"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

yok canım kan yapmadım .yaa 5 kere test yaptım negatif ümidim yok hiç.belirtide yok zaten .yani adet belirtisi bile yok .bilmiyorum şaşırdım kaldım.neyse senide sıkmayım yaa .kafam çok bozuk buaralar.habire türkü dinleyip ağlıyorum.psikolojim alt üst.eşimde çok kızıyo buhalime .adam naapcağını şaştı benim elimden.mafoldumben

yıpranıyo sevalim hemde nasıl .herşeyi düşünüyosun yaş gidiyo ortada bişey yok.kızlar okuyunca kızıcaklar bana eminim ama napıyım elimde değil işte.rabbim hiçbirinizi benim kadar bekletmez inşallah..

ne demek sıkmak aşk olsun tabi anlatacan bende seni dinlemeek isterim sıklısam bir bahane bulu çıkarım öğle düşünme ah ebroşum bende senin gibi olmuşum ya valaahi çok duygusalaştık ah ebroşum bende çok dinler ağlarım inşallah bir gün sende gülersin artık

neyse yaa boşver hayırlısı artık .rabbimden hiç ümidimi kesmedim böyle konuşurken bile utanıyorum aslında üzülüyorumda .herşeyin iyisini o bilir .biz neyaparsak yapalım boş .umarım güzel günler yakındır.aslına bakarsan hergünüme şükür ediyorum.rabbim daha ağır imtihanlara tabi tutmasın...:Saruboceq:

ebroşum ya hiç utanma isyan etmiyoz ki rabim büyük ben seni güçlü görmeye aluışmışım güçsiüz olduğum zaman o güçü sizden alıyom evet rabim dermansız dert vermesin

ELEDıM ELEDıM HÖLLÜK ELEDıM
AYNALI BEŞıKTE CANIM BEBEK BELEDıM.
BÜYÜTTÜM BESLEDıM ASKER EYLEDıM
GıTTıDE GELMEDı CANIM BUNA NEÇARE..

allah bugünümüzü ve ahiretimizi hayır eylesin sevalim.boşver daha derinlere inmiyelim .dahada çok koyuyor..

bersum hoşgeldin canım .nasılsın bitanem ?
sevalim saol canom yaa inşallah rabbim hayırlısını versin...iyki varsınız yaa.allah hepinizden razı olsun..

ah ebroşum zaten duygusalaştım kopardın beni ya ne olur üzme canomafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

slm kızlar dün galiba benimde adet günümdü ama hala birşey yok umutlanmak istemiyorum geçen ay ilk kez 4 gün gecikmişti :umursamaz:

esmaya bende çok sevindim nekadar ümitsizdi çok şükür minişi geldi darısı hepimize inşallah..

ya ben GULDEYı merak ettim iyidir inşallah morali çok bozuktu .allahım onunda yardımcısı olsun..

bersum sesin çıkmıyo tatlım .gittinmi yoksa?
kızlar çamaşırım bitti makinadan çıkarıyım .birazdan dönerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…