selam ebuşum selam gün selam nurunayn selam seval
selam zorxx immmmmm
eşim dün sperm testi vermişti dün akşam sonuçları aldı tabidoktora göstermeden
sevinmek istemedik
ve sabah doktora gösterdi %96 sı hareketsz olan sprem sayısı % 50 ye düşmüş
21 milyon olan sperm sayısı 41 milyona çıkmış :teytey::teytey::teytey::teytey:
doktor bile şaşırmış amlyt szö konusu değil artık yediklerini yemeye devam ve çalışmalarada devam demiş :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
artı
benimde şeker yüklememde çok şkür bi sorun çıkmadı herşey normal :teytey:
bir aydır ilk defa ii haberler aldık yüüzmüz güldü kıslar
hemde aynı günde iki haber
allahımmmmmm sana şükürler olsun :Saruboceq:
ebuuşşş kız küsmedim bacım onuda nerden çıkardın olumunekankayizsmile
kıslar bu arada bu akşam glukofene başlıyorum doktorum 6 ay kullanacaksın dedi sositososito
yok kız ne sitemi sen öyle anlamışın..
bide benim kılavyem takılıyo kalıyo bazen bilgisayarda benim gibi sıyırdı eyvahedigeldismile
aşk olsun okadarcık laftan alınırmı insan..
etkilemez derken??????????
doktor ishal olursun demişti sadece ee bi de mide bulantısı oluyomuş ama sonra alışılıyomuş bu ilaca
bakalım inşlh fazla sorun çıkartmaz
sağol sevalcim
yok canım eşiem doktor ilaç vermmeişti gizli varikosel olabilir demişlerdi
keçiboynuzu kürü ve arı sütü kullanıyo ve iki günde bi havuş suyu artı hergün taze sıkılmış portakal suyu verdim ama hiç aksatmadan devam ediyoruz canım :sm_cool:
ebroşum sen kaç günde bir ödüyon
aysencim gözün aydın ilaçnmı kulanıyodu
selam ebuşum selam gün selam nurunayn selam seval
selam zorxx immmmmm
sevinmek istemedik
doktor bile şaşırmış amlyt szö konusu değil artık yediklerini yemeye devam ve çalışmalarada devam demiş :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
artı
ebroşum sen kaç günde bir ödüyon
aysencim gözün aydın ilaçnmı kulanıyodu
ay canım yaa gelirim tabi arkadasımın topicineaklinialirimsmileAmin Allahım seninde ne muradın varsa versin..inşallah bu ay takip sonrası hemen hamiş kalırsın bebişimŞenizloçkam canım benim toiçime gelmişsin çok mutlu ettin beni aalalh gönlündeki ne muradın varsa sana verisn canm teşekür ederim seni çok öptüm
olsun canım anladık zaten bişeyler oldugunu...konusuruz yine bi akşam canım.Şenizseval iyiyim sen nasılsın hayırlı işler canımm
derin richi ebrar evet dün gece buradaydım ya eşim bazen gece izin veriyo bazen vermiyo dün izin verdi :) ama benim kılavye tutuluyo kalıyo bişey yamıy bazen uğraştım ama olmadı sinirden çatladım şükür şimdi düzeldi adam kırk yılda bi izn verdi kılavye takıldı sanji sözleşmişler gibi neyse iyi kaynatmışınız şimdi uyuyun bakalım ....
yok kıss bi olay yok dün gece kaynattık işte öyle:))kizlar cok ilerlemis sayfalar okuyamacagim, bir olay vukuat kacirmadim umarim sengözlerimebaksanab
ebrarcim testi sabah yap yarin, en azindan daha emin oluruz simdi yaparsin cikmaz varsa yok saniriz. ah canim sen bir haileyim de degil topigi tum kadinlarkulubunu ayaga kaldirazsam bana da gun demesinler :smiley-cool:
richim dun msnde yazmissin bana merhaba die ama bugun gordum komsuda piser bizede duser ama internet bir saat var diger saat yok, sansima gore yakaliom:)))
hepinizi optum benimki gelir birazdan basilmayayim internette:)))))))))))
ah aşkım yaa olmadı demekya kızlar benim aşılama olmadı bu sefee biz tüp bebeğe karar verdik çok yıprandık çünkü benim semaya ulaşmam lazım nasıl ulaşırım
of yaaaaselam hanımlar benim moralim çok bozuk eşimin kuzeni veft etti daha 33 yaşında kalp krizi geçirdi .mafoldumben
allahım sabır versin herkese .eşimde çok kötü .off neyse neyazacağımı bile bilmiyorum ..
ay Allahım geçinden versin be günüm deme öyle şeylerryaa ebrar 6 yil sonra olmustu demek, bende hep derim belki benim kaderimde genc yasta gitmek vardir Allah ondan vermiyordur, hayirlisini iste gun derim kendime.
cok uzuldum be ebrarcim Allah yavruyu annesine bagislasin, hepsine sabir versin. inan cok etkilendim.
tatlım çok sevindim senin adına..inşallah bebişin hemen gelir..bu çok iyi bir haber cidden..dedigin gibi insan bişeyleri başarınca hamile kalmışcasına seviniyor..bende yaramı dondurduktan sonra daha umutla bakar oldum nedense..selam ebuşum selam gün selam nurunayn selam seval
selam zorxx immmmmm
sevinmek istemedik
artı
offfffffff ben geldim kimse yok bağlantım kopup duruyo kimse yokmuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?