göçoşum sen nsılsın kız ev sahibin nereli herkes karı olup misafir ağırlarsa nerde
evet canım az kaldı ne billiyim ya allahun zoruna gitmesin amma artık sanki istemiyom mu desem duygularım karışık 6 gün kaldı
oyy kıyamam geçmiş olsun canım.allah şifa versin .bak anneler başka yaa .eebroşum ahasta ydım boğazım ağırıyodu anneci sağolsun rayhan nanayle kaynattı
selam güzeller nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan
anaaaaaaaaaaaakannehir kız sen bence kendiliginden hamiş kalcan ama arada dr a görünmen gerekecek çatlaatmayı ögretcek sana sonra sende evde durmadan çalışıcan kocişlen gelicek pıtırcıgınkaydirigubbakcemile3sevalim ben iyiyim bugün yaa bomba gibiyim.
kızlar bugün rüyamda mikroenjeksiyon yapıyodum.yani bana yapılmıyodu sadece bana gösterdiler böyle yapılıyo filan sonra bende yumoşla spermi birleştirdim.acayip komikti yaa .nerden çıktı bu rüya anlamadım.sabah klktım eşime diyorum ben bugün tüpbebek yapmayı öğrendim artık kendimize uyguluyabilirim kaydirigubbakcemile3adamda şaştı tabi zaten korkuyo kafayı yiycem diye.kaydirigubbakcemile3.neyse ben öğrendim kolay oluyo sizlerede yaparım kızlar kaydirigubbakcemile3
ya bilmiyom ki canım bende millletin dedikoduusunu yapmak istemezdim ama zoruma gitti yaa ben onlar geldigin 5 dk yalnız bırakmak istemedim utfakta olsam yanıma gel die seslendim aman neysee karı olmak zor zanaaatttkaydirigubbakcemile3göçoşum sen nsılsın kız ev sahibin nereli herkes karı olup misafir ağırlarsa nerde
evet canım az kaldı ne billiyim ya allahun zoruna gitmesin amma artık sanki istemiyom mu desem duygularım karışık 6 gün kaldı
selam güzeller nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan
ebuşum rüyab harya gitsin inşlhh canımmmm
valla yorum yapmayı pek beceremem
bende bugün rüyamda eski zamanklara gittim kaydirigubbakcemile3
topuz saçlı kadınlar kadir inanır tipli erkeklerrrr kaydirigubbakcemile3
ebroşum canım benim hayırdır inşallah kız yoksa hamişmi kalacan yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?