"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ya ne bilim işte sen bakma bana bu arada kızlar dün acayip ağrım oldu regly sancısı gibi.cuma günüde yumurta testim pozitif çıktı ama ben 20dakika ne bekliyorum ya anlamadım size sorayım dedim kızlar

canım 20 dk ne bekliyosun derken?bende anlamadım şimdibilmiyorumkismile

hoşbuldum derinim nasılsın tatlım ben iyiyim geri sayıma başladım bu hafta son cuma günü 15 tatillll çok mutluyum bu tatile ihtiyacım var sen neler yaptun belirtiler devam mı ayyy çok umutluyum aşkım inşallah yeğenimiz seninledir

canım benim çok özlemişim seni inankiŞenizohh ohhhhh hadi bakalım tatilde bi kendine gelirsin bitanem yaa...
valla belirtiler artarak devam ediyo kuşum bakalım hayırlısı.salı günü yapmayı düşünüyom test:)

canım hasta geldi hemde gece amiri geldi internete giriş yasak yaaaaaaa maalesef çıkmak zorunda kalıyorum.eyvahedigeldismile testin sonucunu 20dakika bekliyorum yani fazla bekliyorum bu arada ağrı için ne diyorsun yaaa

selam masalll hoşgeldin aramızaa masal yoksa doğacak bebeğine koymayı düşündüğün isim mi benim de hoşuma gider masal ismi

hadi bakalım aşkitom inşallah salı günü coştur topiğiiiiiii .............
ayy nerde o güzellik kısss inşallahhhhh:Saruboceq:
senin durumlar nasıl canım benim?
canım hasta geldi hemde gece amiri geldi internete giriş yasak yaaaaaaa maalesef çıkmak zorunda kalıyorum.eyvahedigeldismile testin sonucunu 20dakika bekliyorum yani fazla bekliyorum bu arada ağrı için ne diyorsun yaaa

anladım masalım olsun...
agrıların yumurtlamadandır muhtemelen canım...bugünleri boş geçirme dicem ama nöbetin var hep olsun müsait günlerini boş gecirme bari:)

valla ben bu ay dinlenmedeyim yumurtlama günüm dündü ama çalışmadık hiççç çalışasım gelmedi bizde umursamadık anlıyacağın bu ay umutlanmıcam kısmet önümüzdeki aya

2 ay yara dondurma derdibnden umut edemez olmuştun rabbim büyük umut etmek bile güzel di mi fıstığımmm

ay aynen bitanem yaa içimi okudun sanki..yara dondurma olayında ilişki de yasaktı hep biliyosun.imkanı yoktu yani...tam yılbaşı akşamı başladık çalışmalara o da yumurtlamaya denk geldi mi hiç bilmiyorumbilmiyorumkismile ondan sonrada 5 gün arayla oldu:kedi:varsa bile testte çıkmayabilir yani kuşum.boshayallersmile

valla ben bu ay dinlenmedeyim yumurtlama günüm dündü ama çalışmadık hiççç çalışasım gelmedi bizde umursamadık anlıyacağın bu ay umutlanmıcam kısmet önümüzdeki aya

evet canım kısmet valla..bak makbuş hiç planlamadıgı anda kaldı yani.herşey kader kısmet...inşallah hemen gelicek seninki de.:Saruboceq:

inşallah canımmm bizim minişler naz yapıyo ne yapalımmmmm neyse tatlım ben çıkıyorum yarın okul malum erken kalkıcam çok öpüyorum tatlımmmmmm şimdiden hayırlı işler sana

inşallah canımmm bizim minişler naz yapıyo ne yapalımmmmm neyse tatlım ben çıkıyorum yarın okul malum erken kalkıcam çok öpüyorum tatlımmmmmm şimdiden hayırlı işler sana

evet öyleler ama gelecekler yakında ben biliyorum canım.Şeniz
tama bende kaçıyom birazdan öptüm kuşum seni iyi bak kendineopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…