inşallah mızmızcım yaa...valla sogan benim adetleri biraz düzene koymuştu canım...şuanda en fazla 15 gün geçiyo..normalde içmeden önce 2 ayda zor oluyodum.
ay heycan yapmıstım ya kız derıncık senden guzel elektırık aldım gelmesın bebek fılan opuyorumnanaktan
aldın mı cnm sen de ıyı dıleklerın ıcın tesekkur ederım... testlerı yapıyosun heralde hadı vesıle olur ıns hepımızeopuyorumnanaktanmızmızcımm canım ya amin inşallah 1 martta gelmez adetin tatlım...yine seni zorlarım test yap diye ve bu defa hiç gitmemek üzere kalır bebişin seninle canımopuyorumnanaktan
sagol kuşum...Şeniz inşallah canım..ya zaten kalıcam ben bu ay görürsünkaydirigubbakcemile3presedim sagolsunsırnaşık şeydaha dogrusu semoşum:)
evet o şahsın ismini bile duymak istemiyorum...boşverelim gitsin..çok komik bi insan sadece.hala laf söyleme geregi duyuyo.oysaki ben onun varlıgını bile unutmuştum tesdüfen okudum yazısını..amann sallaaaa:teytey:
aynen canım boşverdim zate.yanlızca okuyunca sinirlerim attı yine o kadar...çok yazık hala dedikodu yapıyo.
sagol fıstıkım inşallah hepimizin minişleri bekletmez bizi artıkŞeniz
aminnn gökçemm..seni çok özledim ben ama kızz..gezmekten gonuşamıyon bizle delü karıııııııalsanaalsanasmileolsun olsun sen mutlu ol da kuşum gerisi önemli degil gez tozbayanssulusmile
canım ya üzülme lütfenn.Allahım çok bekletmez inşallah bi daha ki aya kalırsın tatlımŞeniz
sagol aşkmeşkim ya Allah razı olsun..sen neler yaptın canım iyisin inşallah?klomene başladın dimi?
canım yaa çok geçmiş olsun...geçmiş olsun dileklerimi presed topicinde yazacaktım ama burada yazmak daha uygun geldi..inşallah 15 inde senin de adetin gelmeyecektir canım..bu defa inş herşey güzel olacak lilyumcum...bende presed kullanıcam yakında.ovulasyon gerçekleşsin dezemuszemus
aaa karıya bak dövdü beni ben sana kıyamam ama şimdi naapıcazzzzŞeniz hamile olmasan pataklardım da neyse:)))kız kaynanam geldi biliyon delü söyledim ya telde aklın nerde mannak karı:))))
aaa kaçtın mı fıstıgım yaaa(neyse kaç barim haklısınız kimseler yok napcanız boş topici...seni de çok öptüm riçim Allaha ament ol tatlımŞeniz
ebrarımmm bugün ugramamışsın cano nerelerdesinnnnn...aaa ama sen bikaç gün giremicem demiştin galiba yaa.unutkanlıgım geldi gene..neyse öptüm seni de cano inş ugrarsın ben çıkmadan.
mızmız beni ilk tanıyomuş gibi konuştun nan delüsırnaşık şey
bende senden iyi elektrik aldım bi çay içebilirizzz:roflol:
arkadaşlar , burası bildiğiniz gibi paylaşım sitesi, bilgileri paylaşmıyorsanız burada ne işiniz var...merhaba, n'aber gibi sayfalar dolusu muhabbetinizi özel msjla yada msnle yapın lütfen. kızlar diyordu da inanmıyordum,, ama boş muhabbet okumaktan ilgili cevabı bulamıyoruz. BU ARADA BUNA EMıNıM GEÇ KALMAZ , CEVAP YAZARSINIZ.. MALZEME ÇIKTI ÇÜNKÜ.
arkadaşlar , burası bildiğiniz gibi paylaşım sitesi, bilgileri paylaşmıyorsanız burada ne işiniz var...merhaba, n'aber gibi sayfalar dolusu muhabbetinizi özel msjla yada msnle yapın lütfen. kızlar diyordu da inanmıyordum,, ama boş muhabbet okumaktan ilgili cevabı bulamıyoruz. BU ARADA BUNA EMİNİM GEÇ KALMAZ , CEVAP YAZARSINIZ.. MALZEME ÇIKTI ÇÜNKÜ.
ay delümm valla gözümden kaçmışolabilir son 2 hafta annemdeydim ya orda girdim nete sonrada unutmuşumdur:)))ya bende kpssye bu sene girmek istiyordum ama nasip iştemakbuş delü hamiş diger ay adetimi yazmıştım ben yaa neyse gene yazam görmedim zahar:))) şbat 8 yani ya bugün yada yarın yada yarından da yakın:=)
günümmm kaçırmışım senide iyi olmana çokk sevindim canım ayrıca bi üstte yazdıklarınada bayıldım :))) fazla özletme kendini emiŞenizselam kizlar bende degisik bir haber yok, regle oldum tabiiki de:))
gecmise baktigim kadariyla sizde de bir degisiklik yok; mizmizcim gelmis, kiz mizmiz oluruna biraktigina cok sevindim demekki yakinda hamile kalicaksin oluruna biraktiysan; Insallah.
hep diyorum mizmizla ayni anda yine hamile kalicaz diye:))
opuyorum hepinizi hanimlar.
arkadaşlar , burası bildiğiniz gibi paylaşım sitesi, bilgileri paylaşmıyorsanız burada ne işiniz var...merhaba, n'aber gibi sayfalar dolusu muhabbetinizi özel msjla yada msnle yapın lütfen. kızlar diyordu da inanmıyordum,, ama boş muhabbet okumaktan ilgili cevabı bulamıyoruz. BU ARADA BUNA EMİNİM GEÇ KALMAZ , CEVAP YAZARSINIZ.. MALZEME ÇIKTI ÇÜNKÜ.
kızlar gırer gırmez asabım bozuldu ya ne ınsanlarla ugrasıyoruz
ebros derın kız bende sonra gelmıssınız yalmaz:
sıze anlatıcaklarım var kızlar cok doldum paylasmam gerek umarım bıara karsılasırız
tavsıyelerınıze ıhtıyacım var boshayallersmile
kenıdnıze ıyı bakın bak topıgıde bos bırakmayın sahıpsız sanıp sacmalıyorlar:tomato:
sizi sayiyla mi veriyorlar :tomato: bir tane vardi adini unuttum cok saygideger bir muhteremdi kendisi boyle gelip zirvalayip gidiyordu, ama harbiden saglam malzeme var sizde arada gelin ne olurrrrr, bak gelmezsen kuserim arkadasim, nickinde pek havali pek ciddiymis!
to^pigin basligina bakarsan ve ilk acilis mesajina makber arkadasimizin yazdigi belki o zaman anlarsin, belki diyorum o kapasiteyi yazindan goremedim!
sen gel arkadasim biz sana anlatiriz ne istiyorsan bizde bilgi cok ama sor olur mu? diger zati muhteremle arkadassan cok ozledik onu gelsin, adini da unuttum kusura bakmasin arayi acti bak adini unuttuk hihoyyyt
bekliyoruz ozletmeyin haaaaaaaaaaaa :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?