emoş ve asuş geçmişe boguldularrrr:))))
sırnaşık şey gell gell annemm ben sana kıyar mıyım minik kuşum güzel kızım fıstıgım artisimmmmmmmmmmm uzun saçlımmmmmmsırnaşık şeyŞenizana topık ben dövüyo yetısınkaydirigubbakcemile3
hmm makbusum hic sorma yaaa agirlastik göbek büyüdü oturup kalkma zorluklari basladi ama bin sükür olsun yolu yariladik 4 aycik kaldi ama cabuk gececek eminiiimmm...........
gördüm derinim kizma kisss
sago lcanım sanada emoşcum...hayırlı geceler arkadaşlar topiğiniz çok güzell ve samimi bende sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum
hee bu gece öyle oldu şükür..kaç gündür topicin tadını çıkaramıyoduk buluşamadık bi türlü topluca...iyiyim ne olsun canım sen nasılsın?bu arada adet tarihini vermediysen ver istersen asuşcum.slm yok kız boğulmadan çok yetişemiyorumki size anam maşallahınız var bu ne hızz nasılsın bu arada
derinim ne dr bacim hayirdir canim benim inss hersey yolundadir
ay maşallah canım benim ee buda o güzelliğin sonuçları katlanıcaz..hmm makbusum hic sorma yaaa agirlastik göbek büyüdü oturup kalkma zorluklari basladi ama bin sükür olsun yolu yariladik 4 aycik kaldi ama cabuk gececek eminiiimmm...........
gördüm derinim kizma kisss
canım hoşgeldinnn aramıza dilediğin an gelebilirsin inşallah sana uğurlu gelir topicimizopuyorumnanaktanhayırlı geceler arkadaşlar topiğiniz çok güzell ve samimi bende sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum
tamam kız vurmuyom artık kıyamadımtamam makbuş ama yazık be riche bak üzüldü vurmayalım boşver
Şeniztmm makbusum bende senı öpem barısalımŞeniz
yok gülüm daha olmadı kısmetse haftaya cumartesi offfff daha çok var yaamakbusum belli olmadi demi cinsiyeti kacirdimmi yoksa müjdeyi heee
asucum tekrar hoşgeldin canımslm yok kız boğulmadan çok yetişemiyorumki size anam maşallahınız var bu ne hızz nasılsın bu arada
kaçıyonmu canımm iyi geceler sana öpüyorum çok Şenizkızlar sohbet hoş ama benim kociş uyumaya gitti diger odadan bana çagrı atıp duruyo delü adam gidiyim ben yarıngörüşürüz inş kib öptm hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?