Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya heves ettirmek istemem ama bencede hamile olabilirsin sen..Allahım inşallah yaaa...o kadar wc ye taşınılırmı ki..hamilelik belirtisi bu..üşütüncede oluyo gerçi ama rahmin niye acısın öyle..yerleşme lekelenmesi de olabilir o gelen..sen yinede dikkat et kendine cnm..
lilyumcum tatlım dur hemen telaş yapma yarın burdan haykırırsın inşallah hamişim diye .öyle değilsede sıkma canını herşeyin çözümü var.sistitte çok değişik oluyo inanılmaz yanma yapıyo varmı sende yanma canım?
derıncım test yaptım bı saat once fılan cıkmadı bısey zaten cıkmasını da beklemıyodum acıkcası cunku dollenme olduysa ya gecen hafta persembe yada cuma olmustur o zaman yumurtladım zatenlilyum evde test falan yok mu canım?
derinim adetin 3.günü başlıyosun bazısı karından vuruluyo benimki kalçadandı acıtmıyo.ben tüpde karından vuruldum.onları düşünme canom şimdiden bakarsın kendiliğinden düşer göbüşüne..
derıncım test yaptım bı saat once fılan cıkmadı bısey zaten cıkmasını da beklemıyodum acıkcası cunku dollenme olduysa ya gecen hafta persembe yada cuma olmustur o zaman yumurtladım zaten
asuş hadi hayırlısı tatlım inşallah o güzel haberi alırsın :Saruboceq: