"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

neyse bekledim bekledim gelen olmadı...görüşürüz kıslar haftasonunun tadını çıkarın:))bende çalışmaya marş marşşşşşşşşşşşşşş:)))

aysen gözün aydın bak kıskandım şimdi sizin sayınızı eyvahedigeldismile şaka yapıyorum inşallah önümüzdeki ay hamile kalırsın..
ebrar hayrola neden moralin bozuk bacım yaaa takma hiç birşeyi o güzel kafacına...
makber yiğenimiz büyüyor hadi annesi ikinizde allaha emanet olun ...
gökçe richi gün sizler nasılsınız umarım iyisinizdir..
derin cicim hamile olmayasını hani yılbaşı akşamı bi kutlama olmuşya olumunekankayizsmile hadin hayırlısı ..
richi adet oldumu acaba merak ettim??

sağol nurayn kıs kıskanma yedir kocişe sizinde olsun :roflol::roflol::roflol:
şaka bi yana canım inşlhh tavan yapar bizim spermciklerrrrr :roflol::roflol:

kıslar yaa neden kimse yokkkkkkkkk hadi gelin artıkınnnnn alsanaalsanasmile

walla iyi haber neden dersen catlatma ignesinden iki gun sonra yumurtan catlar catladiktan 14 gun sonra da regle gelir, toplamda 16 gun yani. prensesim Insallah olmustur guzelim. dualarimiz seninle.

kizlar selam napiyorsunuz yarin benim dogumgünüm 33üme giricem insallah ikinci bebegim yeni yasimda gelir sizde dua edin canlarim:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:
nice yillara seneye dogum gununde yavrun gulumser Insallah evinizde olur kollarinizda, amin.
ay hosuma gitti duam hepimizin dogumgununde bebislerimiz olur Insallah kizlar 2010da.amin.

kizlar formda bir arkadas 6 yil sonra hamile oldugu mujdesini vermis inanilmaz sevindim, sanki kendim kalmisim gb.
bu arada mis gb uyudum regle oldum ya ruyamda test falan yapmadim die ne guzel uykuydu oh:))

selam güncüm nasılsın canım

ayy kıs ben hamşl kalsam bile doğum günüme yetişemiyo ne yapsak acep olumunekankayizsmile

semacim sonradan gordum basiniz sagolsun kizlar hayra ciksin bir gunde kac haber verdiniz, hepinizin basi sagolsun, Allah kalanlara sabir ve uzun omur versin.

evet yaaa allahımm tez zamnda bizlerede yaatır inşlhh o duyguyu

ayy bende bi regl olsamda rahat bi uyku uyusam yaaaa boshayallersmile

aysencim sende seneye yilbasinda Insallah bebegin kollarinda kutlarsin.
ya kizlar bizim bebekler gelse bence biz ne dogumgunu hatirlariz ne yilbasi ben sahsen evde elimde bebek iki yil agzim kullaklarimda gezerim inanmam ki dunyadayim. ay Insallah Rabbim o gunleri gostersin her hafta sukrumu gostermek icin fakir doyurcam. Insallah.
nurun olmadin di mi regle, nurun delirttin beni delirttin yarin kan testine gitmezsen sopa geliyor. nurun birakmadinki bir halay cekek:))

anam Masallah ne bereketli pazar asilama topiginden de bir arkadas dorduncu asilamasinda hamile kaldigini yazmis, Masallah Masallah.
kkdan naklen haberler, fransdan gun :smiley-cool:

selam hanımlar .pazar gününüz güzel geçsin inşallah..
günüm testi yaptım yine kabak gibi tek çizgi .zaten biliyodum öyle çıkıcağını .neyse hayırlısı inşallah.bugün güzel haberler varmış kkda bende çok sevindim.
nurum gözünden kaçtı galiba eşimin kuzeni vefat etti .oyüzden moralim bozuk canım .evet şuhayatta hiçbirşeyi takmaya deymiyo..
derinim sanada hayırlı işler pazar pazar çalışmakda hiç sarmaz yaa.
diğer hatunlar nerelerdesiniz yaa .?

inşallah günüm yaa .gerçekten takmıyorum artık aslında tedavi fikrini bile düşünmek istemiyorum nedendir bilmem.dünkü olay beni çok etkiledi
sen nasılsın canım?

ebuşum başınız sağolsun tatlım allah ailesine sabır verisn mekanını cennet etsin inşlhh

testide kafana takma canım bunlar bi oyalamaca vakti saati gelmemiş bizim bebişlerin ne yapalım
sabır sabır sabır

msn yi açda laflayalım canımcım opuyorumnanaktan

canım ayşenim saol .allah razı olsun.
testi takmıyorum yaa napıyım dediğin gibi vakit saat dolmadan olmuyo işte.ben kaçtım canım görüşürüz..

ebrarcım canım başın saolsun allah annesine babasına sabırlar versin daha gençse cok yazık olmuşş
tatlım ben artık testi fln boşverdim yapmıyorum hiç bişii biliyorum çünkü sonuçu yapıpta negatifi görünce daha bi üzülüyor insannn.inşlahhh pozitifleride görecez canımm sabırrrrrrolumunekankayizsmile

ebrar başınız sağolsun dedim ya bilgisayarım bozuluyo şimdide yine çöktü kardeşimden yazıyom allah ailesine sabır versin..

selam hanımlar nasılsınız?
zeynom saol canım allah razı olsun.valla testler benide mannak etti artık yapmıycam kesinlikle .sen nasılsın buarada?
nurcum saol canım galiba senin yazdıkların gelmiyo .gerçekten senin pc iyice tozutmuş.sen nasılsın gelmedi değilmi kırmızılar?

zeyno yaa duruyom işte bende anlamıyom hiç hevsim yok kıızz dr gecikme olur dedi ya belki ondan rahatım :)

nurunayncım yaptınmı kıss testi geçmişe bakındım ama hbrini göremedimmm

saol richim bana kalsaa ooo eşim artık zorla götürüyo beni hastanelere cok bıktımm valllaaa.bidaha inşlahh göbüşümde bebişimle doğum için girerim o hastane kapısındannnn(allahım nolurr yarabimm başka bişi istemiyorum sadece bebğim olsun istiyorumm cokmu bişi istiyorummm:)mafoldumbenmafoldumben

canım benimm yaaa offff cok zorr cok geçmiş olsun.canımm yaa.allahtan ümit kesilmez inşlah bi mucize olurda teyzen hayata ve cocuklarına dönerrrr rabbim sen onlarn yüzüne bakkk hele biri 11 yaşındaa offfff cok üzüldümm

ayy hadi inşlahh derinimm inşlahhhh kısssssss

canımm herşey yolundaymış cok şükür hadi şimdiiii fik fik zamanı bebiş gelecekk inşlahhhh:dance::dance:

anam Masallah ne bereketli pazar asilama topiginden de bir arkadas dorduncu asilamasinda hamile kaldigini yazmis, Masallah Masallah.
kkdan naklen haberler, fransdan gun :smiley-cool:

ayy bizdee verebilecezmi öle hbrlerii bende hamileyim diyebilcezmiii şimdi cokk uzuk geliyorr bana off offfffff :çok üzgünüm::çok üzgünüm: güncümmmmm sizler emek veriyosunuz inşlh emeklerinizin karşılığını alırsınızzzzzz tatlımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…