canlarım herkese günaydın.uzun süredir giremedim hastaydım rapor aldım.ebrarcım canım başın sağolsun.allahım geride kalanlara uzun ömür versin.bu arada kızlar yarın sabah doktor yumurta kontrölü yapacak bakalım ne durumda.dua edin benim için.geçmişi çok okuyamadım.gözümden kaçan varsaki vardır muhakkak kusura bakmayın.öptüm hepiniiziiii
kaydirigubbakcemile3
canım iyi yapmışsın yaa değişiklik olmuş .anneciğinlede vakit geçirmişsin negüzel.loçkam nasılsın bende ç0k özledim ya seni canım inşlalh ahmişsindir bitanem adaetin kaç gün geçti loçkam ilçlarınıda kualan niye akstıoyn canım benim sabsh siftahın benden olsun hop bereketşi alalhtan bol kazançlar dilerim sana öptüm canooooom
gökçoşum srn ansılsın canım valalhi bene özledim regil olmuşsun nişallh bir daha ki ay olmassın
günümcüm vlalalhi çok değilmi ne yapım bebiş gelsinde giden para olsun doktorum çok iyii bırkamak istemiyom çümk tedav iyarım kalacak o yüzden şimdilk gideyim senide öptüm
makberim sen nasılsın canı
ebroşum canım dün pazadrı açamafım anmala evdeydik sonra hep beraber yemeğe gitiik
sen nasılsın bira daha iysin umarım canım nişaşlh o tek çizg ibir günç ift çizgi ollacak öptüm
riçhimde yok iyisin umarım öpütüm
nurcum se ansılsın
betsıum nerde onuda çok zöledim
sevalim iyiyim canım benim pc gümledi...
ne demek canım biz kader arkadaşıyız...
bu gün yine test yaptım negatşf kan verecektim ama nüfuz cüzdanım evde değil araba sigortası için sigortacıda o yuzden yarın gideceğim dr dua edin bi aksilik çıkmasın..
yelovcum hoşgeldin ansılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?