"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

sevalim sağol bitanem haklısın çok üzüldüm ama bundan sonra yok onlar üzülsün
oyy günümde gelmiş kız nasıl özledim seni hee boşluğunda çok belli ama sen iyi olda gerisi boş
esmacım inanmıyorum çok sevindim gülüm yaa Rabbim sonuna kadar hayırlısıyla gitmeyi nasip etsin ohh acık halay çekim bende :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canlarımhaber vermek için geldim ama süper bi haberle karşılaştım..doktorla görüştüm telefonda öyle bişey yok ben burdayım yarın dedi.anlayacağınız yarın gidicem.şimdilik kaçtım gelirim yine

sevalcim makbuşcum bersucum teşekkür ederim canlarım
Allah razı olsun hepinizden
sevalcim senin başka bi topikte okuduğun benim 4 ay önce yaptığım testti canım o zaman kimyasal gebelikti size de söylemiştim o zamanlar
bunu daha 2 gün önce öğrendim rabbime çok şükür
ilk duyanlardansınız yani öptm canım

esmacım pardon canım aalalh sapa salim kucağına almuı nasip etsin kaç haftalık inşlalh her şey oylunadır canım

slm kızlar nasılsınız cok özledım sızı benım morelım cok bozuk
eşimin arkadası şehıt oldu dünden berı esımı tesellı edıyorum allah belalarını versın
bende kötüyüm ıste kızlar
gecmıse fazla gıdemedım kızlar kusurabakmayın
esmacıgım allah analı babalı büyütsün cnm benım

Son düzenleyen: Moderatör:
anladım zaten masalcım sorun değil canım .şuan uyuyosundur kesin iyi uykular tatlım.öpüyorum seni...
canım biz iyiyiz sen nasıl oldun daha iyisindir umarım .herşey gönlünce olsun canım.öptümmm
canom çok iyi yapmışsın dinlenmek seninde hakkın .anneciğinin gitmesine azkaldı galiba .iyi değerlendir tatlım.buarada doktora nezaman gideceksin .yumoş çatlamadımı daha?
canım özledik seni valla topicde değişiklik yok .ben hla beklemedeyim .neyse umarım sen çok iyisindir .öpüyorum senide tatlım..

ay negüzel bir haber tebrik ederim canım .bak nekadar umutsuzdun geldi çok şükür minişin .allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canom hadi bakalım yarın minişini görücen inşallah .allahım güzel haberler almayı nasip etsin.yiğenimiz büyümüştür inşallah .

canım yaa çok üzüldüm inanki acayip moralim bozuldu .allahım ailesine sabır versin.başınız saolsun canım.
bende dedim nerelerde richim.neyse datlum kendine iyi bak .öptümmm

selam hanımlar hepiniz iyisinizdir inşallah.ben şimdilik kaçıyorum işlerim var .görüşürüz datluşlar..

ebroşum canım sen nasılsın evet haftaya buügn melasef gidecek ya:gitme:
canım en son gitiğimde çatalmaya ykaındı dpktor çatlayacak dedi artık eğer şu an hamiş kaldıysam gitmaeyecem amam eğer değilsem doktor regilin 3 .4 gün gel dedi
riçhim ah canım alaalh sabır versin ya benimde öoralim çok bozuldurabim tim askelrelrimzii vatsn uğrunda savaşanları korusun

Son düzenleme:
canım azkalmış gerçekten gitmesine sağlık olsun canım yaa üzülme birmüddet sonrada sen gidersin .gurbetlik zor..allahım yardımcın olsun...

ebroşum canım vallahi seni gördüm daha iyi oldum canım
evet zıor ebroşum evet bir süresonra ben giderim ne yapalım kadere boyun eğmekten ne yapım

yok be sevalim olmadım kafayı yiycem yaa .biara düzelmişti şimdi yine böyle .sorun bitmiyoki..

ya aslında boşyere kendimizi üzüyoruz ben artık oluruna bırakma kararı verdim .yoruldum sevalim yaa.9 yıldır aynı konu .doktora git gel sonuç sıfır.aman birazda gitmeyim diyorum.zaten eşimde artık bırakalım bukonuyu diyo .tedavi falan olma diyo .bakalım yeni günler negetirecek...

ah ebroşum hayırdır ya belki hayır bir şey vardır ebroşıum kan testi yaptınmı canım

valahi ebroşum bende bıktım bende 2 aya kadar giderim sonra bende oluruna bıraka cam vallahi ya
bende senle hem fikirdeyim insan yıpranıyo denmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…