"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ah canım nedenirki böyle insanlara buna benzer şeyler hepimiz yaşıyoruz bozma lütfen moralini .biz güçlü olucazki bunların üstesinden gelebilelim.bak geçen neoldu biyakınımız anju olmuştu telefon açtım geçmiş olsun için tele annesi çıktı yaşlı bir insan .neyse ben geçmiş olsun dedim .saol kızım dedi çok zor dedi annelerin yüreği yanıyo böyle olunca sen daha anlamazsın anne değilsin.hoppala ölürmüsün öldürürmüsün.hee doğru çok haklısınız dedim sert bişekilde anlamıştır heralde bozulduğumu .yani bu insanların ağzını büzemiyosun .buarada saol tatlm allah razı olsun..
günümm yapmaya demek kaynananın netini kullanıyomuşsun neyse yabancı olmaması güzel ama yakalanman kötü oldu.seni özliycez tatlım yaa .bu topicin sana ihtiyacı var bunu bil..
kırmızılar halen yok bende sabırsızlıkla bekliyorum .artık tırlatmak üzereyim..
kızlar nerelerdesiniz yoksunuz ben geçmişe bakınayım barii....

canım bn burdayım nasılsın?

slm kızlar nasılsınız teyzemi sormuşsunuz değişen hiç bişey yok hala makinaya bağlı ve ben hala adet olmadım bunun için biraz mutlu vede umutluyum 19gün bitti çatlatma iğnesini olalı belirtiler var aslında ama aldanmak istemiyorum midem bulanıyo ama çok değil sabah ve geceleri sadece akıntım aşırı hep lavaboya koşuyorum adet oldum diye sık idrara çıkmaya başladım normalde ben gün boyunca sadece 2defa lavaboya geçerim afedersiniz kabız oldum 3gündür ve arada kasıklarıma kramplar giriyo ve sırtım hep ağrıyo hayırlısı bakalım dr görüştüm cumaya kadar bekle olmazsan test yapalım dedi bakalım işallah olmamda bebiş gelir kızlar hadi öpüldünüz

ebrar valla bacım hala olmadım normalde olmam lazımdı ama bişey yok işallahta olmayacak

neyse tatlım benim çıkmam lazım hı kızlar felaketler bizi bırakmıyo eşimin teyzesi makedonyada 1hafta önce kaza yapmışlar eşi ve kendisi yoğun bakımda yatıyorlarmış teyzemizi bugün çıkarmışlar ama eşi amaliyatta ikisininde kaburgaları ayakları kolları kırılmış çok üzgünüm çok mafoldumben

canım yaa hadi inşallah cuma günü halaya kalkıcaz .buna gerçekten ihtiyacımız var .inanıyorumki minişin seninle ama maşallah iyi sabrettin test yapmadın.herşey gönlünce olsun.
teyzen içinde mucize gerçekleşir inşallah .rabbim bütün hastalara şifa versin teyzenede..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ebrar valla bacım hala olmadım normalde olmam lazımdı ama bişey yok işallahta olmayacak
canım inşallah olmuycak yaa dualarımdasın ..

yaa çok geçmiş olsun hayret yaa herşey üst üste geliyo .rabbim beterlerinden korusun.allahım şifa versin.görüşmek üzere prensesim...

merhaba hanımlar nihayet gelebildim..sabahtan annem geldi sağolsun evi temizledik beraber çok yoruldum tabi anneciğimde :1hug:neyse birazdan yorgunluk banyosu yapıcam uyumazsam gelirim muhtemelen..öptüm sizi çok

slm kızlar prensescim çok geçmiş olsun canım allah acil şiflar versin.bende sabah yumurtaya bakıldı.reglyden sonra 12.gününde yumurtam 13milim olmuş doktor normal aynı düzende gidiyor dedi.çarşamba sabah tekrar bakacak.ebrarcım sormuşsun malum grip olmuştum onun için rapor aldım.

bugün kimse gelmiycek galiba .neyse alıştık buraların boş olmasına .bizim topicimize yakışmıyor ama .:umursamaz:

merhaba kızlar bayadır topiğe girmiyodum kusura bakmayın.çünkü ben bu çocuk olayını kafama çok takmaya başlamıştım amabu açıköğretim kursu başlayınca derslerden çok düşünmüyorum eşimde sağolsun pek fazla çocuk meselesini açmıyo herşeyde vardır bir hayır diyor bende kendiliğine bıraktım o yüzden topiğede fazla girmiyorum.ama kalbim sizlerle güzel bir haberim olunca ilk sizlerle paylaşıcam.bu arada biraz geçmişi okudum
ebrarcım başın sağolsun canım allah sana uzun ömürler versin.
prenses geçmiş olsun canım allah şifa versin daha beterinden saklasın
nurcum gelmemiş kırmızılar inş.hayırlı sonuçlar alırsın.
makbuşum maşallah büyüyo miniş rabbim kucağa almaya nasip etsin inşallah
derin,rich,gün ve diğer bütün güzel hanımlar hepinize de kucak dolusu selam
hepiniz allaha emanet olun

yaa yine kimseler yok kıslar noldu böyle yaa.ebrarımın dedigi gibi yakışmıyo topicimize((
sedacım hoşgelmişsin cnm olsun sen kendini iyi hissedeksen girme tabii daha iyi...öptüm cnm.

prensescim yaa nedir bu olaylar böyle off çok üzüldüm yine..Allah sabır versin((
off kızlar çok yorgunum yaa yazmaya bile halim yok inanın:çok üzgünüm:işyerinde çok yoruldum bugün.çok ürün geldi ...
evde de bazaları indirdim düzelttim..belim koptu yaaaamafoldumben
neyse şimdi çıkıyorum Allaha emanet olun..hepinizi çok öptüm.Şeniz

günaydın hanımlarr yaa gerçekten topicimize yakışmıyor bari bu akşam toplaşalım özledim hepiciğinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…