"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

cnm bende allah kısmet ederse ayın 25ınde gıdıcem cnm
yellowcugum hosgeldın
masallah nazarımıza ve bebişine nazar degmez umarım:Saruboceq:

cnm bır hafta kadr kalıcam bakalım daha bellı degıl ama öyle planlıyoruz

ah riçihm ne bilim ya vlalhi topiçi böyle gördükçe ağlayasım geliyo ya zaten çok dyuygıulyum bugünbilmiyorumkismileolumunekankayizsmilesenağlama

yok riçhim öğle kardeşimle görüştüm nette özledim onuda ya
birde damardan dinliom gelde duygıulanma
bak içme gör beni dinliyom neeten
ümit besende seni unutmaya ömrüm yetermi

delı kız neden damardan dınlıyosun cnm durduk yere kendını üzüyosun bakımklava:

yok riçhim seviyom o şarkıları dinleyince rahtlıoym ne bilim ya daha mutlu oluyom
nurda bugün geblil testi yapacaktı kan tahlil için ne oldu acaba
ebrar bersu ceylon ağalma makber senam ay nerde bu kızlar

bılmıyom fıstgım nerdeler olumunekankayizsmile
bende artık kacım canom yemek yapıcam sende kendıne ıyı bak olurmu takma hıcbısıyı kafana:1hug:Şeniz

tamam canımın içi bende seni çok öptüm kolay gelsin sana canım iyi akşamlar allaha emanet ololumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

heheheh nur test yapamadı...
çünkü reglim geldi...
daha doğrusu tam olamadım napayım inanın üzülmüyorum artık eskisi gibi duam hep dilimde ama artık hem umudum yok hem hevesim...
ben bi geçmişe bakayım..

sedacım karşılaşamadık .valla engüzelini yapıyosun tatlım kendini başka şeylere vermekle bakarsın süpriz olur.teşekkürler canım rabbim hepimize hayırlı uzun ömür versin.öpüyorum seni arada haber ver merak ederiz..
canım çok yorulmuşsun kıyamam bugün günün güzel geçmiştir inşallah balık ekmeği yedinizmi datlum.
valla bitanem bu bizim topic olamaz artık hiç karşılaşamıyoruz insanın canı sıkılıyo .ama ben burdan kopmamakda kararlıyım .gerçekten kkdan ve sizlerden çok şey aaldım.öpüyorum seni opuyorumnanaktan
günaydın hanımlarr yaa gerçekten topicimize yakışmıyor bari bu akşam toplaşalım özledim hepiciğinizi
cano yakışmıyo bencede inşallah gelirsinizde azcık muhabbet ederiz .özledim datlum senide..

demek pc bozuldu bende diyorum bu delüye ne oldu .neyse sen iyi olda pc yapılır bitanem.senide özledim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlarrrrrrr
tatlım nasılsın?herşey yolunda inşallah..
boşvere boşvere nehale geldik
heryüze güleni biz dost bildik kaydirigubbakcemile3
bianda şarkı geldi aklıma .valla datlum boşvermekten başka bişey yapamıyoruz malesef .bizimde güleceğimiz günler çok yakın inşallah .ptüm seni..opuyorumnanaktan
ah riçihm ne bilim ya vlalhi topiçi böyle gördükçe ağlayasım geliyo ya zaten çok dyuygıulyum bugünbilmiyorumkismileolumunekankayizsmilesenağlama
oyy kıyamam sana duygusal arkadaşım benim .çok haklısın bende boş olunca topic efkarlanıyorum :gitme:
iyisin inşallah sevlim kaçırdım seni opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yok riçhim seviyom o şarkıları dinleyince rahtlıoym ne bilim ya daha mutlu oluyom
nurda bugün geblil testi yapacaktı kan tahlil için ne oldu acaba
ebrar bersu ceylon ağalma makber senam ay nerde bu kızlar
ben burdayım datlum ama yine kimse yok alsanaalsanasmile

nurcum hayırlısı be tatlım .gelmeside güzel ben daha onu bile göremedim.darısı bana bayanssulusmile

makbuşum gelmiş hoşgelmiş guclubacismile
bacım nasılsın?bende diyodum tam yine kendi kendime yazıyorum .iyki geldin..

merhaba kızlar nasılsınız,topiğe ne olmuş böyle çok sessiz yaa
Allah herkese en hayırlı zamnda evlatlarını gönderir inşallah
Allah'a emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…