"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

iyi ebroşum sağol sizlerle konuştukça daha iyi oluyorum ama bebiş rahatsız oldu heralde sızlatıyor hafiften çok oturdum bu gece..diyorki teyzoşlarım izin veriyorsa kaçalım artık sabah erkenciyiz vee işin kötüsü anama gidicem oda beni uyutmuyo hiç :))) neyse hepiciğinizi öpüyorum kendinize çok çok iyi bakın Allaha emanet olun

tamam derinim hadi iyigeceler canım kızlar benimde çıkmam lazım kociş çağırıyo bensiz yatamazda hadi iyigeceler hepinizi öptüm işallah hepiniz en yakın zamanlarda göbeciklerinizi doldurursunuz

tamam makbuşum hadi ben teyzesi olarak izin verdim:)))iyi geceler bitaneciklerimeŞeniz
iyi geceler presnsesim...
ebuşum,masalımm iyi geceler tekrar..Şeniz

canım yer onu teyzesi tabiki git dinlen yorma yiğenimizi.kendinide üzme bitanem.hadi iyi uykular .öpüyorum seni canom..
tamam derinim hadi iyigeceler canım kızlar benimde çıkmam lazım kociş çağırıyo bensiz yatamazda hadi iyigeceler hepinizi öptüm işallah hepiniz en yakın zamanlarda göbeciklerinizi doldurursunuz

canım sanada iyi geceler inşallah güzel haberlerle gelirsin .
amin canım seninde göbüşünde bebişin vardır inşallah .opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

masalcım kaldık başbaşa bende kaçıcam gerçi .benimki diyo beni ihmal ediyorsun..
bu erkeklerde bebek gibi oluyolar..

canım ebrarcım çıkmak zorunda kaldım.internet yasak ya gizli gizli giriyorum o yüzden arada sırada bakıyorum.makbercim yiğenimizi yorma gözümüzüm nuru bir o var onuda üzme.derinim canım güzel haberlerini bekliyoruz.kızlar size ii geceler ben uyumamaya devam.

GÜNAYDINNNN KIZLAR benim nöbetin bitmesine 1saat kaldı.şimdiden gireyim dedim.neyse size güzel dolu dolu bir gün diliyorum.banada iyi geceler tabikii:lepi:

günaydin kizlar nasilsiniz derinim ebrarcim gökcecim makbercim ve diger arkadaslar fazla giremiyorum ama yazdiklarinizi okuyorum hep müjdeli haberler bekliyorum insallah en kisa zamanda güzel haberler duyariz kendinize iyi bakinopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

günaydın güzeller herkeslere güzel sürprizlerle dolu bir hafta diliyorum..
sabahtan anama geldim .yarın doktor randevum var ama doktorlar çalışmıcakmış heralde saatini bekleyip telefon edicem gel derse bugün gidicem..haber vermeye gelirim yine..
öpüldünüz hepiciğiniz

günaydın canlarım dün giremedim dükkaı açmdım anoşumla dışaı çarşıya gtiik gezdik
ebroşum canum merak etmişsin dün açmadı hsvada güzeldi buarada paylaştığın yazıyı çok beeğndim gerçekten okurken çok rahatladım sende iyisin inşalllha cano
gökçoşum canıım tedavin hayırlı olsun inşlalalh en yakın zamnda beişnel biriklte olursun cano bende seni çko özledim pc yapılmış oh daha bol bol sohbet ederiz
lokam canım sen nsaılsın senide çok özledim inşlalh bu defa testi çift görürsün çoşarız vlahi bitanem öp makberim caım sen NSILSIN ARTIK YETER BU KADR GÖZ YAŞI DÖKTÜN SENDE HıÇ UMURSAM AMAÇALRI SENı ÜZMEK SEN ÜZÜLNÜCE DAH HOŞNUT OLUYORLARDIR SAKIN ÜZME BEıŞDE YANSIR BıTANEM ÖPTÜM

merhaba kizlar, prenses negatif cikiyor testkler demek bence de doktora git belki testte cikmiyordur yoksa catlama ignesinden sonra kist bile olsa gelirdi reglen bugune tuhaf geldi bana durum.
makbus bebisi gorucekmissin belki cinsiyeti bile soyler doktorun, saglikla gonlunden ne geciyorsa odur Insallah.
kizlar pek ilerlemiyor sanirim sayfalar ne oldunuz boyle!!
derincim patlat bir test, Insallah canim kadinlarkulubunu ayaga kaldirmis olursunuz bir daha geldigimde guzel haberinle.
ozluyorum sizi kizlar.
sevalcim burda gorunuyorsun nasilsin?
arada kacirdigim bir gelisme oldu mu? gecmise baktim ama buyuk bir olay yok sanirim.
sevilim de hala gelmemis ben de hala haberini bekliyorum ya pes banada:)) Insallah her sey gonluncedir onun.
pasifik de tamamen terk etmis bizi anladigim kadariyla.
betty de gelse keske arada.

aaa nostaljiye daldim hanimlar:))
senamizdan haber goremedim, ne yapti acaba internet olmayinca onla da koptuk.

slm canlarım
uzun zamandan beri tekrar merhaba herkese umarım hepiniz iyisinizdir herkesi çok özledim
size mutlu bi haber vermek için geldim
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
inşallah bundan sonrası sorunsuz bi şekilde devam eder dua edin kızlar
tekrar gelip ayrıntıları anlatırım herkesi öpüyorummm

günüm hoşgeldin canım nasılsın nerlerdesin umrım iyisnidr canım seni çok özledim ya özletme kendin öpüyom
esmacım bşaka bir topiçte görmüştüm gebeilk testi yapmıştın galiba hayırlı olsun alaalh sap salim kucağına alamyı naisp etsin:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

bersummmmmmmmmmm canım seni burda görmekne güzel nasılsın canım herşey yolundaır umarım
kendiin özletme cano umarım iysindir

esmacımmmm çok sevindim tebrik ederim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh ayrıntıları bekliyorum çok merak ettimmm neler yaptın bizede tüyo ver....
halaın başı ben oldum ona göre peşime takılın kızlarrrrr darısı hepimize olsun inşallah:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

sevalcim merhaba nasılsın tatlım valla ben iyiyim öğle arası bi bakayım dedim iyikide bakmışım güzel haber aldımmmm esmaya çok sevindim ama şimdi çıkmaam lazım çok öpüyorum canım

iyi olmana sevindim bersum evet bende çok sevindim vlaalh darısı nişalalh hepimize tamam canım görüşürüz öptğüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…