ya ne bilim işte sen bakma bana bu arada kızlar dün acayip ağrım oldu regly sancısı gibi.cuma günüde yumurta testim pozitif çıktı ama ben 20dakika ne bekliyorum ya anlamadım size sorayım dedim kızlar
selam güzellerrrrr
hoşbuldum derinim nasılsın tatlım ben iyiyim geri sayıma başladım bu hafta son cuma günü 15 tatillll çok mutluyum bu tatile ihtiyacım var sen neler yaptun belirtiler devam mı ayyy çok umutluyum aşkım inşallah yeğenimiz seninledir
ayy nerde o güzellik kısss inşallahhhhh:Saruboceq:hadi bakalım aşkitom inşallah salı günü coştur topiğiiiiiii .............
canım hasta geldi hemde gece amiri geldi internete giriş yasak yaaaaaaa maalesef çıkmak zorunda kalıyorum.eyvahedigeldismile testin sonucunu 20dakika bekliyorum yani fazla bekliyorum bu arada ağrı için ne diyorsun yaaa
2 ay yara dondurma derdibnden umut edemez olmuştun rabbim büyük umut etmek bile güzel di mi fıstığımmm
valla ben bu ay dinlenmedeyim yumurtlama günüm dündü ama çalışmadık hiççç çalışasım gelmedi bizde umursamadık anlıyacağın bu ay umutlanmıcam kısmet önümüzdeki aya
inşallah canımmm bizim minişler naz yapıyo ne yapalımmmmm neyse tatlım ben çıkıyorum yarın okul malum erken kalkıcam çok öpüyorum tatlımmmmmm şimdiden hayırlı işler sana
iyi geceler kizlar mutlu saglikli hafta diliyorumopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?