"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ayşenim gözün aydın canım inanki çok sevindim .bak rabbim yüzünü güldürdü .inşallah miniş gelince daha çok gülüceksin.siz doğal yöntemlere devam bak nekadar işe yaramış.
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

yok kız ne sitemi sen öyle anlamışın..
bide benim kılavyem takılıyo kalıyo bazen bilgisayarda benim gibi sıyırdı eyvahedigeldismile
aşk olsun okadarcık laftan alınırmı insan..

çok sağol canımcım
eevt canım yaaaaa valla eşimle diyoruz sanki çocuğumuz olmuş gibi bir neşe geldi bize
allahıma şükürler olsun
her yerden dua geliyo annem bütün yerlerden istiyo sağolsun

eee doğal şelerde vesilemiz oldu tabiiiii
şimdi daha bi istekle herşeye devam :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

yok kız ne sitemi sen öyle anlamışın..
bide benim kılavyem takılıyo kalıyo bazen bilgisayarda benim gibi sıyırdı eyvahedigeldismile
aşk olsun okadarcık laftan alınırmı insan..

tamam canım dediğim gibi moralim bozuk yaa .yanlış anlaşma oldu..opuyorumnanaktan

etkilemez derken??????????
doktor ishal olursun demişti sadece ee bi de mide bulantısı oluyomuş ama sonra alışılıyomuş bu ilaca
bakalım inşlh fazla sorun çıkartmaz

sağol sevalcim
yok canım eşiem doktor ilaç vermmeişti gizli varikosel olabilir demişlerdi
keçiboynuzu kürü ve arı sütü kullanıyo ve iki günde bi havuş suyu artı hergün taze sıkılmış portakal suyu verdim ama hiç aksatmadan devam ediyoruz canım :sm_cool:

canım yani bulantıdan bahsediyorum .başka bişey değil yani .ben alışamamıştım enson bıraktım..

oh bir guzel haber sonunda bugun, cok sevindim canim daha da yukselir gor bak, sperm oyle bir sey kizlar dikkat ettim cok degisken ve yediklerle kurlerle de cok baglantili. gozunuz aydin, gelsin bebis artik bak yolu acildik

ebroşum sen kaç günde bir ödüyon
aysencim gözün aydın ilaçnmı kulanıyodu

yaw tabii yaaa her gittiginde odenir mi sakin baska doktor bul kabul etmezse.
burda her gittiginde oduon ama turkiyede oyle degil bir odersin bir odemessin benim bildigim. zaten burda her gittiginde odesende yuzde yetmisini devlet karisiliyor ozel doktora gitsende hastaneye gitsende.daha ucuz bir yol bul seval ona can daynaaz her gisdiste 150.

zor ya evet burda da herkes bebekli yani avrupada dogum az derler bir de nerdeeeeeeeeee herkes ikise ikiser geziorn bir bebek kucakta digerinin elinden tutuyorlar, bana i denk gelior diyordum yok walla oole:))
neyse hanilar ders calismam lazim. gorusuruz.

sağol güncümm inşlhh bebişlerimizi konuşacağımız günlerde gelecek bi günnn

inanmak başarmanınn yarısıdır kıslarrrr :teytey::hooray:

Arkadaşlar dilerim herkesin olur topicleri okudukca inanın kendimi unutuyor yazan kişi oluveriyorum ve hepinizin sıkıntısını yaşıyorum ve tabiki sevincinide a.s bu biraz daha beklememi kolaylaştırıyor bu yüzden teşekkür ederim hepinize ama neti kapatıp kendimle kalınca hamilemiyim ne zaman olacak bebeişim demeden de edemiyorum :1rolleyes:

