ah canım nedenirki böyle insanlara buna benzer şeyler hepimiz yaşıyoruz bozma lütfen moralini .biz güçlü olucazki bunların üstesinden gelebilelim.bak geçen neoldu biyakınımız anju olmuştu telefon açtım geçmiş olsun için tele annesi çıktı yaşlı bir insan .neyse ben geçmiş olsun dedim .saol kızım dedi çok zor dedi annelerin yüreği yanıyo böyle olunca sen daha anlamazsın anne değilsin.hoppala ölürmüsün öldürürmüsün.hee doğru çok haklısınız dedim sert bişekilde anlamıştır heralde bozulduğumu .yani bu insanların ağzını büzemiyosun .buarada saol tatlm allah razı olsun..slm kızlar nasılsınız bakalım ben sınır oldum azönce annemı aradım orda densız bı akraba varmıs gelırken doldursunda gelsın dedı bagırarak ay ne kadr cahıler ya ınsanların hıc ne derdı var bılmıyolar
pat dıye söylüyolar mafoldumbenannecıgımde arada kaldı bısıy söyleyemedı cnm benım ya:çok üzgünüm:
kızlar gecmıse fazla bakamadım kusurabakmayın
makbusum bacım ben sana söylermıyım hıc hatta yazmıstım gözden kacırdın galıba sen bızım topıgın gülüsün bıtanem senı ve bazı arkadaslarımı ayırt ederek yazdım ben onu benı bılıyosun sonucta:1hug:
derınım fıstıgım bebişin tutunmustur ınsallahta oda ılk sınyallerdır
ebrarım basın sagolsun cnm benım
kızlar özledım hepınızı kendınıze ıyı bakın
günümm yapmaya demek kaynananın netini kullanıyomuşsun neyse yabancı olmaması güzel ama yakalanman kötü oldu.seni özliycez tatlım yaa .bu topicin sana ihtiyacı var bunu bil..derincim mesajini daha yeni gordum ve cevapladim.
herkese merhabalar kizlar esim benim kaynanamin internetini (komsu sandigim kaynanammis) farkedip sabah sifre koymus simdi de onun bilgisayarindan yaziyorum size. haftada bir iki ancak gelirrim kaynana hanima:))
merak etmeyin beni soranlara selam edin sırnaşık şey
baglantiyi kesmeyecegiz tabii ozleyecegim sekerler ama gelicem de yani tamamen gidiyorum sanmayin:))
richim senle de ne zamandir gorusemedik makber derin sen hic karsilasmadim. opuyorum nanaktan.
ebrarcim nuruncum hemen gelsinler o zaman sizin kirmizilar madem bebis yok vakit kaybetmeyelim di mi ama.
hepinizi optum aksama misafirim var hazirlik yapmam lazim. :smiley-cool:
kızlar nerelerdesiniz yoksunuz ben geçmişe bakınayım barii....
slm kızlar nasılsınız teyzemi sormuşsunuz değişen hiç bişey yok hala makinaya bağlı ve ben hala adet olmadım bunun için biraz mutlu vede umutluyum 19gün bitti çatlatma iğnesini olalı belirtiler var aslında ama aldanmak istemiyorum midem bulanıyo ama çok değil sabah ve geceleri sadece akıntım aşırı hep lavaboya koşuyorum adet oldum diye sık idrara çıkmaya başladım normalde ben gün boyunca sadece 2defa lavaboya geçerim afedersiniz kabız oldum 3gündür ve arada kasıklarıma kramplar giriyo ve sırtım hep ağrıyo hayırlısı bakalım dr görüştüm cumaya kadar bekle olmazsan test yapalım dedi bakalım işallah olmamda bebiş gelir kızlar hadi öpüldünüz
canım inşallah olmuycak yaa dualarımdasın ..ebrar valla bacım hala olmadım normalde olmam lazımdı ama bişey yok işallahta olmayacak
neyse tatlım benim çıkmam lazım hı kızlar felaketler bizi bırakmıyo eşimin teyzesi makedonyada 1hafta önce kaza yapmışlar eşi ve kendisi yoğun bakımda yatıyorlarmış teyzemizi bugün çıkarmışlar ama eşi amaliyatta ikisininde kaburgaları ayakları kolları kırılmış çok üzgünüm çok mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?