"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ebuşum ben ateş ölçme yönetemini uygulayamıyorum yaaa bi kaç gün ölçmüştümm
amannn dedimmm en sonundaa
bide buna mı kafa yorcamm :hulya:

yaf seninki harbiden acaip olmuş kaydirigubbakcemile3 ohh kuzummm nasıl bi rüyaa bu derlerdi heralde:)
bersum afiyet olsun canım bende merak ettim eltimi nasıl hamiş kaldı die ama halen gelmedi esmaaaaaaaaaa gel anlat gııııı

gökçoşum afiyet olsun canooooooooooo
aysencim senin rüyanda çok güzelmiş hayırdır inşallah

kızlar ebrarım gökçecim sevalcim bersucum hepinizi öptüm en kısa zamanda bebişlerimiz gelsin inşallah benim karnım tuttu feci öpt sizi çok kaynatın okuyalım bol bol:)

amann kıslar uyanınca ben bile güldüm kendi kendimee
herhalde regl olduğumu gördüm yattım yaaa huzurlu bi uyku geçirdim ee bi de türk filmi izledim ek olarakk keyfim yerindeydi kaydirigubbakcemile3

bersum valla azına sağlık negüzel yorumladın inşallah öyle olur canım yaa .
ayşenim haklısın onu yap bunu yap insan mannak oluyo yaa.boşver kendi haline bırak ama akıntıyı takip et mutlaka ona inanıyorum yaa..
gökcem afiyet olsun datlum.görüşürüz..
bersu esma bidaha uğramadı bende merak ediyorum inanki .çünkü sorun vardı onda çokda ümitsizdi.

kızlar ebrarım gökçecim sevalcim bersucum hepinizi öptüm en kısa zamanda bebişlerimiz gelsin inşallah benim karnım tuttu feci öpt sizi çok kaynatın okuyalım bol bol:)

oyy canım sen dinlen yaa .sıcak tut ayaklarını .hadi bende öptüm görüşürüz tatlım..

ayşen ben hala gülüyorum inanki.dün kötüydü yaa moralim rabbim mükafatlandırdı beni bu rüya moralimi düzeltti yaa :roflol::roflol::roflol::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…