"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kizlar selam napiyorsunuz yarin benim dogumgünüm 33üme giricem insallah ikinci bebegim yeni yasimda gelir sizde dua edin canlarim:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:

canim gözün aydin özel birseymi yaptiniz ayni sorun bizdede varda yazarsan sevinirimopuyorumnanaktan

KIZLAR MRB nasılsınız bugün hiç girme fırsatım olmadı sabah geç uyandım ögleden sonra misafirlige gittim akiamda yemek vs derken geç oldu şimdide kimse yok haa bide adet oldum makbuş listede şubat 8 e yaz canım
ebroşum canım yaa çok üzüldüm babamıda kalp krizinden kaybettik o yüzden erken gelen ölüm çok zor rabbim ailesine sabırlar versin inşş
semoşum bende seni özledim delü hamiş görüşürüz inşş kib minikler de iyi maşallah..
ayşencim sonuçlarınız güzel çıkmış hadi hayırlısı sonunda gelicek galiba bebegin bekletmeden:)
derinim sen nasılsın yaa ilacı bırakıyon bak devam etmen gerek canım bide miden bulanıyomuş geçmiş olsun canım
makbuş sen nasılsın? minik nasıl?
sevoşummm datlum benim senide özledim konuşamıyoz hiç yaaa
günüm senden naber tekrar test yaptırıcakmısın ..
nuruncum sen nasılsın ya geçmişe bakamadım birazdan kalkıcam die
bersum delüm senide özledim umarım şimdi daha iyisindir bitanem
richhhh kız senide çokk özkedimmmmm..
hepinizi öpüyorum iyi geceler

kizlar selam napiyorsunuz yarin benim dogumgünüm 33üme giricem insallah ikinci bebegim yeni yasimda gelir sizde dua edin canlarim:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:

ayy canım hayırlı olsun yeni yaşın rabbim inş sana bebegini gönderir yine canım :1hug:

canım benim..msn den hemen çıktıgım için üzgünüm..eşim gelmek üzereydi kuşum yemek olayı işte biliyosun...
başınız sagolsun canım..ölümler insanı derinden yaralıyor...Allah sıralı ölüm versin...
bebişlerini kokluyorum seni de öpüyorum bitanemŞeniz
canım yaaa iyiki dogmuşsun tatlım...inşallah yeni yaşınla birlikte minigin de sana gelir zeynim..ablamla yaşıtsın :))Allah nice güzel yaşlar versin.Şeniz

canım benimŞenizsagolasın..ya içemiyom kuşum yaa çok fena yapıyoo..zaten bulanıyo kendiliginden de kaç gündür bide onu içersem duramam yerimde..kusuyom ben hemen dayanamıyorum bulantıya((

atlım çok sevindim senin adına..inşallah bebişin hemen gelir..bu çok iyi bir haber cidden..dedigin gibi insan bişeyleri başarınca hamile kalmışcasına seviniyor..bende yaramı dondurduktan sonra daha umutla bakar oldum nedense..

derincim sağol tatlım
evet inanmak başarmanın yarısıdır gerçekten ianandık aşıyoruz engelleri birer birer zor ve yıpratıcıda olsa değer bebişler için

canim gözün aydin özel birseymi yaptiniz ayni sorun bizdede varda yazarsan sevinirim

canım keçiboynuzu kürü ve pekmezini yiyip içiyo eşim ve arı sütü poleni karışımını yiyor
aradada havuç suyu fındık fıstık ceviz:))))))
işte abay artma oldu bizde tabi devam herşeye şu hareketlilik iyice artana bbeiş gelene kadar
inşllhh sizede şifa ve vesile olur canım

cok sagolun kizlar güzel dilekleriniz icin rabbim sizlerinde gönlünüze göre versin aysencim gecen sene bende esime üc ay boyunca keciboynuzu kürü yaptim spermlere bir katkisi oldumu bilmem ama adam her aksam her aksam:kedi:anliycagin hicte öyle biri degildir kür bitince normal haline dönmüstü birdahami baslasak bizde küre bilmemkieyvahedigeldismilealsanaalsanasmile

canlar ben kaçıyorum iyi bakın kendinize..kociş kızıyo valla bugün işede geç kaldım(oturmak istemiyorum başım da agrıyo oturunca çok..
hoşçakalın öptüm hepinizi.

