walla iyi haber neden dersen catlatma ignesinden iki gun sonra yumurtan catlar catladiktan 14 gun sonra da regle gelir, toplamda 16 gun yani. prensesim Insallah olmustur guzelim. dualarimiz seninle.slm kızlar nasılsınız ebrarım başınız sağolsun zeyncim yeni yaşında kutlu olsun işallah bebişin gelir hemen kızlar bugün 17.günüm bitti ve ben çok şükür adet olmadım kızlar çatlatma iğnesi olduktan sonra kaçıncı günde adet oldunuz ben geçenkinde 17.gün olmuştum ama bu sefer olmadım işallahta olmam bebişimiz gelir
nice yillara seneye dogum gununde yavrun gulumser Insallah evinizde olur kollarinizda, amin.kizlar selam napiyorsunuz yarin benim dogumgünüm 33üme giricem insallah ikinci bebegim yeni yasimda gelir sizde dua edin canlarim:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:
zeyno yaa duruyom işte bende anlamıyom hiç hevsim yok kıızz dr gecikme olur dedi ya belki ondan rahatım :)
slm kızlar ben sabah adet oldum kızlaraklinialirimsmile
sonra hastaneye gıttım neden gecıktı dıye bakıldı ultrayondan hıc bı sorun yok dedı doktor yılda bıkac kez gecıkır cesıtlı sebeplerden...
güncügüm hayırlısı olsun bıtanem yakalıcaz elbet bırgün bebecıklerı onlar kacmaya dvm etsın bacım allah daha büyük dert vermesın
zeynocugum cok gecmıs olsun cnm allah korumus cnm zamanında gıtmıssınız ıyıkı
derın hanım altta görünüyosun neyapıyosun bakımbayanssulusmile
slm kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm teyzem 3gündür yoğun bakımda yatıyordu aniden beyin kanaması geçirmiş ve şuru kapanmış doktorlar 3damar patlamış ve kan içerde kalmış demiş ve bugün teyzeciğimin beyin ölümü gerçekleşmiş mafoldumben allahım sabahtan beri ağlıyorum ya daha çok genç 3çocuğu var daha allahım bize ve evlatlarına sabır ver çocukları eşi perişan en küçüğü daha 11yaşına yeni girdi henüz doktorlar fişini çekmemiş ne olur dua edin bir mucize olsunda rabbim onu çocuklarına bağışlasın mafoldumben mafoldumben
işlem tamam:))))
ayy solum segiriyoooo bebiş atmaya başladı...bakın ben teorilerime başlıyım yine..günümün dediklerinden yola çıkaraktannnnn:)))ben şimdi 31 de kalmışsammm 7 günde döllense bugün 8inci günü..günüm diyo du ya döllendiginde baş agrısı ve üşüme olmuş diyeeee...bugün çok üşüdümm basımda agrıdı:jeyyar:
selam ebuşum selam gün selam nurunayn selam seval
selam zorxx immmmmm
eşim dün sperm testi vermişti dün akşam sonuçları aldı tabidoktora göstermeden
sevinmek istemedik
ve sabah doktora gösterdi %96 sı hareketsz olan sprem sayısı % 50 ye düşmüş
21 milyon olan sperm sayısı 41 milyona çıkmış :teytey::teytey::teytey::teytey:
doktor bile şaşırmış amlyt szö konusu değil artık yediklerini yemeye devam ve çalışmalarada devam demiş :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
artı
benimde şeker yüklememde çok şkür bi sorun çıkmadı herşey normal :teytey:
bir aydır ilk defa ii haberler aldık yüüzmüz güldü kıslar
hemde aynı günde iki haber
allahımmmmmm sana şükürler olsun :Saruboceq:
anam Masallah ne bereketli pazar asilama topiginden de bir arkadas dorduncu asilamasinda hamile kaldigini yazmis, Masallah Masallah.
kkdan naklen haberler, fransdan gun :smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?