"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

iyiyim cnm çok şükür,evt son iki aydır bayağı yoğun
giriyorum genelde ama bişe yazamıyorum çıkıyorum
sevoşla nur küs mü acep cevap vermediler benneyaptımki

iyiyim cnm çok şükür,evt son iki aydır bayağı yoğun
giriyorum genelde ama bişe yazamıyorum çıkıyorum
sevoşla nur küs mü acep cevap vermediler benneyaptımki

allah kolaylık versin tatlım.
valla küs değillerdirde görmemiş olabilirler canım..

ne küslüğü ya onuda nerden çıkardın alışverişe giitim naanca geldim hem ne oldu ki küseyim
ebroşum inşlalalh hamişsin

nurcum canım işlalh bal çörek otu işe yarar bebişin sana gelir öptüm siz göürşrüüz

yellov kız ne küsmesi cicim ya bi arkadaşımla görüşüyom da kızda bana soruyor yazık iltihabı varmış eşinde sperm sayısı düşük ona yazıyordum bir yandanda bişeyler araştırıyordum küslük olurmu valla far etmemişimdir...

ebrar he kız RABBıMıN işi ne mucizeler halketmiş ben şakasına yazdım öyle kafayı sıyırdım bu gecikmeden sonra eyvahedigeldismile

seval sana bişey soracam arkadaşımda iltihap vaemış soğan suyu kürünü içiyormuş ama bir yandanda acaba hamile kalacak olursam bebeğe zararı olurmu diyor bende bi cevap veremedim bi bilginiz varmı hani pico hastaları adet olmak için içiyor ya kanamaları oluyor acaba onunda adetini getirirni...

canım saraçoğlu sorun olmaz diyor.yani düşük yapmıyomuş ama yinede kendi bilir canım..

rica ederim canım .bende saraçoğlunun sitesinde okumuştum sorun olmaz yazmıştı.hatta kkda bile okudum .hayırlısı olur inşallah..

amiiin ya onun eşinde damar tıkalıymış çmce ilaç tedavisi olmazsa ameliyat demişler oda iğne ilaç kullanıyor yani eşi..
onun eşine ialç vermişler bize vermiyorlar sevineyyimmi üzüleyimmi ..
okadar dedim bi ilaç yazdır diye ama yazmadılar sankine olacak şöyle hızlandıracak bi ilaç verseler ne güzel olur

canım demekki gerek duymamış doktor .bence sevinmelisin sorun yok enazından tatlım.
ben kaçıyorum .inşallah herşey gönlünce olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…