"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

günaydın güzeller..dilerim harika bir hafta geçirirsiniz..herşey gönlünüzce olsunopuyorumnanaktan

loçkam nasılsın bende ç0k özledim ya seni canım inşlalh ahmişsindir bitanem adaetin kaç gün geçti loçkam ilçlarınıda kualan niye akstıoyn canım benim sabsh siftahın benden olsun hop bereketşi alalhtan bol kazançlar dilerim sana öptüm canooooom
gökçoşum srn ansılsın canım valalhi bene özledim regil olmuşsun nişallh bir daha ki ay olmassın
günümcüm vlalalhi çok değilmi ne yapım bebiş gelsinde giden para olsun doktorum çok iyii bırkamak istemiyom çümk tedav iyarım kalacak o yüzden şimdilk gideyim senide öptüm
makberim sen nasılsın canı
ebroşum canım dün pazadrı açamafım anmala evdeydik sonra hep beraber yemeğe gitiik
sen nasılsın bira daha iysin umarım canım nişaşlh o tek çizg ibir günç ift çizgi ollacak öptüm
riçhimde yok iyisin umarım öpütüm
nurcum se ansılsın
betsıum nerde onuda çok zöledim

nurcum canım benim çko sağol topiçmie geldiğin ve iiy dilekelrde bulunduğun için çok sağol öptüm seni

sevalim iyiyim canım benim pc gümledi...
ne demek canım biz kader arkadaşıyız...
bu gün yine test yaptım negatşf kan verecektim ama nüfuz cüzdanım evde değil araba sigortası için sigortacıda o yuzden yarın gideceğim dr dua edin bi aksilik çıkmasın..

off size çok alışmışım kk ya girmeden duramıyorum ama çıkmam lazım ALLAH emanet olun ...

günaydın kızlarrr napıyosunuz ay nur hadi inşallah yarın güsel hbrler ver

yine kimse yokmuşş

iyi haftalar kızlar valla geliyorum gidiyorum kimse yok kimse yok bende çıkıyorum napim

canım nasılsın?geçmiş olsun neyin vardı tatlım?
buarada çok saol canım allah razı olsun..
canım hadi bakalım sende start veriyorsun hayırlı haberler alman dileğiyle öptüm çok canım..

canım iyi yapmışsın yaa değişiklik olmuş .anneciğinlede vakit geçirmişsin negüzel.
inşallah tek birgün olucak çift hayırlı zamanda .ben defalarca gördüm çifti ama allahım nasip etmeyince olmuyo işte.neyse öptüm tatlım..

canım hayırlısı olsun yaa buay ikimizde testkolik olduk ama yine tek yine tek.bakalım yarın güzel haberler alırsın inşallah..

slm kızlar nasılsınız bakalım ben sınır oldum azönce annemı aradım orda densız bı akraba varmıs gelırken doldursunda gelsın dedı bagırarak ay ne kadr cahıler ya ınsanların hıc ne derdı var bılmıyolar
pat dıye söylüyolar mafoldumbenannecıgımde arada kaldı bısıy söyleyemedı cnm benım ya:çok üzgünüm:
kızlar gecmıse fazla bakamadım kusurabakmayın
makbusum bacım ben sana söylermıyım hıc hatta yazmıstım gözden kacırdın galıba sen bızım topıgın gülüsün bıtanem senı ve bazı arkadaslarımı ayırt ederek yazdım ben onu benı bılıyosun sonucta:1hug:
derınım fıstıgım bebişin tutunmustur ınsallahta oda ılk sınyallerdır
ebrarım basın sagolsun cnm benım
kızlar özledım hepınızı kendınıze ıyı bakın

ebroşum canım beebim çok teşekür edrim canım inşlalalh sende bir gün bebişin kucağına alırsın alaalh gönlündeki en çok istediğin şeyi sana yaşatsın öptüm
riçhim sen çğle cahil nisanların lafını neye kafaya takıp moralini bozuyosun canım hem daha yeni evlisin moralini bozma canım öptüm
ceylanım hoşgledin nasılsın canım
bitoş ablam sanada iiy günler sağlıkla kal aalalha emanet ol

derincim mesajini daha yeni gordum ve cevapladim.
herkese merhabalar kizlar esim benim kaynanamin internetini (komsu sandigim kaynanammis) farkedip sabah sifre koymus simdi de onun bilgisayarindan yaziyorum size. haftada bir iki ancak gelirrim kaynana hanima:))
merak etmeyin beni soranlara selam edin sırnaşık şey
baglantiyi kesmeyecegiz tabii ozleyecegim sekerler ama gelicem de yani tamamen gidiyorum sanmayin:))
richim senle de ne zamandir gorusemedik makber derin sen hic karsilasmadim. opuyorum nanaktan.
ebrarcim nuruncum hemen gelsinler o zaman sizin kirmizilar madem bebis yok vakit kaybetmeyelim di mi ama.
hepinizi optum aksama misafirim var hazirlik yapmam lazim. :smiley-cool:

ay derincim hatirladim hatta bir forma uzun bir cevap yazdim anaaa ozel mesaj attim ya sana bu mesajim onun devami:))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…