selam ebuşum selam gün selam nurunayn selam seval
selam zorxx immmmmm
eşim dün sperm testi vermişti dün akşam sonuçları aldı tabidoktora göstermeden
sevinmek istemedik
ve sabah doktora gösterdi %96 sı hareketsz olan sprem sayısı % 50 ye düşmüş
21 milyon olan sperm sayısı 41 milyona çıkmış :teytey::teytey::teytey::teytey:
doktor bile şaşırmış amlyt szö konusu değil artık yediklerini yemeye devam ve çalışmalarada devam demiş :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
artı
benimde şeker yüklememde çok şkür bi sorun çıkmadı herşey normal :teytey:
bir aydır ilk defa ii haberler aldık yüüzmüz güldü kıslar
hemde aynı günde iki haber
allahımmmmmm sana şükürler olsun :Saruboceq:
kizlar selam napiyorsunuz yarin benim dogumgünüm 33üme giricem insallah ikinci bebegim yeni yasimda gelir sizde dua edin canlarim:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:
kizlar selam napiyorsunuz yarin benim dogumgünüm 33üme giricem insallah ikinci bebegim yeni yasimda gelir sizde dua edin canlarim:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:
canım benim..msn den hemen çıktıgım için üzgünüm..eşim gelmek üzereydi kuşum yemek olayı işte biliyosun...selam canlar kaç gündür aranız da yoktum.eşimin babaanesi vefat etti çarşamba günündenberievde yokuzz bu akşam evime döndüm ve kk açtım geçmişi okuyamadım daha
senacım hayırlısı olsun sıkma tatlı canını tüp olucak inşş msn de görüşelim dicem senacım ama nasıll
günüm senden naber merak ediyom
ebroşum iyiyim canım msajını aldım sen nasılsın iyisin inş
derinimmm senden naber makbuş herşey yolundadır inşşş yiğenime iyi bak teyzesi yer onu
gökçemmmmmm nasılsın kuşum özledim yafffff
sevalim sende iyisin inş
ismini sayamadığğım bütün arkadaşlar iyisiniz inş hepinizi çooook sefiyom
bende iyiyim allaha şükür sadece iyice ağıraştım yerimden kalkmaya zorlanıyomm neyse can cağızlerım hepinizi öpüyom çok yorgunum dinlenicem
yarın görüşürüz iinşşş
canım yaaa iyiki dogmuşsun tatlım...inşallah yeni yaşınla birlikte minigin de sana gelir zeynim..ablamla yaşıtsın :))Allah nice güzel yaşlar versin.Şenizkizlar selam napiyorsunuz yarin benim dogumgünüm 33üme giricem insallah ikinci bebegim yeni yasimda gelir sizde dua edin canlarim:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:
KIZLAR MRB nasılsınız bugün hiç girme fırsatım olmadı sabah geç uyandım ögleden sonra misafirlige gittim akiamda yemek vs derken geç oldu şimdide kimse yok haa bide adet oldum makbuş listede şubat 8 e yaz canım
ebroşum canım yaa çok üzüldüm babamıda kalp krizinden kaybettik o yüzden erken gelen ölüm çok zor rabbim ailesine sabırlar versin inşş
semoşum bende seni özledim delü hamiş görüşürüz inşş kib minikler de iyi maşallah..
ayşencim sonuçlarınız güzel çıkmış hadi hayırlısı sonunda gelicek galiba bebegin bekletmeden:)
derinim sen nasılsın yaa ilacı bırakıyon bak devam etmen gerek canım bide miden bulanıyomuş geçmiş olsun canım
makbuş sen nasılsın? minik nasıl?
sevoşummm datlum benim senide özledim konuşamıyoz hiç yaaa
günüm senden naber tekrar test yaptırıcakmısın ..
nuruncum sen nasılsın ya geçmişe bakamadım birazdan kalkıcam die
bersum delüm senide özledim umarım şimdi daha iyisindir bitanem
richhhh kız senide çokk özkedimmmmm..
hepinizi öpüyorum iyi geceler
canım derinim allah razı olsun .gerçekten genç acısı çok zor rabbim kimseye yaşatmasın .amcanın oğlununda mekanı cennet olsun inşallah .hayat böyle işte bivarsın biyoksun .hiçbişeyi dert etmeye deymiyo.ay canım yaa gelirim tabi arkadasımın topicineaklinialirimsmileAmin Allahım seninde ne muradın varsa versin..inşallah bu ay takip sonrası hemen hamiş kalırsın bebişimŞeniz
olsun canım anladık zaten bişeyler oldugunu...konusuruz yine bi akşam canım.Şeniz
yok kıss bi olay yok dün gece kaynattık işte öyle:))
bi daha girdiginde karşılaşmak dilegiyle günümmm:gitme:
ah aşkım yaa olmadı demek((çok üzüldüm senam ama herşeyde bi hayır var be canım...bu ay olmadıysa inşallah diger ay kendiliginden olur...sen bilirsin bitanem ama bu aşılamadan sonra en azından 1 ay dinlendir kendini bence...belki de kendiliginden kalırsın canım benim.:gitme:
of yaaaa((çok üzüldüm...ve de hemen canım amcamın oglu murat abim geldi aklıma..o da aynı şekilde 33 yaşında kalp krizinden öldü 4 yıl önce tam benim dügünümün üstü 1 ay kalmıştı:çok üzgünüm: o acıyı hala yüregimde taşırım çok zor..onun da 3 yaşında kızı vardı ve hastaneye kaldırıldıgı gece kıza ben bakmıştım...canım benim hissetmiş gibi sürekli tv ye bakıp adam öldü diyodusenağlama Allahım kimseye bu acıyı yaşatmasın sıralı ölüm versinmafoldumbenbaşınız sagolsun ebrarım...Allah eşine ve tüm ailesine bol sabır versin...
