"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

malesef ebroş gitmem gerek daha ütü yapıcam pantolon gömlek vs var işe gitcek bide erken kalkıcam kahvaltı için hadi senide öptm kopamıyom burdanyaa neyse öptm şekerrrr..........boshayallersmile

ebrarım makbuşum hoşgeldiniz makbuşum sen hamile kaldığın ay akıntın oldumu benimki çok fazla ve sol kasığım ya hani yaran olur böyle yanar acır ya öyle oluyo

ebrarcım yeni doğum geldi bekliyoruz.evet sabaha kadar akşam 7de geldim sabah 8de çıkacağım.bu arada 30ocağı bekliyorum yumurtlama haftamdı bu hafta.hayırlısı bakalım.ya derinim evde test yokmudur yapsana

ya söyleyip durma derincim yaaa kesin vardır sende yarın yapıver testi yaa.sırf güzel haberi almak için yarın uyumam nöbetten çıkıncaaklinialirimsmile

canım sabah ilk idrarla yapmak istiyorum da..yarın alırım salı yaparım datlum..oy kıyamam uyumam diyo yaa canım benim..sagol masalım.Şeniz

yaptım ebrarım adet günü ve bu gece ama ikisindede negatif çok üzüldüm ya kızlar bide bu akşam eşimle ilişkiye girerken çok yanmam oldu 1haftadır bişey yapmamıştık üşüttümmü acaba

ebrarım makbuşum hoşgeldiniz makbuşum sen hamile kaldığın ay akıntın oldumu benimki çok fazla ve sol kasığım ya hani yaran olur böyle yanar acır ya öyle oluyo
hoşbuldum canım sende hoşgeldin ay olmazmıı hemde çok oldu hatta hep petle gezdim adet olucam diye hala bile var

iyi git hadi delümmm kocişin kızmasın .bende yeni geldim annemlerden ...
derinim hoşbulduk canom nasılsın?
prensesim sen nasıl oldun canım ?daha test yapmadınmı yaa .merakla bekliyoruz..

iyiyim canım ne olsun...sen nasılsın?Şeniz
masalım test yok evde malesef:)

içimizde kim hamile kalsa kendimiz kalmış gibi hissediyoruz ne yapalım.senden sonrada sıra bize gelir inşallah

ayy oturmaktan popom ağırdı valla gözlerimde çift görüyor birazdan kaçarım benboshayallersmile

ebroşşşş görmüyon kız beni hiçç

inşallah masalcım hepimiz bir kalalım inşallahhhh:Saruboceq:

prensescim doktora gitsen yine canım?ya korkutmak istemem ama yanma oluyosa yaradan şüphelendim ben şimdi.korkulacak birşey degil tabi ama benimde yara varken öyle oluyodu çünkü.

derinim bende iyiyim işte aynı bildiğin gibi değişiklik yok.
eve girer girmez pcyi açtım baktım topic dolu sevindim yaa..
buarada richim yok kaç gündür .nerelerde acaba ?merak ettim..

ayyk ıslar benim uykum geldi yafff.ebroşum keşke önce görüşebilseydik çıkmak zorundayım bende malesef..sabah kalkmaıyom canom sonra...
salı günü izinliyiz Allahın iziniyle:Saruboceq:yarın gece daha çok takılabilirim yani..hepinizi beklerim canlarımopuyorumnanaktanbayanssulusmile
hadi çok öptüm teeek tek tek hepiciginiziŞeniz Şeniz Şeniz Şeniz

derinim bende iyiyim işte aynı bildiğin gibi değişiklik yok.
eve girer girmez pcyi açtım baktım topic dolu sevindim yaa..
buarada richim yok kaç gündür .nerelerde acaba ?merak ettim..

iyi etmişsin bitanem yaa...
riç ben girdigimde buradaydı ama çıktı hemen işi çıktı belki de...

ayy oturmaktan popom ağırdı valla gözlerimde çift görüyor birazdan kaçarım benboshayallersmile

ebroşşşş görmüyon kız beni hiçç

makbuşum ben sana hoşgeldin dedim datlum sen beni görmedin heralde ..
nasılsın keyfin yerinde inşallah..

salı günü gidecem canım ya bakalım ne çıkacak

derinim olsun sen yat yarın çalışıcaksın sonra görüşürüz .keşke erken girebilseydim ama olmadı işte.
öpüyorum bitanem.iyi geceler..

salı günü gidecem canım ya bakalım ne çıkacak
hadi hayırlısı inşallah canım...sıkma güzel canını sen..öptüm prensesimŞeniz
derinim olsun sen yat yarın çalışıcaksın sonra görüşürüz .keşke erken girebilseydim ama olmadı işte.
öpüyorum bitanem.iyi geceler..

tamam cano yarın görüşmek umuduyla see youuuuuuuuuuŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…