"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar makbuşun çok selamı var.gelemedi topice yegeninie ders çalıştırıyoda..bide eşi geldi yemek kurmaya gitti.

yok derin yaa badem olmasın oo

konularına baktım da badem filan diye hitap ediyolar acaba arnavutgüzeli de mi badem di ben bademi arkadaş listemde hatırlamıyorum çünkü ya

yok derin yaa badem olmasın oo

konularına baktım da badem filan diye hitap ediyolar acaba arnavutgüzeli de mi badem di ben bademi arkadaş listemde hatırlamıyorum çünkü ya

kız arnavutgüzeli o yaa.ben öyle anladım yanii.bak açtıgı konulara bakim.bi karışımla ilgili bişy açmıştı anlarız şimdi dur kuşum.

aleyküm selammm bende öpüyorum makbuşumu okur o zaten geçmişim makbuşum bu sana muck muckkk

iyi yapmışın gün inat konusunda ben gibisin galiba hehehh

yaa o kisi benim diom hala baemmi arnavut mu diyorlar o benim ikinci nickim yaaa hamileyim diom hala halaya bile kalkmiyorlar :dilcikar:

aleyküm selammm bende öpüyorum makbuşumu okur o zaten geçmişim makbuşum bu sana muck muckkk

iyi yapmışın gün inat konusunda ben gibisin galiba hehehh

geldi makbuş karısı bak dayanamadı sizi görmeden:)))

kız ceylanım baktım açtıgı konulara..ve badem oldugunu anladım canım özür valla:))çünkü AdaEgenin günlügü diye konu açmış canım:)))bademdi ada ege oldu şimdide k.kulübü olmuş bizim kız:)))

ben buldum derin badem o yaaaa

ama ben onunla arkadaş olduğumu hatılamıyorum ki sen olmuşmuydun arkadaş senin arkadaş listende de var alla allaaaa

neyse kıslar benim duşa girmem gerek sabah da erkenciyim yine 6 da kalkıcam öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın

günnnn kızzzz amma nick değiştirmişsin heee başımızı döndürdün hayden halay başı ben olayım günümüzün haydeeee takılın bakim peşime

neyse bu sefer ciddi uçuyorum yoksa kociş bana uçacak:)) byeee

günnnn kızzzz amma nick değiştirmişsin heee başımızı döndürdün hayden halay başı ben olayım günümüzün haydeeee takılın bakim peşime

neyse bu sefer ciddi uçuyorum yoksa kociş bana uçacak:)) byeee

neyse sonunda ciddiye aldiniz beni opuyorumnanaktan
hadi kizlar optum gun kacar kaydirigubbakcemile4
makbus optum bersu hosgeldin rich ugramadi mi bugun nasil oldu acaba :hulya:

:sm_confused: goruruz tabii bir ay gecti cunku ilk kez saglikli yumurtladim kaldi geriye 20 ay, benim vucudum cok programlidir simdi sasmz o yirmi ay sonra :emir_bebek:

ay ben de gireyim dusa kizlar neyseki sabah altida kalmayacagim :1shok: iyi uyu ceylos:))

tamam kıslarr azdurdunuz amaneysee lın bakalım duşunuz...he kız günn durma nick degişiyon sende haaaa...kaydirigubbakcemilehadi öptüm canlarım.
ceylanım bu arada bademle arkadastım ben cnm..sende olmuşundur hatırlamıyosundur kuşum öptüm.

Back
X