"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar ben iyiyim saolun sadece ne pişirsem diye onu düşünüyorum buzlukta bişeylerim vardır onlardan pişireyim bariii
ebroşumklava:klava:klava:kızıyorum bak umutsuz olmak yok yarınlardan umutlu olmak var her yeni gün bir umut demez miydin sen aslında sana böyle diyorumda dünde bana gelenler geldi açtım defterimi döktüm içimi ağladım sonra rahatladım ama adamı üzdüm 4 e kadar uyumamış benim adam wordda bana yazmış pc ye kaydetmiş öğle arası okudum üzüldüm farkında olmadan onuda çok üzmüşüm onu üzmeye hakkım yok hiç olmazsa onun için daha güçlü olmaya karar verdim

ah canım yaa kıyamam bazen oluyo işte hepimize .inşallah düzelir eski neşemizi kazanırız.geçicek yaa ben inanıyorum.evet her yeni gün yeni bir umut.hepimiz için böyle olacak..
canım benim sende üzülme lütfen .içini dökmen iyi olmuş insan rahatlıyoyaa..

herşey bebek değil bu hayatta en önemli olan sensin demiş canım kocam sırf toplum baskısı canını bu kadar sıkıyorsa onunda icabına bakarız demiş bizi bir bebek ayırmamalı da birleştirmemelide demiş biz biz olduğumuz için birlikteyiz bunun için toplum baskısı için bi bebeğe ihtiyacımız yok demiş aslında ne kadar haklı değil mi bazen düşünüyorumda gereğinden fazla takıntı haline getiriyorum bu konuyu herşeyin hayırlısını istemek lazımmm

selam kıslar nasılsınız

ebuşum merak etmişin kuşum beni
doktora gitmedim canım eşim nöbetten geç geldi artık yarına inşlh
ama bendede pembemsi bi akıntı geldi herhalde gelecek kırmıızlar
bekliyorum gelen giden yok hala nedense bilmiyorumkismile

ayyy çenem düştü kızlar kusura bakmayın
riçim çok üzüldüm canım başınız saolsunnn bunu yapanlar insan olamaz yaaa

bersucum eşin çok doğr demiş vallahi gerçekten çok iyi anlayışlıymış eşin ne güzel

ya negüzel demiş eşin bravo .dün benimkide buna benzer şeyler söyledi .seni koşulsuz seviyorum dedi bebek çokda önemli değil dedi.seninle sen olduğun için evlendim filan bende çok duygulandım.allah onları yanımızdan eksik etmesin.sana katılıyorum canım başkaları yüzünden canımızı niye sıkıyorıuzki .inşallah herşey yoluna girecek..

ayşenim hoşgeldin canım.evet merak ettim gittinmi acaba diye.neyse belkide gerek kalmıycak gelicek kendiliğinden .

bersum kolay gelsin sana canım.ben burda olamıycam galiba başım çok ağrıyo yaa.niye böyle oluyo anlamıyorum kaç gündür başağrısı var .

hanımlar kusuruma bakmayın yaa .ben biraz uzanıyım .pcye baktıkca zonkluyo .daha sonra görüşürüz öpüyorum sizi..

ebrosum yapma böyle neolur bızlere yakısmıyor allahım daha büyük dertlerle ımtıhan etmsın bızı hergünümüze şükürler olsun cnm arkadasım
bersucugum kız özledım senı sende kuvvetlı ol eslerımızde üzülüyo ama gercekten eslerının dedıgıne katılıyorum cok doğru ve güzel seyler yazmıs hersey güzel olucak ınsallah
sevalım annenın gıtmesıne az kalmıs cnm sende canını sıkma su anların tadını cıkar

:ecrin_bebek:a.s.:1hug::teytey::teytey::dance::dance::sm_cool::teytey:
oyyy eltimmmmmmmmmmmmm hamişmiiiiiiiii maşallah canım yaaa hayırlı olsun rabbim saglıklı bi şekilde kucaklamanı nasip etsin darısı bana ve isteyen herkese olsun inş gelince detayları belirtileri anlat........ohhhh yandan bu haber iyi geldi halayaaaaaaaaaaaaaa:teytey::teytey::dance::hooray::teytey::CüvCüv:

kızlar akşama karıkocalı gezme yapıcazzz geç gelirim kib öpüyorum görüşmek üzree
sevoşum senide kaçırdım canım yaa neyse annende gidicekmi üzülme inş saglıkla gider güzel dilegin içinde sagol datlum inşş gelir miniigimmm inşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…