merhaba kızlar nasılsınız,topiğe ne olmuş böyle çok sessiz yaa
Allah herkese en hayırlı zamnda evlatlarını gönderir inşallah
Allah'a emanet olun
ay bitanemm kusuruma bakma yazdığını görmemişim tam topice bakarken çay demlemeye kalktım ekran açık kalmış..ya acayip sorunlu oldum ebroşum ayıptır söylemesi kabızlık çekiyorum :kedi:hemde öyle böyle değil ilaç dahi kullanıyorum ama banamısın demiyor ne yapıcam bilmiyorum:çok üzgünüm:makbuşum gelmiş hoşgelmiş guclubacismile
bacım nasılsın?bende diyodum tam yine kendi kendime yazıyorum .iyki geldin..
ay bitanemm kusuruma bakma yazdığını görmemişim tam topice bakarken çay demlemeye kalktım ekran açık kalmış..ya acayip sorunlu oldum ebroşum ayıptır söylemesi kabızlık çekiyorum :kedi:hemde öyle böyle değil ilaç dahi kullanıyorum ama banamısın demiyor ne yapıcam bilmiyorum:çok üzgünüm:
hoşbuldum bitanem ay sorma ya sanki dünyayı yemiş gibi hissediyorum kendimi boğazıma kadar dolu gibicanım hoşgeldin .önemli değil yaa.
ufff çok zor iyi bilirim ya kayısı ye sabahları üstüne ılık su iç .gerçi bana hiç fayda etmemişti ama belki olur faydası .bide yağ filan sakın içme rahimi gevşetiyomuş .ben ohatayı yaptım malesef .inşallah geçer yaa felaket zor..
bu ayın 19unda canım benim ikili test yapılıcak nasipse
amin bitanem inşallah Rabbim hayırlısını yazar...valla canım çok azda olsa hissediyorum düz yatınca özellikle..
yaa derinde gelmiyor kaç gündür offff ne yapsak ebroşum eski haline dönse topic
selam kizlar nasilsiniz
aynen canım yaa ben mümkün olduğunca girmeye çalışıyorum ama dediğin gibi kimseler olmuyorohh maşallah bitanem yaa .daha var annesini tekmelemesine.
canım oda naapsın bakıyo kimse yok girmiyodur.tad tuz yokki valla bazen diyorum girmiycem ama duramıyorum .çok alıştım hepinize.eski haline nasıl döner bilmiyorum ama ben vazgeçmiycem inşallah gelmekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?