dimi yaaa...ben ilk hamileligimde kınaya gitmiştim herkes tebrik ediyodu ögrnmişler nasıl olduysakaydirigubbakcemile3oynamaya kalkardım kızar oturturdular:))prensesim hoşgeldin canım başın sağolsun tekrar.gökçecim sende hoşgeldin.derincim tabiki oyun yasak sana.benimde şubatta ablamın düğünü var ben hamile kalayım razıyım oynamamaya yaaa
ay derinim anlıyorum canım illa çalgı olmak zorunda degil zaten neyse resimler gelince eklersin bakarız canım
ya birazdan kaçıcam kızlar kociş dikildi tepeme bide ütü yapmam gerek offff offffffffffffffff
sağol masalcım evet derinim çok zor çok
yaaa tamam o da benim delü herüf gibi desenealsanaalsanasmileneyse olsun görüşürüz datluşum öptüm seni iyi gecelerŞenizopuyorumnanaktankızzzzzzzzzzzzzz makbuşşşşşşşşşş nie konuşmuyon
ya derinim kalmak isterdim ama kociş şimdide saniyeleri saymaya başladı süre veriyo bana delü adammeyvahedigeldismile yoksam pc yi kapatıcam diyokaydirigubbakcemile3 neyse o kapatmadan ben hepinizi öpüyorum iyi geceler datlu rüyalar güzellerrrrrrrr kib görüşürüz.. aeo........olumunekankayizsmile:gitme:
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?