iyiyim canım benimm sen nasılsın test konusu bir zamnlardı geldi geçti bidahada yapamadım zaten. kardeşimi uğurladım bu gün kendimi cok yanlız hissediyoummmm offf annem yanım yok bebişimde gelmiyorrr ben napayımmmm gene karamsarlık çöktü bakk adetime 1 hafta var kasığım sancıyo yineee offfff bıktım yaaaa herşeymi beni buluyooooooomafoldumben
iyiyim ebroşumm sağol canom yaa merakta bırakmışım senide..valla her zamankinden daha iyiyim ağrım sızım yok çok şükür..ama nedense bugün hamiş olduğumu hiç hissetmedim offff..neyse kusuruma bakma canım yemekle uğraşıyorum çıkmam lazım öpüyorum seni
canım allah kavuştursun .naparsın yaa hasretlik zor .allahım yaman ayrılıklar vermesin..
canım buay olma ihtimali yok galiba .ama diğer ay inşallah hayırlısıyla gelir bebişin.sıkma tatlı canını imtihan bitanem...
tatlım bilmiyorum valla inşallah tabi:)teori falan diye dalga geçerken bakarsın kalmışımdır Allah büyük:))ama hafif agrıları mvar adet yaklaştı bence:sinifsinif:aysen gözün aydın bak kıskandım şimdi sizin sayınızı eyvahedigeldismile şaka yapıyorum inşallah önümüzdeki ay hamile kalırsın..
ebrar hayrola neden moralin bozuk bacım yaaa takma hiç birşeyi o güzel kafacına...
makber yiğenimiz büyüyor hadi annesi ikinizde allaha emanet olun ...
gökçe richi gün sizler nasılsınız umarım iyisinizdir..
derin cicim hamile olmayasını hani yılbaşı akşamı bi kutlama olmuşya olumunekankayizsmile hadin hayırlısı ..
richi adet oldumu acaba merak ettim??
canım nagişi diyon dimi?ben ona kaç defa dedim test yap diye delü yaptı en sonunda :))kizlar formda bir arkadas 6 yil sonra hamile oldugu mujdesini vermis inanilmaz sevindim, sanki kendim kalmisim gb.
bu arada mis gb uyudum regle oldum ya ruyamda test falan yapmadim die ne guzel uykuydu oh:))
ben geldim
bugün giremedim ebroşum merak etmişsin canım kocişle vakit geçirdim film izledik bol bol:) yemek yaptık zaten sabahda geç uyandık o yüzden giremedim umarım herkes iyidir neyse bende kaçıyım barim görüşürüz
datlum iyi yapmışsın güzel bir gün geçirmişsin ohh .neyse iyisin yaa sorun yok cano.ben geldim
bugün giremedim ebroşum merak etmişsin canım kocişle vakit geçirdim film izledik bol bol:) yemek yaptık zaten sabahda geç uyandık o yüzden giremedim umarım herkes iyidir neyse bende kaçıyım barim görüşürüz
canım hayır alakası yok iyi oldu test yapmam kendini suçlama burda hepimiz birbirimize söylüyoruz ama ben biraz umutsuz vakayım test konusunda .hayırlısı tatlışkom.üzülme tamam öptüm seni..aaa neden kimse gelmemiş yaa((
kıslar ben bi ara girdim alıntı yaptım herkese ama yanlışlıkla kapattım sayfayı..
şimdi de kayınvalidemden geldik bi bakayım dedim nasıl bizim güzeller ama kimse yok...
ebroşum testi birazda benim yüzümden yaptın yaa..canım benim biliyorum alıştık diceksin ama özür dilerim bu hatayı hep yapıyorum ben..test konusunda baskı yapmayı yani:çok üzgünüm:
günümm karşılaşamıyoruz canım yaaa(olmuyo böyle...gelmiş seninde kırmızı...canım benim inşallah önümüzdeki ay kalırsın:Saruboceq:
kızlar yaa çok yazdım arka arkaya ama şimdi geldi aklıma yazmakbilmiyorumkismile
yaa benim sol yumurtalıgım sürekli kalp atışı gibi atıyorrrboshayallersmileya gaz var dicem ama gaz gibi degil..adet olcam desem tek taraf..agrı da oluyo arada ama çok degil..ayy inşallah iyiye işarettir...bak bende belirti aramaya başladım yineeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?