ay Allahım geçinden versin be günüm deme öyle şeylerr((((
tatlım çok sevindim senin adına..inşallah bebişin hemen gelir..bu çok iyi bir haber cidden..dedigin gibi insan bişeyleri başarınca hamile kalmışcasına seviniyor..bende yaramı dondurduktan sonra daha umutla bakar oldum nedense..
canım selam ben buradayım.
canım başınız saolsun allah rahmet eylesin .geride kalanlara hayırlı ömür versin..selam canlar kaç gündür aranız da yoktum.eşimin babaanesi vefat etti çarşamba günündenberievde yokuzz bu akşam evime döndüm ve kk açtım geçmişi okuyamadım daha
senacım hayırlısı olsun sıkma tatlı canını tüp olucak inşş msn de görüşelim dicem senacım ama nasıll
günüm senden naber merak ediyom
ebroşum iyiyim canım msajını aldım sen nasılsın iyisin inş
derinimmm senden naber makbuş herşey yolundadır inşşş yiğenime iyi bak teyzesi yer onu
gökçemmmmmm nasılsın kuşum özledim yafffff
sevalim sende iyisin inş
ismini sayamadığğım bütün arkadaşlar iyisiniz inş hepinizi çooook sefiyom
bende iyiyim allaha şükür sadece iyice ağıraştım yerimden kalkmaya zorlanıyomm neyse can cağızlerım hepinizi öpüyom çok yorgunum dinlenicem
yarın görüşürüz iinşşş
canım çok saol rabbim geride kalanlara sabır ve dayanma gücü versin.seninde babanın mekanı cennet olsun inşallah.KIZLAR MRB nasılsınız bugün hiç girme fırsatım olmadı sabah geç uyandım ögleden sonra misafirlige gittim akiamda yemek vs derken geç oldu şimdide kimse yok haa bide adet oldum makbuş listede şubat 8 e yaz canım
ebroşum canım yaa çok üzüldüm babamıda kalp krizinden kaybettik o yüzden erken gelen ölüm çok zor rabbim ailesine sabırlar versin inşş
semoşum bende seni özledim delü hamiş görüşürüz inşş kib minikler de iyi maşallah..
ayşencim sonuçlarınız güzel çıkmış hadi hayırlısı sonunda gelicek galiba bebegin bekletmeden:)
derinim sen nasılsın yaa ilacı bırakıyon bak devam etmen gerek canım bide miden bulanıyomuş geçmiş olsun canım
makbuş sen nasılsın? minik nasıl?
sevoşummm datlum benim senide özledim konuşamıyoz hiç yaaa
günüm senden naber tekrar test yaptırıcakmısın ..
nuruncum sen nasılsın ya geçmişe bakamadım birazdan kalkıcam die
bersum delüm senide özledim umarım şimdi daha iyisindir bitanem
richhhh kız senide çokk özkedimmmmm..
hepinizi öpüyorum iyi geceler
canım çok saol allah razı olsun.slm kızlar nasılsınız ebrarım başınız sağolsun zeyncim yeni yaşında kutlu olsun işallah bebişin gelir hemen kızlar bugün 17.günüm bitti ve ben çok şükür adet olmadım kızlar çatlatma iğnesi olduktan sonra kaçıncı günde adet oldunuz ben geçenkinde 17.gün olmuştum ama bu sefer olmadım işallahta olmam bebişimiz gelir
ablamm çok saol allah razı olsun.öptüm .ebrar canim basiniz sagolsun sabirlar versin rabbim
canım saolasın yaa allahım razı olsun..ebrarcim rabbim sabir versin canim allah rahmet eylesin
ebroşum ve semoşum başınız sağolsun canlarım Rabbim mekanlarını cennet eylesin..
senamm seninde aşılaman tutmamış çok üzüldüm bitanem inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan gelir meleğin sanaopuyorumnanaktan
aysenim gözün aydın canom inşallah ard arda gelir güzel haberlerin
gökçem adet olmuşun inşallah bu sondur..
derinim bebiş 11.haftaya girdi nerdeyse 3 aylık olucak Allahın izniyle.bu aralar pek üzmüyor beni amann iyi olsunda ben üzülmeyede razıyım..
zeyncimm doğum günün şimdiden kutlu olsun canım benim Rabbim gönlünden geçen herşeyi sana nasip etsin..inşallah seneye kucağında bebişinle kutlarsın doğumgününüopuyorumnanaktan
ve adını sayamadığım tüm güzeller dilerim hepiniz iyisinizdir..bana gelince gezmemiz bitince anneme gittik az önce eve geldim ama kimseler kalmamış şansıma..eğer uyuyor olsaydım kesin burda olurdunuzklava:neyse benim uyku saatim çoktann geçti herkesleri öpüyor ve kaçıyorummm bana iyi geceler sizlere günaydınlar olsunŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
slm kızlar nasılsınız ebrarım başınız sağolsun zeyncim yeni yaşında kutlu olsun işallah bebişin gelir hemen kızlar bugün 17.günüm bitti ve ben çok şükür adet olmadım kızlar çatlatma iğnesi olduktan sonra kaçıncı günde adet oldunuz ben geçenkinde 17.gün olmuştum ama bu sefer olmadım işallahta olmam bebişimiz gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?