"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hayrolayaaaaaaaaaaaa ne oli bizim bu topiçe
nurda tahlil yaptıracaktı hamişmi sevinçten unutumu yoksaaaaaaaaaa

slm ben geldim
prensescim çokk geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşş
sevoşum sen nasılsın tek mi kaldın cano
kızlar harbiden hiç karşılaşamaz olduk bbugünde pc de sorun var kablosunda korkarak açtım kaç defadır kapanıp duruyo o yüzden gelemiyorum kk yaa..

tek kaldım hemşooo nerelerdesin ya iyisin umarımçok özledim sni konuşak ya bu kılzar nrede

hoşbulduk sevalım nasılsın cnm benım sen olmasan bızım topıgın halı neolur kız vallah bomboş kımsesız kalmıs

prensesım cok özledım cnm senı ya cok gecmısler olsun cnm ya buarada umarım kırmızılar gelmezde hamıssındır cnm cuma günü cosarız haberınle kib fıstıgım
esencıgım bızde senı özledık cnm benım umarım güzel haberlerle gelırsın dıkkatet kendıne
günüm evet cnm karsılasamıyoruz bıtürlü özledım senı vallah

laflayalım cnm ebnımkı bgn gec gelıcekmıs bende gırım bakım dedım nasıl gıdıyor annen yanındamı hala

eşinmi iyi laflarız yanımda kayınvaldem çağırdı emeğe akşama amnemle o giiti bende akşam
ah ah az kaldı gitmesine şimdiden düşünüyom 25 gidecekkkk

ebrarım bosver tatlım bebislerımız gelene kadr böyle cahıl patavatsız ınsanlarla cok karsılasıcaz canını sıkma o nerden bılıyomuskı senın ıcını ıyıce sınır oldum vallah:umursamaz:bız bırbırımıze yetrız kım ne derse desınŞenizolumunekankayizsmile
derınım yorulmusmu oy kıyamam sana ben dıkkate t kendıne cnm bnmolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
makbusum sen nasılsın cnm bebiş nasıl haklısın vallah toplasalım özledım hepınızı bende
nurcugum cnm ya ınsallah hamıssındır ya :Saruboceq:
gökcem fıstıgım senıde cok özledım ıyı bak kendıne

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…