sevalim sağol bitanem haklısın çok üzüldüm ama bundan sonra yok onlar üzülsüngünaydın canlarım dün giremedim dükkaı açmdım anoşumla dışaı çarşıya gtiik gezdik
ebroşum canum merak etmişsin dün açmadı hsvada güzeldi buarada paylaştığın yazıyı çok beeğndim gerçekten okurken çok rahatladım sende iyisin inşalllha cano
gökçoşum canıım tedavin hayırlı olsun inşlalalh en yakın zamnda beişnel biriklte olursun cano bende seni çko özledim pc yapılmış oh daha bol bol sohbet ederiz
lokam canım sen nsaılsın senide çok özledim inşlalh bu defa testi çift görürsün çoşarız vlahi bitanem öp makberim caım sen NSILSIN ARTIK YETER BU KADR GÖZ YAŞI DÖKTÜN SENDE HİÇ UMURSAM AMAÇALRI SENİ ÜZMEK SEN ÜZÜLNÜCE DAH HOŞNUT OLUYORLARDIR SAKIN ÜZME BEİŞDE YANSIR BİTANEM ÖPTÜM
oyy günümde gelmiş kız nasıl özledim seni hee boşluğunda çok belli ama sen iyi olda gerisi boşmerhaba kizlar, prenses negatif cikiyor testkler demek bence de doktora git belki testte cikmiyordur yoksa catlama ignesinden sonra kist bile olsa gelirdi reglen bugune tuhaf geldi bana durum.
makbus bebisi gorucekmissin belki cinsiyeti bile soyler doktorun, saglikla gonlunden ne geciyorsa odur Insallah.
kizlar pek ilerlemiyor sanirim sayfalar ne oldunuz boyle!!
derincim patlat bir test, Insallah canim kadinlarkulubunu ayaga kaldirmis olursunuz bir daha geldigimde guzel haberinle.
ozluyorum sizi kizlar.
sevalcim burda gorunuyorsun nasilsin?
arada kacirdigim bir gelisme oldu mu? gecmise baktim ama buyuk bir olay yok sanirim.
sevilim de hala gelmemis ben de hala haberini bekliyorum ya pes banada:)) Insallah her sey gonluncedir onun.
pasifik de tamamen terk etmis bizi anladigim kadariyla.
betty de gelse keske arada.
aaa nostaljiye daldim hanimlar:))
senamizdan haber goremedim, ne yapti acaba internet olmayinca onla da koptuk.
esmacım inanmıyorum çok sevindim gülüm yaa Rabbim sonuna kadar hayırlısıyla gitmeyi nasip etsin ohh acık halay çekim bende :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:slm canlarım
uzun zamandan beri tekrar merhaba herkese umarım hepiniz iyisinizdir herkesi çok özledim
size mutlu bi haber vermek için geldim
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
inşallah bundan sonrası sorunsuz bi şekilde devam eder dua edin kızlar
tekrar gelip ayrıntıları anlatırım herkesi öpüyorummm
anladım zaten masalcım sorun değil canım .şuan uyuyosundur kesin iyi uykular tatlım.öpüyorum seni...canım ebrarcım çıkmak zorunda kaldım.internet yasak ya gizli gizli giriyorum o yüzden arada sırada bakıyorum.makbercim yiğenimizi yorma gözümüzüm nuru bir o var onuda üzme.derinim canım güzel haberlerini bekliyoruz.kızlar size ii geceler ben uyumamaya devam.
canım biz iyiyiz sen nasıl oldun daha iyisindir umarım .herşey gönlünce olsun canım.öptümmmgünaydin kizlar nasilsiniz derinim ebrarcim gökcecim makbercim ve diger arkadaslar fazla giremiyorum ama yazdiklarinizi okuyorum hep müjdeli haberler bekliyorum insallah en kisa zamanda güzel haberler duyariz kendinize iyi bakinopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
canom çok iyi yapmışsın dinlenmek seninde hakkın .anneciğinin gitmesine azkaldı galiba .iyi değerlendir tatlım.buarada doktora nezaman gideceksin .yumoş çatlamadımı daha?günaydın canlarım dün giremedim dükkaı açmdım anoşumla dışaı çarşıya gtiik gezdik
ebroşum canum merak etmişsin dün açmadı hsvada güzeldi buarada paylaştığın yazıyı çok beeğndim gerçekten okurken çok rahatladım sende iyisin inşalllha cano
gökçoşum canıım tedavin hayırlı olsun inşlalalh en yakın zamnda beişnel biriklte olursun cano bende seni çko özledim pc yapılmış oh daha bol bol sohbet ederiz
lokam canım sen nsaılsın senide çok özledim inşlalh bu defa testi çift görürsün çoşarız vlahi bitanem öp makberim caım sen NSILSIN ARTIK YETER BU KADR GÖZ YAŞI DÖKTÜN SENDE HİÇ UMURSAM AMAÇALRI SENİ ÜZMEK SEN ÜZÜLNÜCE DAH HOŞNUT OLUYORLARDIR SAKIN ÜZME BEİŞDE YANSIR BİTANEM ÖPTÜM
canım özledik seni valla topicde değişiklik yok .ben hla beklemedeyim .neyse umarım sen çok iyisindir .öpüyorum senide tatlım..merhaba kizlar, prenses negatif cikiyor testkler demek bence de doktora git belki testte cikmiyordur yoksa catlama ignesinden sonra kist bile olsa gelirdi reglen bugune tuhaf geldi bana durum.
makbus bebisi gorucekmissin belki cinsiyeti bile soyler doktorun, saglikla gonlunden ne geciyorsa odur Insallah.
kizlar pek ilerlemiyor sanirim sayfalar ne oldunuz boyle!!
derincim patlat bir test, Insallah canim kadinlarkulubunu ayaga kaldirmis olursunuz bir daha geldigimde guzel haberinle.
ozluyorum sizi kizlar.
sevalcim burda gorunuyorsun nasilsin?
arada kacirdigim bir gelisme oldu mu? gecmise baktim ama buyuk bir olay yok sanirim.
sevilim de hala gelmemis ben de hala haberini bekliyorum ya pes banada:)) Insallah her sey gonluncedir onun.
pasifik de tamamen terk etmis bizi anladigim kadariyla.
betty de gelse keske arada.
aaa nostaljiye daldim hanimlar:))
senamizdan haber goremedim, ne yapti acaba internet olmayinca onla da koptuk.
slm canlarım
uzun zamandan beri tekrar merhaba herkese umarım hepiniz iyisinizdir herkesi çok özledim
size mutlu bi haber vermek için geldim
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
inşallah bundan sonrası sorunsuz bi şekilde devam eder dua edin kızlar
tekrar gelip ayrıntıları anlatırım herkesi öpüyorummm
canom hadi bakalım yarın minişini görücen inşallah .allahım güzel haberler almayı nasip etsin.yiğenimiz büyümüştür inşallah .canlarımhaber vermek için geldim ama süper bi haberle karşılaştım..doktorla görüştüm telefonda öyle bişey yok ben burdayım yarın dedi.anlayacağınız yarın gidicem.şimdilik kaçtım gelirim yine
slm kızlar nasılsınız cok özledım sızı benım morelım cok bozuk
eşimin arkadası şehıt oldu dünden berı esımı tesellı edıyorum allah belalarını versın
bende kötüyüm ıste kızlar
gecmıse fazla gıdemedım kızlar kusurabakmayın
esmacıgım allah analı babalı büyütsün cnm benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?