evet ya oda bir arada geliyo gidiyodu onun neyi vardı yaaaaaaa iyidir inşaalah
kızlar ben iyiyim saolun sadece ne pişirsem diye onu düşünüyorum buzlukta bişeylerim vardır onlardan pişireyim bariii
ebroşumklava: klava: klava:kızıyorum bak umutsuz olmak yok yarınlardan umutlu olmak var her yeni gün bir umut demez miydin sen aslında sana böyle diyorumda dünde bana gelenler geldi açtım defterimi döktüm içimi ağladım sonra rahatladım ama adamı üzdüm 4 e kadar uyumamış benim adam wordda bana yazmış pc ye kaydetmiş öğle arası okudum üzüldüm farkında olmadan onuda çok üzmüşüm onu üzmeye hakkım yok hiç olmazsa onun için daha güçlü olmaya karar verdim
ya negüzel demiş eşin bravo .dün benimkide buna benzer şeyler söyledi .seni koşulsuz seviyorum dedi bebek çokda önemli değil dedi.seninle sen olduğun için evlendim filan bende çok duygulandım.allah onları yanımızdan eksik etmesin.sana katılıyorum canım başkaları yüzünden canımızı niye sıkıyorıuzki .inşallah herşey yoluna girecek..herşey bebek değil bu hayatta en önemli olan sensin demiş canım kocam sırf toplum baskısı canını bu kadar sıkıyorsa onunda icabına bakarız demiş bizi bir bebek ayırmamalı da birleştirmemelide demiş biz biz olduğumuz için birlikteyiz bunun için toplum baskısı için bi bebeğe ihtiyacımız yok demiş aslında ne kadar haklı değil mi bazen düşünüyorumda gereğinden fazla takıntı haline getiriyorum bu konuyu herşeyin hayırlısını istemek lazımmm
selam kıslar nasılsınız
ebuşum merak etmişin kuşum beni
doktora gitmedim canım eşim nöbetten geç geldi artık yarına inşlh
ama bendede pembemsi bi akıntı geldi herhalde gelecek kırmıızlar
bekliyorum gelen giden yok hala nedense bilmiyorumkismile
canım inşallah bu ayki gecikmen bebektendir .nekadardır istiyosun?
slm canlarım
uzun zamandan beri tekrar merhaba herkese umarım hepiniz iyisinizdir herkesi çok özledim
size mutlu bi haber vermek için geldim
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
inşallah bundan sonrası sorunsuz bi şekilde devam eder dua edin kızlar
tekrar gelip ayrıntıları anlatırım herkesi öpüyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?