sedacım karşılaşamadık .valla engüzelini yapıyosun tatlım kendini başka şeylere vermekle bakarsın süpriz olur.teşekkürler canım rabbim hepimize hayırlı uzun ömür versin.öpüyorum seni arada haber ver merak ederiz..merhaba kızlar bayadır topiğe girmiyodum kusura bakmayın.çünkü ben bu çocuk olayını kafama çok takmaya başlamıştım amabu açıköğretim kursu başlayınca derslerden çok düşünmüyorum eşimde sağolsun pek fazla çocuk meselesini açmıyo herşeyde vardır bir hayır diyor bende kendiliğine bıraktım o yüzden topiğede fazla girmiyorum.ama kalbim sizlerle güzel bir haberim olunca ilk sizlerle paylaşıcam.bu arada biraz geçmişi okudum
ebrarcım başın sağolsun canım allah sana uzun ömürler versin.
prenses geçmiş olsun canım allah şifa versin daha beterinden saklasın
nurcum gelmemiş kırmızılar inş.hayırlı sonuçlar alırsın.
makbuşum maşallah büyüyo miniş rabbim kucağa almaya nasip etsin inşallah
derin,rich,gün ve diğer bütün güzel hanımlar hepinize de kucak dolusu selam
hepiniz allaha emanet olun
canım çok yorulmuşsun kıyamam bugün günün güzel geçmiştir inşallah balık ekmeği yedinizmi datlum.yaa yine kimseler yok kıslar noldu böyle yaa.ebrarımın dedigi gibi yakışmıyo topicimize((
sedacım hoşgelmişsin cnm olsun sen kendini iyi hissedeksen girme tabii daha iyi...öptüm cnm.
prensescim yaa nedir bu olaylar böyle off çok üzüldüm yine..Allah sabır versin((
off kızlar çok yorgunum yaa yazmaya bile halim yok inanın:çok üzgünüm:işyerinde çok yoruldum bugün.çok ürün geldi ...
evde de bazaları indirdim düzelttim..belim koptu yaaaamafoldumben
neyse şimdi çıkıyorum Allaha emanet olun..hepinizi çok öptüm.Şeniz
cano yakışmıyo bencede inşallah gelirsinizde azcık muhabbet ederiz .özledim datlum senide..günaydın hanımlarr yaa gerçekten topicimize yakışmıyor bari bu akşam toplaşalım özledim hepiciğinizi
slm ben geldim
prensescim çokk geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşş
sevoşum sen nasılsın tek mi kaldın cano
kızlar harbiden hiç karşılaşamaz olduk bbugünde pc de sorun var kablosunda korkarak açtım kaç defadır kapanıp duruyo o yüzden gelemiyorum kk yaa..
tatlım nasılsın?herşey yolunda inşallah..iyi akşamlar kızlarrrrrrr
boşvere boşvere nehale geldikebrarım bosver tatlım bebislerımız gelene kadr böyle cahıl patavatsız ınsanlarla cok karsılasıcaz canını sıkma o nerden bılıyomuskı senın ıcını ıyıce sınır oldum vallah:umursamaz:bız bırbırımıze yetrız kım ne derse desınŞenizolumunekankayizsmile
derınım yorulmusmu oy kıyamam sana ben dıkkate t kendıne cnm bnmolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
makbusum sen nasılsın cnm bebiş nasıl haklısın vallah toplasalım özledım hepınızı bende
nurcugum cnm ya ınsallah hamıssındır ya :Saruboceq:
gökcem fıstıgım senıde cok özledım ıyı bak kendıne
oyy kıyamam sana duygusal arkadaşım benim .çok haklısın bende boş olunca topic efkarlanıyorum :gitme:ah riçihm ne bilim ya vlalhi topiçi böyle gördükçe ağlayasım geliyo ya zaten çok dyuygıulyum bugünbilmiyorumkismileolumunekankayizsmilesenağlama
ben burdayım datlum ama yine kimse yok alsanaalsanasmileyok riçhim seviyom o şarkıları dinleyince rahtlıoym ne bilim ya daha mutlu oluyom
nurda bugün geblil testi yapacaktı kan tahlil için ne oldu acaba
ebrar bersu ceylon ağalma makber senam ay nerde bu kızlar
heheheh nur test yapamadı...
çünkü reglim geldi...
daha doğrusu tam olamadım napayım inanın üzülmüyorum artık eskisi gibi duam hep dilimde ama artık hem umudum yok hem hevesim...
ben bi geçmişe bakayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?