"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

aa kimsecikler yok aysen sende mimlenmişsin sağlık olsun buharı sormuşsun ben denedim ama bir kere fakat faydasını gören çok kimse okudum ben umarım bu ay gününü tutturursunuz ve fazla beklemazsiniz ...
ebrar kız daha olmadınmı sen hamile olmayasın bacım ya hadi inşallah...
gün derin bersu richi yellov zor gökçe makber ve aklıma gelmeyen kızlar umarım sizlerde iyisinizdir..

merhaba güzeller ben doktora gitmeyi yarına erteledim benimde işime geliyor evde durmuyorum :)) vardır bundada bir hayır diyorum..kimseler yok acık dolanıyım çıkarım sonra

nurcum san nasılsın canım kaçırdım seni
makbrcim hayırlısı olsun bundaa bir hayır vardır

seval iyiyim ne olsun bakınıyorum öyle işte sizde ne var ne yok bende bal tarçın çörekotuna başladım ya bendede değişik şeyler oluyo anlamadım akannehir

selam canım nasılsın?görüşemiyoruz nerelerdesin..
buarada olmadım henüz hamişlik olduğunu sanmıyorum hiçbelirtim yok..
merhaba güzeller ben doktora gitmeyi yarına erteledim benimde işime geliyor evde durmuyorum :)) vardır bundada bir hayır diyorum..kimseler yok acık dolanıyım çıkarım sonra
canım gitmemişsin hayırlısı artık.yarın güzel haberler alıcaksın inşallah..
selamlar kizlar iyilikler diliyorum hepinizeopuyorumnanaktan

ablamm selam .nasılsın?opuyorumnanaktan

ya reglim yeni bitti ama akıntım var hani hep derim ya yumurta akı gibi bide ben yumurtalıkların yerini bilmiyom ama kasıkların sağ ve solunda elleyince kalp gibi atıyo bazen sancı yapıyo niyeki....

ebrarcım hayırlısı sağlık olsun umarım hayırlısı ile olursunda çalışmalara başlarsın..

slm kızlarrrrr
nasılsınızzzz
selam canım ben iyiyim sen nasılsın?nerelerdesin işlerin yoğun galiba..
ya reglim yeni bitti ama akıntım var hani hep derim ya yumurta akı gibi bide ben yumurtalıkların yerini bilmiyom ama kasıkların sağ ve solunda elleyince kalp gibi atıyo bazen sancı yapıyo niyeki....

canım reglin nekadar sürdü .üstüne görme filan olmasın.hayır olur inşallah canım..valla yumurtluyo olabilirsin ondan kaynaklıda olabilir tatlım..

ay ebrar ne bileyim günüm 7 gün falan sürdü amaaannn takmıyorum artık oluruna bakıyorum kız 15 gün hamile olabilirim diye 7 gün adet anlıcan bişey olmadı nasıl bebek olsun ben hz meryemmiyim :)

bi arkadaşımında eşinde sorun var çakşır otunu bana sordu bi bakayım kızlar nasıl kullanıyorlarmış..

ay ebrar ne bileyim günüm 7 gün falan sürdü amaaannn takmıyorum artık oluruna bakıyorum kız 15 gün hamile olabilirim diye 7 gün adet anlıcan bişey olmadı nasıl bebek olsun ben hz meryemmiyim :)

canım nebiliyim birkaç gün sürdüyse üstüne görmüş olabilirsin diye düşündüm.
canım hz meryem olamayız tabi ama rabbimin mücizeleri hiç bitmez .hz meryemde olduğu gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…