"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ebuşumm kelimesi kelimesine katılıyorum canommm ağzına yüreğine sağlıkopuyorumnanaktan

derinim bu akşam nette bisorun var ne msn açılıyo burayada yazıyorum çok geç geliyo anlıyamadım.neyse hadi hepberaber kaçalım ozaman.
makbuşum iyi uykular canım yatta minişde dinlensin .görüşürüz inşallah bitane.allaha emanet ol.öpüyorum seni.
derinim kaçıyoruz değilmi ?veriyim pcyi kocişede rahat etsin.senide çok öptüm bitanem .iyi geceler..

ıyı geceler kızlar nasılsınız bakıyım

hıc konusamıoruz bu aralar

sogan kuru yaptım onu ıctım mıdem alt ust

esımede kecı boynuzu suyu hazırladım yazık bızeeeeeeeeeeeeeeeeee:sinifsinif:

aynen ebrarcım cidden agzına saglık...kötü örnek olsaydık sabit topic olmazdık:))

tamam makbuşum bende yatıcam şimdi sabah kalkamıcam yoksa.

makbuşum seninde yüreğine sağlık .opuyorumnanaktan
hepiniz iyki varsınız canım arkadaşlarım..hayatta yanlız olmadığımı öğrendim..

mızmızımmmmm gel kıss kaçıyoduk tamda:)))
iç iç şifa olsun canım...içerkende öyle de ohh şifa olsun de:))

tamam ebuşum Allaha emanet olun..
mızmızımm inşallah kürlerin işe yarar tatlım alırız senden de güzel haberi
makbuş kaçarrr

mızmızzz nerelerdesin sen bakıyım fıstık.
ben iki ay yaptım soğan kürünü .3 ayda incir kürü yaptım elde var sıfır.inşallah sana faydası olur..

derinim bende seni seviyom canım aslında hepinizi yaa .hadi git tatlım iyi geceler .
makbuşum güle güle öptüm senide..

ayy kaçıcam kaçmak da istemiyorumm offf..neyse hoşçakalın canlarım..bol melekli rüyalarrrrŞeniz:CüvCüv:

mızmızzz nerelerdesin sen bakıyım fıstık.
ben iki ay yaptım soğan kürünü .3 ayda incir kürü yaptım elde var sıfır.inşallah sana faydası olur..

hımmm benım adetler duzensızdıya cok ıyı geldı eskısı gıbı oldu cok sukurler olsun kı
sımdıde bebek ıcın ıcıom hayırlısıyla ıyı gelır ya

ıste bunyeden bunyeye degısıo cnm ya hayırlısı ne dıyelım cnm ya artık eskısı gıbı degılım zamana bıraktım hayırlısını versın ALLAHH

:Saruboceq:

mızmızım iyi geceler sanada tatlım bende kaçıyorum benimki pcyi vermem için başımda bekliyo .hadi öptümmm

mızmızım inşallah şifa olur .evet herkesde farklı oluyo .benim arkadaşım onunla hamiş kaldı .
hadi ebrar kaçar .hoşçakalın hanımlar..

inşallah mızmızcım yaa...valla sogan benim adetleri biraz düzene koymuştu canım...şuanda en fazla 15 gün geçiyo..normalde içmeden önce 2 ayda zor oluyodum.

yok kız mızmız degilim hamiş:))
ama inşallah bu aydır canım Allah söyletmiş olsun yaa...hepbirlikte kalsak en iyisi dimikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…