldir çok severim karı yaa .ama evden izlemesini dışarda olanların rabbim yardımcısı olsun..

normalde bu saatte uğraşmazdım ebroşum ama yazık kaç gündür bulaşıkları yıkıyor kandırdım hep çay yapıcam diye yapmadım bugün dayanamadımkaydirigubbakcemile3

bugece çok sessiz topic kimseler yok..derinin misafiri var gökcede kesin kocişine kaptırmıştır pcyi..

kızlar elektrıkler gıttı yıne zor yazıyorum karanlıkta ben kacıyorum kendınıze ıyı bkn kusurabkamyın olurmu mum ısıgında zor görüyorum tusları opuyorumnanaktan

yok riçim ne geç uyuması en geç 12de yataktayım :)) dün hele 11 buçukta uyumuş kalmışım

normalde bu saatte uğraşmazdım ebroşum ama yazık kaç gündür bulaşıkları yıkıyor kandırdım hep çay yapıcam diye yapmadım bugün dayanamadımkaydirigubbakcemile3

ay canım yazık kız adamın elleri yara olur .aman olsun boşver çok iyi ediyosun.eh artık mükafatınıda veriyosun daha hevesli yıkar kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…