"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

prensesim hoşgeldin canım başın sağolsun tekrar.gökçecim sende hoşgeldin.derincim tabiki oyun yasak sana.benimde şubatta ablamın düğünü var ben hamile kalayım razıyım oynamamaya yaaa
dimi yaaa...ben ilk hamileligimde kınaya gitmiştim herkes tebrik ediyodu ögrnmişler nasıl olduysakaydirigubbakcemile3oynamaya kalkardım kızar oturturdular:))
ay derinim anlıyorum canım illa çalgı olmak zorunda degil zaten neyse resimler gelince eklersin bakarız canım
ya birazdan kaçıcam kızlar kociş dikildi tepeme bide ütü yapmam gerek offff offffffffffffffff

tamam gökçem olsun görüştük ya bunada şükür bitanemŞeniz

prensesim bende olmadım herzamanki gibi..ma inşallah senin vardır canım..benim hep bu kadar geçiyo zaten.seninki gelmedi bide çatlama ignesi olmuştun..inşallah bu defa var sende canım:Saruboceq:

kızzzzzzzzzzzzzz makbuşşşşşşşşşş nie konuşmuyon
ya derinim kalmak isterdim ama kociş şimdide saniyeleri saymaya başladı süre veriyo bana delü adammeyvahedigeldismile yoksam pc yi kapatıcam diyokaydirigubbakcemile3 neyse o kapatmadan ben hepinizi öpüyorum iyi geceler datlu rüyalar güzellerrrrrrrr kib görüşürüz.. aeo........olumunekankayizsmile:gitme:

sağol masalcım evet derinim çok zor çok

evet hayatım..sıkma canını...:teselli:Allah sabrını verir..duadan başka bişey gelmiyo işte elimizde.mekanları cennet olsun:Saruboceq:

prensesim benim de solum çok batma yapıyo canım yaa..birçok belirti var bende bilemiyorum.

sagol masalcım iyiyim yaa dr dan kan pıhtısını ögrendim biraz moralim bozuktu ama biraz daha iyiyim şimdi sanada kolay gelsincanım allah yardım etsin uykusuzluk zor olur sabaha kadar kalıcaksan eger neyse ben kaçıcam sona görüşürüz
gökceeeeeeeeee kaçarrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

işallah gökçem ama bilmiyorum çatlatma iğnesi olanlar hep adet olmuş gebelik oluşmayınca ama ben iğneyi vurulalı 26 gün oldu ama yok bişey daha

yaaa tamam o da benim delü herüf gibi desenealsanaalsanasmileneyse olsun görüşürüz datluşum öptüm seni iyi gecelerŞenizopuyorumnanaktan
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm

oyy hoşgeldin delümmmmmmmmmmmŞeniz

aaaaaayyyyyyyyyyyy ebroşummm yaa kçıyom sen geldin delüüüüüüüüüüüü nerdesin senn ama duramıycam kociş beni çagırıyo

anaa herkesler gelmiş kaçırdımmı ne sizi yaa feyzanın ödevi vardı onu yazıyordum gitmemiş olun ne oluyyybilmiyorumkismile

ya söyleyip durma derincim yaaa kesin vardır sende yarın yapıver testi yaa.sırf güzel haberi almak için yarın uyumam nöbetten çıkıncaaklinialirimsmile

iyi git hadi delümmm kocişin kızmasın .bende yeni geldim annemlerden ...
derinim hoşbulduk canom nasılsın?
prensesim sen nasıl oldun canım ?daha test yapmadınmı yaa .merakla bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…