offfffffff ben geldim kimse yok bağlantım kopup duruyo kimse yokmuuuuuuuuu

loçkam canım benim toiçime gelmişsin çok mutlu ettin beni aalalh gönlündeki ne muradın varsa sana verisn canm teşekür ederim seni çok öptüm
ay canım yaa gelirim tabi arkadasımın topicineaklinialirimsmileAmin Allahım seninde ne muradın varsa versin..inşallah bu ay takip sonrası hemen hamiş kalırsın bebişimŞeniz
olsun canım anladık zaten bişeyler oldugunu...konusuruz yine bi akşam canım.Şeniz
yok kıss bi olay yok dün gece kaynattık işte öyle:))
bi daha girdiginde karşılaşmak dilegiyle günümmm:gitme:
ya kızlar benim aşılama olmadı bu sefee biz tüp bebeğe karar verdik çok yıprandık çünkü benim semaya ulaşmam lazım nasıl ulaşırım
ah aşkım yaa olmadı demek((çok üzüldüm senam ama herşeyde bi hayır var be canım...bu ay olmadıysa inşallah diger ay kendiliginden olur...sen bilirsin bitanem ama bu aşılamadan sonra en azından 1 ay dinlendir kendini bence...belki de kendiliginden kalırsın canım benim.:gitme:
selam hanımlar benim moralim çok bozuk eşimin kuzeni veft etti daha 33 yaşında kalp krizi geçirdi .mafoldumben
allahım sabır versin herkese .eşimde çok kötü .off neyse neyazacağımı bile bilmiyorum ..
of yaaaa((çok üzüldüm...ve de hemen canım amcamın oglu murat abim geldi aklıma..o da aynı şekilde 33 yaşında kalp krizinden öldü 4 yıl önce tam benim dügünümün üstü 1 ay kalmıştı:çok üzgünüm: o acıyı hala yüregimde taşırım çok zor..onun da 3 yaşında kızı vardı ve hastaneye kaldırıldıgı gece kıza ben bakmıştım...canım benim hissetmiş gibi sürekli tv ye bakıp adam öldü diyodusenağlama Allahım kimseye bu acıyı yaşatmasın sıralı ölüm versinmafoldumbenbaşınız sagolsun ebrarım...Allah eşine ve tüm ailesine bol sabır versin...
ay Allahım geçinden versin be günüm deme öyle şeylerr((((
tatlım çok sevindim senin adına..inşallah bebişin hemen gelir..bu çok iyi bir haber cidden..dedigin gibi insan bişeyleri başarınca hamile kalmışcasına seviniyor..bende yaramı dondurduktan sonra daha umutla bakar oldum nedense..
offfffffff ben geldim kimse yok bağlantım kopup duruyo kimse yokmuuuuuuuuu

canım selam ben buradayım.

makbuşum canım benim..gezmişsin ne güzel..telde konuştugumuz için alıntı yapmadım ama içim dayanmadı gene:)bebişko tam kaç haftalık oldu kıss şimdi..tam iki ay oldu galiba dimi?

offf canlarım ya dün geceden beridir hiç iyi hissetmiyorum kendimi ben yaaa..bi üşüme var üstümde hep..başım agrıyo süreklii...bide midem hep bulanıyor((ama midemin neden oldugunu biliyorum sabahları pogaca yemektenbilmiyorumkismile

hee ayşen aklıma gelmişken canım,benimde sürekli glukofen kullanmam gerek ama bi türlü düzenli içemiyrum...daha kaç ay önce verdi hemde doktor...kızacak bi daha gittigimde.hep soruyo içiyosun dimi diye bilmiyorumkismileama napayım yaa çok miemi bulandırıyorrr offf..sen benim gibi yapma dayan canım bulantılara bi defa 1 ay aralıksız kullandım 15-20 günde etkisi azalıyor..bide yemek arasında iç tekrar yemegine devam et daha az bulanıyor öyle...içtim içmesine ama yine bıraktım..sonra tekrar başlayınca yine bulantı tabiii yarım yamalak içiyorum hep anlayacagın..

selam canlar kaç gündür aranız da yoktum.eşimin babaanesi vefat etti çarşamba günündenberievde yokuzz bu akşam evime döndüm ve kk açtım geçmişi okuyamadım daha
senacım hayırlısı olsun sıkma tatlı canını tüp olucak inşş msn de görüşelim dicem senacım ama nasıll
günüm senden naber merak ediyom
ebroşum iyiyim canım msajını aldım sen nasılsın iyisin inş
derinimmm senden naber makbuş herşey yolundadır inşşş yiğenime iyi bak teyzesi yer onu
gökçemmmmmm nasılsın kuşum özledim yafffff
sevalim sende iyisin inş
ismini sayamadığğım bütün arkadaşlar iyisiniz inş hepinizi çooook sefiyom
bende iyiyim allaha şükür sadece iyice ağıraştım yerimden kalkmaya zorlanıyomm neyse can cağızlerım hepinizi öpüyom çok yorgunum dinlenicem
yarın görüşürüz iinşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…