"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ya makbuşda gelmemiş hayırdır inşallah .
gökcemde uğramamış kızlar nerelerdesiniz merak ediyorum valla..

iyiyim canım benimm sen nasılsın test konusu bir zamnlardı geldi geçti bidahada yapamadım zaten. kardeşimi uğurladım bu gün kendimi cok yanlız hissediyoummmm offf annem yanım yok bebişimde gelmiyorrr ben napayımmmm gene karamsarlık çöktü bakk adetime 1 hafta var kasığım sancıyo yineee offfff bıktım yaaaa herşeymi beni buluyooooooomafoldumben

canım allah kavuştursun .naparsın yaa hasretlik zor .allahım yaman ayrılıklar vermesin..
canım buay olma ihtimali yok galiba .ama diğer ay inşallah hayırlısıyla gelir bebişin.sıkma tatlı canını imtihan bitanem...

selam dicem ama kimseler kalmamışş..sabah hiç gelemedim topice ebroşum merak etmiş kociş evdeydi geç kalktım zaten kahvaltı falan derken o okula gitti bende anneme pazara falan gittim onunla şimdide yemekle uğraşıyorum gece gelebilirsem gelicem öptüm sizi

iyiyim ebroşumm sağol canom yaa merakta bırakmışım senide..valla her zamankinden daha iyiyim ağrım sızım yok çok şükür..ama nedense bugün hamiş olduğumu hiç hissetmedim offff..neyse kusuruma bakma canım yemekle uğraşıyorum çıkmam lazım öpüyorum seni

canım bulantın filan olmadığı için öyle hissediyosundur korkma hamişsin ve minişin seninle allahım 9 aynı böyle sorunsuz geçirmeyi nasip etsin.tamam tatlım bende öptüm görüşürüz...opuyorumnanaktan

aminn canımm valla cok zorrrr.
yok heralde canım yaa oldu bişiler ama yumurtlama gününe denk gelmedii
imtihan ebrarım ama cok zorlanıyorum inan offff neyse canım yaa ben bu gün yine karalar bağlıcam anlaşılannn koçişte geldi giremem heralde bidaha öpüyorum hepiniziiii iyi akşmlarrrr

ben geldim
bugün giremedim ebroşum merak etmişsin canım kocişle vakit geçirdim film izledik bol bol:) yemek yaptık zaten sabahda geç uyandık o yüzden giremedim umarım herkes iyidir neyse bende kaçıyım barim görüşürüz

aaa neden kimse gelmemiş yaa((
kıslar ben bi ara girdim alıntı yaptım herkese ama yanlışlıkla kapattım sayfayı..
şimdi de kayınvalidemden geldik bi bakayım dedim nasıl bizim güzeller ama kimse yok...

ebroşum testi birazda benim yüzümden yaptın yaa..canım benim biliyorum alıştık diceksin ama özür dilerim bu hatayı hep yapıyorum ben..test konusunda baskı yapmayı yani:çok üzgünüm:

günümm karşılaşamıyoruz canım yaaa(olmuyo böyle...gelmiş seninde kırmızı...canım benim inşallah önümüzdeki ay kalırsın:Saruboceq:

tatlım bilmiyorum valla inşallah tabi:)teori falan diye dalga geçerken bakarsın kalmışımdır Allah büyük:))ama hafif agrıları mvar adet yaklaştı bence:sinifsinif:
kizlar formda bir arkadas 6 yil sonra hamile oldugu mujdesini vermis inanilmaz sevindim, sanki kendim kalmisim gb.
bu arada mis gb uyudum regle oldum ya ruyamda test falan yapmadim die ne guzel uykuydu oh:))
canım nagişi diyon dimi?ben ona kaç defa dedim test yap diye delü yaptı en sonunda :))
Allahım bizede nasip etsin inşallahhhh:Saruboceq:

ohhh iyi etmişiniz kıss..kısmetse bizde salı günü kocişle gezicez uzun zaman oldu vakit ayırıp gezemedik...

unutmadan zeynom inşallah daha iyisin tatlım?dikkat et kendine aman canım benim.Şeniz

sevalim loçkammmm sen bu satırları okurkene ben işte olacagımboshayallersmileözledim seni tatlım iyi bak kendine..çalışma günlerini boş geçirmeaklinialirimsmile

bersummmmmm kız iyicene özlettin hee kızıcam sanadaklava:canım benim nasılsın nerdesin

kızlar yaa çok yazdım arka arkaya ama şimdi geldi aklıma yazmakbilmiyorumkismile
yaa benim sol yumurtalıgım sürekli kalp atışı gibi atıyorrrboshayallersmileya gaz var dicem ama gaz gibi degil..adet olcam desem tek taraf..agrı da oluyo arada ama çok degil..ayy inşallah iyiye işarettir...bak bende belirti aramaya başladım yineeyvahedigeldismile

datlum iyi yapmışsın güzel bir gün geçirmişsin ohh .neyse iyisin yaa sorun yok cano.
canım hayır alakası yok iyi oldu test yapmam kendini suçlama burda hepimiz birbirimize söylüyoruz ama ben biraz umutsuz vakayım test konusunda .hayırlısı tatlışkom.üzülme tamam öptüm seni..

ohh hadi inşallah yaa bunları düşünmek bile güzel derinim .allahım inşallah nasip eder sanada tüm arkadaşlarımada.:ecrin_bebek::ecrin_bebek::Saruboceq::Saruboceq:

ya topicin hali içler acısı nediyim kimseler yok bugün kapanış benden yine .mutlu sabahlar hanımlar..herşey gönlünüzce olsun..

canlarım herkese günaydın.uzun süredir giremedim hastaydım rapor aldım.ebrarcım canım başın sağolsun.allahım geride kalanlara uzun ömür versin.bu arada kızlar yarın sabah doktor yumurta kontrölü yapacak bakalım ne durumda.dua edin benim için.geçmişi çok okuyamadım.gözümden kaçan varsaki vardır muhakkak kusura bakmayın.öptüm hepiniiziiii
kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…