"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

dediğin doğru nöbet var hep.sabah çıkıyorum canım istemiyor yorgunluktan görevmiş gibide yapmak istemiyorum.evet bersucum kızımın ismi msl de eşim ve benim isimlerimizin baş harfi vede soyadımızın ondan yaniiiidelikafadulden inşallah yumurtadır ya ben uzun zamandır böyle ağrı yaşamadım tek gün yaniii oldu

olsun canım tutacagı varsa tek günde de olur..sıkma canını...
benimde agrılarım var.hatta şuanda solum batıyor yinee...bilmiyorumkismile

ay halamın kızınla kaç aydır görüşemiyorduk bugün nişanda görüştük bayıldım yaa 41 kere maaşallah..hamile de kendisi..32 haftalık olmuş oğlusu olcek Allahın izinyle top gibi karnı anam yiyesim geldi yaaa.Allahım bizede nasip etsin:Saruboceq:

makbuş ödevlere dalış yaptı çıkamadı bi türlü delü karı:)
hoşgeldiin gökçem naptın kuşum iyi misin?

oooo prensesim de geldi hoşgeldin kızz adet olmadın dimii?

ebroşş sende gelseydin keşkem iki laf ederdik çıkıcam birazdan zaten((

slm kızlar nasılsınız ben ancak kendimi toparlıyabildim hepinize teşekkür ederim kızlar allah razı olsun

hoşbulduk derinoşum iyiyim canım misafirlikteydim kocişlen gittik üst komşu ev almış hayırlı olsuna biraz önce geldim sen neler yaptın nişana gitmişsin oynamamışsın iyi barim yormamışsın kendini

slm kızlar nasılsınız ben ancak kendimi toparlıyabildim hepinize teşekkür ederim kızlar allah razı olsun

canım benim tekrar başınız sagolsun...Allah sabır versin
daha iyi olmana sevindim...herşey gibi acılarda azalıyor unutma bunu...Allah sabrını veriyor herşeyin...

evet canım ben geldim hala adet olmadım ama ümidim yok artık iki kere oldu negatifi gördüm ya benim acayip akıntım var vede sol kasığım sanki böyle yanıyo ya

iyi etmişiniz canım komşuluk iyidir...
cano çalgı yoktu zaten...abisi 2005 de vefat etti de..amcamın oglu yani((o gün bu gündür apartmanımızda yani annemlerin apartmanda çalgı dügün olmaz(
ama çok güzel geçti yani takı merasimi resim falan...halamın kızından resimleri bekliyorum eklerim bi ara.

canım benim tekrar başınız sagolsun...Allah sabır versin
daha iyi olmana sevindim...herşey gibi acılarda azalıyor unutma bunu...Allah sabrını veriyor herşeyin...

sağol derinim evet ama çocukları çok kötüler hele kızı sürekli anneme kız kardeşime ben annemi çok özledim nasıl alışacam onun yokluğuna deyip ağlıyormuş içim acıyo dayanamıyorum mafoldumben

prensesim hoşgeldin canım başın sağolsun tekrar.gökçecim sende hoşgeldin.derincim tabiki oyun yasak sana.benimde şubatta ablamın düğünü var ben hamile kalayım razıyım oynamamaya yaaa

ay derinim anlıyorum canım illa çalgı olmak zorunda degil zaten neyse resimler gelince eklersin bakarız canım
ya birazdan kaçıcam kızlar kociş dikildi tepeme bide ütü yapmam gerek offff offffffffffffffff

ayy canım yaaaa((of çok kötü oldum şimdi bende..
bugün bende çok üzüldüm...amcamın torunu 7 yaşında şuanda.babası vefat ettiginde 3 bile yoktu((yatak odaya çekilmiş yatmış bugün başım agrıyo diyo sürekli düşünüyo kimbilir ne geçiyor aklındanmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…