selam canım nasılsın?görüşemiyoruz nerelerdesin..aa kimsecikler yok aysen sende mimlenmişsin sağlık olsun buharı sormuşsun ben denedim ama bir kere fakat faydasını gören çok kimse okudum ben umarım bu ay gününü tutturursunuz ve fazla beklemazsiniz ...
ebrar kız daha olmadınmı sen hamile olmayasın bacım ya hadi inşallah...
gün derin bersu richi yellov zor gökçe makber ve aklıma gelmeyen kızlar umarım sizlerde iyisinizdir..
canım gitmemişsin hayırlısı artık.yarın güzel haberler alıcaksın inşallah..merhaba güzeller ben doktora gitmeyi yarına erteledim benimde işime geliyor evde durmuyorum :)) vardır bundada bir hayır diyorum..kimseler yok acık dolanıyım çıkarım sonra
selamlar kizlar iyilikler diliyorum hepinizeopuyorumnanaktan
selam canım ben iyiyim sen nasılsın?nerelerdesin işlerin yoğun galiba..slm kızlarrrrr
nasılsınızzzz
ya reglim yeni bitti ama akıntım var hani hep derim ya yumurta akı gibi bide ben yumurtalıkların yerini bilmiyom ama kasıkların sağ ve solunda elleyince kalp gibi atıyo bazen sancı yapıyo niyeki....
evet canım inşallah yaa .biran önce olsamda yoluma baksam .ama inat ediyo..ebrarcım hayırlısı sağlık olsun umarım hayırlısı ile olursunda çalışmalara başlarsın..
ebrarcım canım regil olmadın demi canım
ay ebrar ne bileyim günüm 7 gün falan sürdü amaaannn takmıyorum artık oluruna bakıyorum kız 15 gün hamile olabilirim diye 7 gün adet anlıcan bişey olmadı nasıl bebek olsun ben hz meryemmiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?