iyi geceler kizlar mutlu müjdeli saglikli güzelliklerle dolu sabahlar günler diliyorum hepinizeopuyorumnanaktan:Saruboceq:
zeyn nice senelere canim dogum günün kutlu olsun rabbim dilegini versin insallah:Saruboceqpuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız ebrarım başınız sağolsun zeyncim yeni yaşında kutlu olsun işallah bebişin gelir hemen kızlar bugün 17.günüm bitti ve ben çok şükür adet olmadım kızlar çatlatma iğnesi olduktan sonra kaçıncı günde adet oldunuz ben geçenkinde 17.gün olmuştum ama bu sefer olmadım işallahta olmam bebişimiz gelir

bitosum prenses cok sagolun rabbim sizinde bütün dileklerinizi kabul etsinopuyorumnanaktan

ebroşum ve semoşum başınız sağolsun canlarım Rabbim mekanlarını cennet eylesin..
senamm seninde aşılaman tutmamış çok üzüldüm bitanem inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan gelir meleğin sanaopuyorumnanaktan
aysenim gözün aydın canom inşallah ard arda gelir güzel haberlerin
gökçem adet olmuşun inşallah bu sondur..
derinim bebiş 11.haftaya girdi nerdeyse 3 aylık olucak Allahın izniyle.bu aralar pek üzmüyor beni amann iyi olsunda ben üzülmeyede razıyım..
zeyncimm doğum günün şimdiden kutlu olsun canım benim Rabbim gönlünden geçen herşeyi sana nasip etsin..inşallah seneye kucağında bebişinle kutlarsın doğumgününüopuyorumnanaktan

ve adını sayamadığım tüm güzeller dilerim hepiniz iyisinizdir..bana gelince gezmemiz bitince anneme gittik az önce eve geldim ama kimseler kalmamış şansıma..eğer uyuyor olsaydım kesin burda olurdunuzklava:neyse benim uyku saatim çoktann geçti herkesleri öpüyor ve kaçıyorummm bana iyi geceler sizlere günaydınlar olsunŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

canım derinim allah razı olsun .gerçekten genç acısı çok zor rabbim kimseye yaşatmasın .amcanın oğlununda mekanı cennet olsun inşallah .hayat böyle işte bivarsın biyoksun .hiçbişeyi dert etmeye deymiyo.
canım seninde bulantılrın varmış sonu hayır çıkar inşallah .öptüm seni..
canım başınız saolsun allah rahmet eylesin .geride kalanlara hayırlı ömür versin..
ben iyiyim çok şükür bildiğin gibi işte beklemeye devam ..
sen ve bebişler iyisiniz inşallah çok öptüm bitanem..

canım doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana mutluluk,sağlık ve huzu getirsin bide çok istediğin minişini .öpüyorum senide..opuyorumnanaktan

canım çok saol rabbim geride kalanlara sabır ve dayanma gücü versin.seninde babanın mekanı cennet olsun inşallah.
özledim yaa görüşemez olduk .buarada gelmiş senin kırmızı kart .neyse gecikmedi enazından hayırlısı bitanem.öpüyorum seni..
canım çok saol allah razı olsun.
teyzende bigelişme varmı canım?
buarada hadi hayırlısı miniş yolda inşallah .bence olman gerekirdi demekki hamişsin .herşey gönlünce olsun canım..
ebrar canim basiniz sagolsun sabirlar versin rabbim
ablamm çok saol allah razı olsun.öptüm .
ebrarcim rabbim sabir versin canim allah rahmet eylesin
canım saolasın yaa allahım razı olsun..

makbuşum saol bitanem yaa .allah razı olsun .
senide özledim yaa karşılaşamıyoruz .buarada minişin büyüdü maşallah
teyzesi yesin onu opuyorumnanaktan
öpüyorum senide canım..

bu gece kapanış benden hepinize mutlu sabahlar ...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canlarımm günaydınlarrrrrrrrrrbayanssulusmile
ben 12 de açıyorum pazar günleri biliyosunuz..bi bakınayım dedim gitmeden...
anacım bi karnım acıyodu sabah sormayın afedersiniz kabızım da iki gündürbilmiyorumkismilecanım yanıyo resmen..bide bagsurum var sabah aglayacaktım neredeysemafoldumbenmidem deseniz aynı hep bulantı...beni görende hamis sanırkaydirigubbakcemile3

makbuşum maaşallah bitanemmm 3 aylık oldu nerdeyseee Allahımm dogumunuda acısız versin inşllah...

ebrarım öyle valla canım...arada ölümü hatırlamak lazım ki yaşamdan zevk alalım ve de bazı şeylere daha sıkı sarılalım...herşey imtahan...Allahım herşeyin hayırlısını versin saglıklı ömürler versin herkese...sagol iyi dileklerin için tüm ölmüşlerinizin mekanı cennet olsun inşallah...:Saruboceq:

prensesim inşallah da olmayacaksın bitanem...çatlama ignesi bende gecikme yapmıştı çok ama benim durum farklı pko var biliyosun naapsam illa normalinden geç gelir..senin öyle degil ama..umutlandım şimdi..inşallah minigin seninledir canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…